0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Або біла раса порозумнішає і буде поводити себе відповідно.Або біла роса поміняється місцями проживання з іншими не білими расами.Або зникне, розчинившись в небілих расах.
Я б не став би прогнозувати щось те, що буде, навіть, через 100 років.А тим більше - через 10000 років.Дуже невдячна справа робити такі прогнози.
Цитата: Бумеранг від Жовтня 25, 2017, 07:43:13 19:43Я б не став би прогнозувати щось те, що буде, навіть, через 100 років.А тим більше - через 10000 років.Дуже невдячна справа робити такі прогнози.Я просто кажу що за білу расу не варто переживати. В широтах ближче до полюса завжди будуть жити білі.А в широтах ближче до екватора завжди будуть жити чорняві )
Цитата: bugaga від Жовтня 25, 2017, 07:52:37 19:52Цитата: Бумеранг від Жовтня 25, 2017, 07:43:13 19:43Я б не став би прогнозувати щось те, що буде, навіть, через 100 років.А тим більше - через 10000 років.Дуже невдячна справа робити такі прогнози.Я просто кажу що за білу расу не варто переживати. В широтах ближче до полюса завжди будуть жити білі.А в широтах ближче до екватора завжди будуть жити чорняві )Ти чукчів бачив? А ескімосів бачив? А саамів бачив?Напевно, вони живуть в тих широтах не одну тисячу роківІ не напевно, а точно нікому не дано зпрогнозувати, як зміниться зовнішність людей, навіть через 1000 років...