Автор Тема: Ліплять нового “безальтернативного“ кандидата...  (Прочитано 617 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
 :fp2 :fp2 :fp2

Вакарчук головний суперник Порошенка? Ще один рейтинг «намалював» шалену підтримку лідеру «Океана Ельзи»
За останню добу три соціологічні компанії презентували результати досліджень електоральних настроїв
Компанія «Соціс» оприлюднила результати свого дослідження «Соціально-політична ситуація в Україні». За його даними, лідер гурту «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук з 14,8% посідає друге місце в президентському рейтингу після Петра Порошенка, якому нарахували 16,9% серед тих, хто планує взяти учать у голосуванні і
Сьогодні, 14:07

За останню добу три соціологічні компанії презентували результати досліджень електоральних настроїв

Компанія «Соціс» оприлюднила результати свого дослідження «Соціально-політична ситуація в Україні». За його даними, лідер гурту «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук з 14,8% посідає друге місце в президентському рейтингу після Петра Порошенка, якому нарахували 16,9% серед тих, хто планує взяти учать у голосуванні і визначився зі своїм вибором.

За лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко готові голосувати 13,5% опитаних, за лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка - 9,5%, за лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка - 9,3%, за лідера партії «За життя» Вадима Рабиновича - 8,7%, за лідера партії «Опозиційний блок» Юрія Бойка - 8,6%, за лідера партії  «Самопоміч» Андрія Садового - 5,3%.

Всі інші кандидати не набирають більше 3%.
https://glavcom.ua/country/politics/shche-odin-reyting-teper-golovnim-konkurentom-poroshenka-stav-vakarchuk-446438.html
If you are going through hell, keep going.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Якщо українцям так конче хочеться співака зробити президентом, краще би вже Тараса Чубая обрали.
Мені його пісні набагато більше подобаються.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline div

• Ветеран форума
Ну кому бы что не нравилось, а лучше Вакарчук чем Тимешенко и тем более Рабинович

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Сєні пора брати в руки гітару і співати хрипким голосом:

Гей, москалі, ...об вашу мать!
Скільки Україну будете грабувать!...

:gigi:
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ну кому бы что не нравилось, а лучше Вакарчук чем Тимешенко и тем более Рабинович
Кто кому будет Рабинович?
Тимоха - През, а Рабе - Премьер?...
Как ни выбирай, как в той песне...
Евреи, евреи, кругом одни евреи...
 :smilie1:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Напевно трішки краще, але я би не дуже на це розраховував.
Не треба малювати собі великі іллюзії стосовно Славка.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Напевно трішки краще, але я би не дуже на це розраховував.
Не треба малювати собі великі іллюзії стосовно Славка.
То був жарт.
 :smilie1:

Offline Dust

• Hero Member

Фрідман з Сурковим пхають свого партнера (підозрюю, в усіх відношеннях) нам у президенти?! :bj

Offline div

• Ветеран форума

Фрідман з Сурковим пхають свого партнера (підозрюю, в усіх відношеннях) нам у президенти?! :bj

Кто такой Фридман и кто из перечисленной троицы является его партнером?

Offline svit

• Ветеран форума
Якщо українцям так конче хочеться співака зробити президентом, краще би вже Тараса Чубая обрали.
Мені його пісні набагато більше подобаються.

Якщо казати про альтернативу з естради, то я за Іво Бобула!  :weep:

Ну або Павло Зібров - це реально український шансон  :smiley24:  :hot:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Кто такой Фридман и кто из перечисленной троицы является его партнером?
Фрідман - це російський Альфа-банк.
Він з Садовим багато спільних проектів має, може й з Вакарчуком теж, але я про таке досі не чув.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Якщо казати про альтернативу з естради, то я за Іво Бобула!  :weep:

:smiley24: :gigi:
Іво Бобул - це справді глиба, як я міг про нього забути?!

Offline RG

• Ветеран форума
Херня це все, просто зондують грунт, кого можна буде обивателю в перспективі втулити як кандидата.

З Славіка такий президент, як з Надєжди Савченко герой України  :smilie7: 

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Херня це все, просто зондують грунт, кого можна буде обивателю в перспективі втулити як кандидата.

З Славіка такий президент, як з Надєжди Савченко герой України  :smilie7:
А Путлєру кращого і не треба  :gigi:

Offline Dust

• Hero Member

Він з Садовим багато спільних проектів має, може й з Вакарчуком теж, але я про таке досі не чув.
[/quote]

А  ще Альфа-б - це Київстар, Лайфцел, Водафон, і вже, схоже, вся Україна. І прикметник російський - це трохи дрібнувато, а от розсійський - вже правильніше. (хоча, нерозсійський банк - це як анекдот).
Ну, а Славочка, Сурков, та Фрідман - це давня дружба і її хронологічні витоки мені невідомі. Але, підозрюю, дружать вони, як і Жак Атталі з Макроном, - "по-давньогрецькому".  :gigi:

Стало відомо, на кого в президентській гонці поставить Росія

Offline div

• Ветеран форума

А  ще Альфа-б - це Київстар, Лайфцел, Водафон, і вже, схоже, вся Україна. І прикметник російський - це трохи дрібнувато, а от розсійський - вже правильніше. (хоча, нерозсійський банк - це як анекдот).
Ну, а Славочка, Сурков, та Фрідман - це давня дружба і її хронологічні витоки мені невідомі. Але, підозрюю, дружать вони, як і Жак Атталі з Макроном, - "по-давньогрецькому".  :gigi:

Стало відомо, на кого в президентській гонці поставить Росія
[/quote]

Ну значит пролетит

Offline Dust

• Hero Member
Ну значит пролетит

Але по правді кажучи, Петро Олексійович теж під цим протекторатом прийшов до влади. :shuffle:
Проте був допущений аж до руки самої королеви.
Вакарчук, схоже, обмежиться лобзанієм інших частин тіл у нижчих рангом.  :smilie5:

Offline jia

• Hero Member
безальтернативно йди нахуй москальска воша

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Але по правді кажучи, Петро Олексійович теж під цим протекторатом прийшов до влади. :shuffle:

Повна дурня.