Автор Тема: Київводоканал купив водоочисної солі на мільйон по 85 гривень за кіло  (Прочитано 635 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Київводоканал купив солі на мільйон по 85 гривень за кіло   :smiley24:

ПрАТ "Акціонерна компанія "Київводоканал" 10 жовтня уклало угоду з ТОВ "Укрхімстандарт" на постачання хлориду натрію на 995 тисяч.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на систему "Прозорро".

Замовлено 11,7 тонни хімічної речовини по 85 гривень за кілограм.

Відзначається, що хлорид натрію (NaCl) – це натрієва сіль соляної кислоти, у побуті відомий як поварена сіль.

"У магазині її можна придбати по 4-5 грн/кг, тобто у 20 разів дешевше від закупівельної ціни водоканалу", - йдеться у повідомленні.  :gigi:

Підкреслюється, що в оприлюдненому звіті про угоду "Київводоканал" не дав жодних докладних даних про придбаний хлорид натрію.

У квітні водоканал купував сіль таблетовану "Екстра" по 4,14 гривні за кілограм у ТОВ "Укрпродукт" з Бахмута Донецької області. Тоді вона була визначена у тендерній документації як чистий хлорид натрію.  :gigi: :gigi:

Нинішня закупівля була проведена без відкритих торгів. ТОВ "Укрхімстандарт" зареєстровано у 2015 році на мешканця окупованої терористами ОРДЛО Макіївки Олексія Золотарьова.
  :smiley24: :gigi:
Фірма була зареєстрована вже після окупації Донбасу у Києві по вулиці Інститутській, 24/7 офіс 15, де також прописані ще десятки компаній.  :smiley24: :smiley24: :smiley24: :laugh: :laugh:

"Наші гроші" повідомляють, що наразі "Київводоканал" також намагається провести закупівлю обладнання для очищення води за 19 мільйонів гривень за завищеним майже вдвічі цінами.  :lol: :lol:

http://kiev.pravda.com.ua/news/59ed98af7c7e2/
« Останнє редагування: Жовтня 24, 2017, 04:37:53 16:37 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
Наши воры самые бесстрашные воры в мире. Капец

Offline finli

• Ветеран форума
Ви читали? Що там написано?

Якщо це виварна сіль  NaClO2  то мабуть Я - Джек Ніколсон

Наші Гроші   Знатні Розслідувачі  :lol:

Offline finli

• Ветеран форума
Хлорит Натрію  :gigi:

:alen

Offline Kikker

• Ветеран форума

Offline div

• Ветеран форума
Действительно  :laugh:

Цитувати
Опис змін, що внесені до істотних умов договору:    У зв’язку з допущенням під час формування звіту про укладений договір технічної (орфографічної) помилки в назві предмета закупівлі просимо вважати предметом закупівлі «Хлорит натрію». На підтвердження надаємо договір на закупівлю хлориту натрію. Додаток: 1. Договір на закупівлю хлориту натрію на 4 арк. в 1 прим. 2. Виправлений звіт про укладений договір на закупівлю хлориту натрію на 1 арк. в 1 прим.

А я еще думаю, нафига водоканалу поваренная соль
Теперь ясно

Блин, когда наши журналисты перестанут лажать

Offline finli

• Ветеран форума

Offline Kikker

• Ветеран форума
Значить, не зрозумів. Я дивися на текст оригінального повідомлення в гілці. Там тільки правильний хлорид.

Offline finli

• Ветеран форума
Значить, не зрозумів. Я дивися на текст оригінального повідомлення в гілці. Там тільки правильний хлорид.

Ви - ідеальна цільова аудиторія   :lol:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Іудушка, ти вже займаєшся лізінгом узбекоудмуртських пьозд ?  :weep:

Перший коментар там ( правда, пацан чесно написав, що з Водоканалу)

Андрей Кайнаран · Працює в PrJSC 'KYIVVODOKANAL'
NaClO2 - это хлориТ натрия, который и применяется для очистки, а не хлорид, который простая соль. Цена хлорита натрия зависит от его концентрации и чистоты. Таким горе "разоблачителям" нужно опять идти в школу и учить химию.

Вимагаю розслідувати все чесно, зрада тут чи перемога. Відповідно, Іудушку або нагородити фігурним різьбленим страпоном, або засунути його йому в сраку  :smilie7:

Offline Kikker

• Ветеран форума
Ви - ідеальна цільова аудиторія   :lol:

Не перебільшуйте. Ідеал недосяжний. :laugh:

Offline div

• Ветеран форума

NaClO2 - это хлориТ натрия, который и применяется для очистки, а не хлорид, который простая соль. Цена хлорита натрия зависит от его концентрации и чистоты. Таким горе "разоблачителям" нужно опять идти в школу и учить химию.

Вимагаю розслідувати все чесно, зрада тут чи перемога. Відповідно, Іудушку або нагородити фігурним різьбленим страпоном, або засунути його йому в сраку  :smilie7:

Только в школе им не химию учить надо, а научиться наконец дочитывать документы до конца

Offline finli

• Ветеран форума
Пропоную нагородити Редакцію УП почесним Нагрудним Каналізаційним Люком від Київводоканала.  :laugh:

Offline RG

• Ветеран форума

Только в школе им не химию учить надо, а научиться наконец дочитывать документы до конца

Головне, що щодо страпона в Іудушкіній дупі в тебе не виникає запитань  :smilie5:

Offline RG

• Ветеран форума
Іудушка не заходив ?  :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Іудушка не заходив ?  :smilie7:
Соромно стало.
 :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
У нас теж продають.

Clean Pool Sodium Chlorite 80% 2lbs NaClO2 Odorless Chlorine 880g

Price:    $52.00

А в Україні дуже дешево.
Я ж це й мав на увазі. А ви всі одразу стали так погано думати про водоканал!  Ганьба вам, нещасні зрадофіли!.    :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Offline RG

• Ветеран форума
У нас теж продають.

А в Україні дуже дешево.
Я ж це й мав на увазі. А ви всі одразу стали так погано думати про водоканал!  Ганьба вам, нещасні зрадофіли!.    :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Дорого. Замов собі трохи в Київському водоканалі для дезинфекції пукана  :smilie5:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
У нас теж продають.

А в Україні дуже дешево.
Кіт, ну не варто так тупо стрілки переводити. Краще визнай, що помилився та закрий питання.
Бо смайли в твоєму першому повідомленні та назва теми ясно доводять, що це ти облажався, а не читачі твоєї теми.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Та ясний хєр. Звісно поклавсь на українських дурналістів.  :weep: :weep:
Але цікаво те, що ціни на подібні хімікати в Україні і Сша таки різняться. Зрозуміло що оптові ціни тут не так як я навів, але все одно ріжниця дуже велика. На вашу користь.

Offline aag

• Hero Member
У нас теж продають.

А в Україні дуже дешево.

Цікаве співвідношення    :rotate: