Автор Тема: В Роздільній на Одещині патріоти виганяють голову районної ради  (Прочитано 564 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
https://od-news.com/2017/09/29/stavlennika-oppobloka-vyshvyrnuli-s-kresla-glavy-rajsoveta-v-razdelnoj-feliks-sigal-tseplyalsya-kak-mog/

Роздільна - це такий собі контрабандний клондайк, і зрозуміло, що кузин Сіґал (падло української не знає навіть) став головою райради за підтримки місцевих мафіозників і за прикриття з Одеси.
Але прокуратура оголосила йому підозру за фальшивий диплом про вищу освіту.

Цікаво, що всі ці містечкові неосвічені сіґали за старого режиму ніколи не пробивалися в органи влади - вони були дрібними злодіями, іноді досягали рівня злодія в законі, завідували овочевими перевалками, були м“ясниками на базарах тощо...

Але тепер їм поперла добра карта...
If you are going through hell, keep going.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Іудушка, ти знову сереш ротом про злочинну теперішню владу ? А як надривався тут недавно про могутню кацапську пропаганду  :fp2

Тепер розумієш, чому тебе вважають підарасом   :weep: 

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Анальний, помовчи краще, коли ніхєра не тямиш. Заробітчанин ти кацапський. Іуда і то був порядніши від тебе, а ти будеш і далі смердіти.  :gigi: Ти ж просто тупа обмежена худобина, дурна як чіп. Ти і за Якунєвічя так само розпинався. Тобі ж один хєр кому сраку лизати, аби тебе по спині чухали.  :lol:

По-суті: Роздільнянський район - один із головних каналів контрабасу в Одеській області. Порошенко був призначив на голову райдержадміністрації після Майдану нормального патріотичного хлопця - Андрія Карпенка, якого я знаю ще з 1990 року. Але...
Почався одразу тотальний саботаж його роботи з боку місцевих чиновників, і особливо з боку райради, очолюваної оцим жидком, за яким стоїть контабандна мафія. Андрій звертав на це увагу і звертався по допомогу від силових структур (СБУ, прокуратура) , але все було марно.
Тому він змушений був піти у відставку, і район тепер повністю під контрорелем ватної мафії.
If you are going through hell, keep going.

Offline RG

• Ветеран форума
Іудушка підкацапна, ану розкажи нам трохи детальніше, що тепер в Україні найгірше, бо всі сігали нарешті дорвались до влади  :smilie7:

Я би навіть міг списати все це на твій маразматичний мозок і не звертати уваги, якби ти цей трюк не повторював тут в 100500 раз, як звичайний штатний підкацапний пистобол  :moskali:     

Offline RG

• Ветеран форума
Іудушка, коли і де це я за Хряка розпинався, за пистіж свій зможеш відповісти ?   :smilie11:

Якщо не надаш підтвердження або не скажеш, що просто спистів, буду тебе постійно чмирити, як сраного кота  :weep: