Я прочитала некоторые сообщения irpin и заподозрила, что это света.
''
адмін або модератор трошки різні речі, це по-перше, а суб'єктивізм, це притаманна річ для будь якого індивіда, це по-друге.
але для цього існує модераторська, де колізії вирішуються без загального вивішування технологічної білизни. там зібране технічне обслуговування роботи форуму. немає потреби плутати несумісні речі. в літаку пакси окремо, екіпаж окремо.
105
8 травня 2018 19:03:38
Клуб ФУП / Re: Петиція до судді омбудсмена адміна модера Реформованого Фупу щодо розбану фупузері
амід, мені здається, що модератор (і адміністратор) форуму не забов'язаний взагалі нічого і нікому пояснювати. рішення прийняв, пункт вказав, строк бану призначив. все.
інше спілкування лише за власним бажанням у вільний час в розділі адмінфоруму. інакше буде повтор ситуації в тій, або іншій формі. бо демос банально засмітить і задавить будь яку спробу логічних пояснень.
є і там і там.
в модераторській жорсткіше. я взагалі про теми, схожі на цю. до адмінки мають доступ всі без обмежень, а тематика гілки якраз для неї. пропозиція на ваш розсуд, звичайно.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;u=5026280;area=showposts;start=90-------
Этот irpin даёт советы Amid, проявляя подозрительную осведомленность, однако.