Вирубку лісів і бурштин підтримують якраз можновладці
Ага, бачив я на відео тих можновладців з автоматами, які бурштин грвбували. Вальцман, Гройсман та Парубій особисто це робили.
Цю мантру про підлих можновладців та мудрий народ я вже 12 років чую. Вакарчук навіть пісню про це склав, "Цікаві браття часи настали" називається.
Ось тільки чомусь з цього чесного народу щоразу Парасюки та Гаді Савченки вилазять, коли чесному народу до корита дорватись вдається.
Автомати легальні? Скоріш за все ні. Хто заважав поліціянтам арештувати ту банду з автоматами і закрити на 5 років за незаконне зберігання зброї?
Напевно Вальцман, Гройсман та Парубій, більше нема кому звичайно.
Ви хоча б пробуєте зрозуміти мою позицію, чи просто так за звичкою сперечаєтесь?
Що такого незрозумілого в твердженні, що Українська держава неспроможна боротись навіть з нікчемними загрозами типу бурштинокопачів?!
бордер, це трохи надто, як на мене
Українська держава достатньо успішно бореться з Росією, яка, погодьтесь, значно потужніша від "бурштинокопачів"
як на мене, послідовність "боротьби" абсолютно вірна
спочатку з москалями, потім з рагулями
Дай бог, щоб воно так і було.
Але мені щодня життя підкидає чимало приводів для песимізму. Нехай і дрібненьких, але щодня.
Ось сьогодні спостерігав мимоволі сценку в поліклініці. Манюпас років 50 спершу жалівся своїй знайомій, що його заставляють по кабінетах бігати (підозрюю, що медогляд він проходив).
А потім він же в кутку розлючено матюкав "прокляту державу". Напевно Росію мав на увазі, не міг же він Українську державу проклинати?!
Чоловіче, ну ти як маленький. Ти дійсно чекаєш якоїсь більшої свідомості від типового середньостатистичного хлопа, незалежно від того, в якій частині України він живе
Повір, людей, які є цінністю для етносу, насправді дуже мало. Можливо, що і ми з тобою в їх число не попадаємо, якщо брати по якихось серйозних критеріях.
Не буду далі розвивати, а то ще звинуватять сам розумієш в чому. Але пробуй дивись на речі з цієї точки зору і не очікувати якоїсь свідомості від інфузорій, нехай навіть вони і виглядають подібними на людей