Автор Тема: Здається, громадяни, що це повний розвал державного управління...  (Прочитано 1981 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Весь цей хаос і відсутність не те що системних і планових, а будь-яких дій свідчить лише про повну втрату керованості процесами в країні.
А це ще страшніше за вторгнення і організований спротив.
Буду радий помилитися.

Offline rufinus

• Jr. Member
  • **
 Здається, громадяни, це була комедія..

Offline serginio

• Ветеран форума
Весь цей хаос і відсутність не те що системних і планових, а будь-яких дій свідчить лише про повну втрату керованості процесами в країні.
Буду радий помилитися.

нинішні керманичі абсолютно не готові були до такого перебігу подій
це не їх сценарій

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Не настільки сильна в історії, але приходять на думку часи УНР - ніби в уряді були нормальні інтелігентні люди, але нічого не змогли зробити через м'якість, нерішучість, спротив плебсу і комуністів. Може воно і не зовсім так було, але таке суб'єктивне відчуття.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Не настільки сильна в історії, але приходять на думку часи УНР - ніби в уряді були нормальні інтелігентні люди, але нічого не змогли зробити через м'якість, нерішучість, спротив плебсу і комуністів. Може воно і не зовсім так було, але таке суб'єктивне відчуття.

+1. Враження схожі.
А Петлюра не з'являється...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
It is a failed state with 45 million population.
If you are going through hell, keep going.

Offline polemistes

• Hero Member
Шановні, а чи не здається вам, що все йде як по-писаному? Революція це що? Це коли низи не хочуть старого життя, а верхи не можуть керувати ними старими методами.

Адже всі тут багатократно казали, що БЮТ перехопив усю владу, щоб просто замінити імена при владі, а систему залишити старою. Гадаю, протроху переконуються, що діла не буде і по-справжньому революційні зміни неуникні, як би вони не пручалися.

Offline forever young

• Jr. Member
  • **
Буду радий помилитися.

нинішні керманичі абсолютно не готові були до такого перебігу подій
це не їх сценарій

а какой они думали будет сценарий, по-тихому будут буджет деребанить и на рыбалку летать?

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
Є дещо, що вони дуже добре стримують та контролюють - це простих людей та патріотів.
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
один в один. Слідуючий шанс звявився лише через 100 років. І його просираємо. Хоч би це був не останній шанс.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Шановні, а чи не здається вам, що все йде як по-писаному? Революція це що? Це коли низи не хочуть старого життя, а верхи не можуть керувати ними старими методами.

Адже всі тут багатократно казали, що БЮТ перехопив усю владу, щоб просто замінити імена при владі, а систему залишити старою. Гадаю, протроху переконуються, що діла не буде і по-справжньому революційні зміни неуникні, як би вони не пручалися.

Воно 100%-но так, але ж тут ще й зовнішня агресія. І жодної організованої проукраїнської сили...

Offline natusya

• Ветеран форума
во время войны без командующего не получится :smilie2:
ігнор Квант