Автор Тема: По положению на 11:30 никаких АТО не проводилось  (Прочитано 6185 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Таємний Радник

• Hero Member
питань вже є безліч - і я бачу тільки одну логічну відповідь - державна зрада на рівні виконуйочого обовязки призедента україни містра внутрішніх справ і можливо інших осіб

Вибачте, але я бачу державну зраду на місцях, і аж ніяк серед вищого керівництва.
Воно не може нічого вдіяти поки у ВР сидить 5-та колона.

Offline abandon

• Hero Member
abandon

Вы, я вижу, сэр...уже кардинально поменяли свою точку зрения, в сравнении с прошлой неделей, когда Вы суровым мужским командным баритоном "чмырили истеричек"...

МГМ?

Я помилявся в мотивах дій юлько-влади. Коли на власні очі побачив "штурм" Харківської ОДА, зрозумів (сподіваюсь), що відбувається.

Offline Татьяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
С окончанием срока ультиматума сепаратисты начали новые захваты.
Это им Турчинов дал время на перегруппировку?

Offline ofenrohr

• Hero Member
С окончанием срока ультиматума сепаратисты начали новые захваты.
Это им Турчинов дал время на перегруппировку?

Дійсно, навіщо оголошувати "ультіматуми", якщо нічого не збираєшся робити. Ганьба, та й годі.

Не хочу жити в Росії, але бездіяльність, та безпорадність центральної влади просто деморалізує...

Offline Mr.Grey

• Newbie
  • *
Вот действительно, на**** давать срок до утра, а потом самим очковать до 3 пополудни?  :smilie9:

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
питань вже є безліч - і я бачу тільки одну логічну відповідь - державна зрада на рівні виконуйочого обовязки призедента україни містра внутрішніх справ і можливо інших осіб

Вибачте, але я бачу державну зраду на місцях, і аж ніяк серед вищого керівництва.
Воно не може нічого вдіяти поки у ВР сидить 5-та колона.
А шо им мешает пятую колонну в расход пустить?На все надо яйца иметь.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Татьяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Вот действительно, на**** давать срок до утра, а потом самим очковать до 3 пополудни?  :smilie9:

имхо, очковать они будут гораздо дольше

Offline Lock60

• Hero Member
  • PUTIN DICKHEAD! La-La-La!
В ближайшие сутки ничего и не будет.
Пастор только сегодня раздуплился и назначил нового руководителя АТО, которого воспринимают силовики-командиры. Сколько время потребует разработка нового или коррекция существующего плана остается только догадываться.

Offline ofenrohr

• Hero Member
В ближайшие сутки ничего и не будет.
Пастор только сегодня раздуплился и назначил нового руководителя АТО, которого воспринимают силовики-командиры. Сколько время потребует разработка нового или коррекция существующего плана остается только догадываться.

В мене є підозра що взагалі нічого не буде.

Offline BaoBab

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Я був би згідний на такий план:

1. Ввести для нашого захисту війська Нато.
2. Луганск та Донец нахер с пляжа куди захочуть (можно до Північної Кореї)
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !