Дивно. Така епічна перемога і світлі обрії - і не весело святкувати? Ашотакоє?
Бо підсвідомо знають, що пи***ць їм. Тут не до святкування - одна бравада. Дуже нервована і погано прихована
Взагалі ситуація дуже нагадує, коли переміг зеленський. Як зебіли скакали, гигикаючи і намагаючись потішатися з прихильників Пороха.
Ну і? як воно тепер при зе живеться?
Отото і воно.
ПС. Так, мене забанили на фупі. Вважаю це за честь. Мені приємно бути в рядах патріотів, яких зараз банять твітери, ютуби, фейсбуки просто за те, що вони кажуть правду.
Що нібито я потрапила в лікарню чи п"ю пігулки - брехня. В мене все ок. Запаслася попкорном і буду спостерігати, як огидних прихильників корупованого хабарника і педофіла повільно варять, як жабу з приказки, до повної готовності. Просто побажаю тим, хто спеціально бреше про про мене і про Дональда Трама, того, чого вони нам бажають, у десятикратному розмірі. Бо брехня в інтернеті - це така ж негативна карма, як і брехня в реалі.
ПС-2. Тут писати не збираюся. Витрачати час на малоосвічене, тупе, агресивне і матюкливе мужичйо, яке ще й регулярно нажирається, нижче мого рівня. Закликаю Кота, алі і кулзака створити власний форум для консервативних українських патріотів. Якщо цікаво, пишіть у приват.
Однодумцям - MAGA! Hold the line (C). It's not over, till it's over!
Тупорилим бідоністам -