0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
а то ще злі люди кажуть, що Тягнибок і Тимошенко в президенти підтримає
Цитата: Strangeways від Березня 27, 2014, 03:49:38 15:49а то ще злі люди кажуть, що Тягнибок і Тимошенко в президенти підтримає ну, мають відробляти кремлядське бабло
Цитата: Strangeways від Березня 27, 2014, 03:49:38 15:49а то ще злі люди кажуть, що Тягнибок і Тимошенко в президенти підтримає Чи ти чокнувся? За таке йому свої ж бошку відірвуть.
Цитата: garri від Березня 27, 2014, 03:51:09 15:51Цитата: Strangeways від Березня 27, 2014, 03:49:38 15:49а то ще злі люди кажуть, що Тягнибок і Тимошенко в президенти підтримає ну, мають відробляти кремлядське баблострашно жити, одні кремляді.пора витягати на світ божий єдиного непідконтрольного кремлю, якщо він і досі в Москву не втік
Вія, ти тупа курка. Тягнибок разом із "Свободою" БЕЗУМОВНО ПІДТРИМАЄ Тимошенко на посаді Президента. І КОЛИ ЦЕ СТАНЕТЬСЯ, я буду очікувати ВІД ТЕБЕ САМОЇ твого визнання, що ти тупа курка
...Тягнибок разом із "Свободою" БЕЗУМОВНО ПІДТРИМАЄ Тимошенко на посаді Президента....
А щодо нового Президента, то я б хотів бачити Кличка. Їздив би по світу. де його знають і поважають, і збирав інвестиції. І він точно не агент кремля. Порох міг бути прем"єром, якщо Сєня облажається.
Цитата: garri від Березня 27, 2014, 04:02:15 16:02А щодо нового Президента, то я б хотів бачити Кличка. Їздив би по світу. де його знають і поважають, і збирав інвестиції. І він точно не агент кремля. Порох міг бути прем"єром, якщо Сєня облажається.президентство Ющенка трохи спотворило ситуацію із розумінням повноважень. Президент по діючій конституції це не блаженний дурачок, який медальками приторговує і по світу мандрує. Це перша особа держави, яка має значно більше влади ніж премєр і повинна формувати курс держави.
Цитата: OldBoy від Березня 27, 2014, 04:14:11 16:14Цитата: garri від Березня 27, 2014, 04:02:15 16:02А щодо нового Президента, то я б хотів бачити Кличка. Їздив би по світу. де його знають і поважають, і збирав інвестиції. І він точно не агент кремля. Порох міг бути прем"єром, якщо Сєня облажається.президентство Ющенка трохи спотворило ситуацію із розумінням повноважень. Президент по діючій конституції це не блаженний дурачок, який медальками приторговує і по світу мандрує. Це перша особа держави, яка має значно більше влади ніж премєр і повинна формувати курс держави.Президент має працювати у тандемі з ПМ.Бо якщо знову лише кидання какашками, то все...країні піздєц...вона й так на волоску тримається
Ну от Юля із Яценюком і працюватимуть у тандемі.а у Порошенка окрім нього немає команди, і партія його пролетить, буде плакатись що його у .раді не підтримують.
Щоб зупинити агресора, треба бути при владі. Я радила владі з першого дня. Ото ми і бачимо!
Цитата: Вася Ем від Березня 27, 2014, 02:56:42 14:56Щоб зупинити агресора, треба бути при владі. Я радила владі з першого дня. Ото ми і бачимо!ВОНА уже даже проговаривается,что оказывается то была в процессе...просёра крыма
Кароче..С ВОНОй нада шото делать..Нада длать ей какую нить должность...шоб была типа при деле,но в тоже время ни во что важное не лезла..
Цитата: Donchanin від Березня 27, 2014, 05:43:55 17:43Кароче..С ВОНОй нада шото делать..Нада длать ей какую нить должность...шоб была типа при деле,но в тоже время ни во что важное не лезла.. да ничего с ней не надо делать,само пройдёт
[ да ничего с ней не надо делать,само пройдёт
А может лучше янука вернуть, то то радости у многих будет.