Щодо відпочинку українців.
Мене просто чорти хапають від дурості людей - пхаються хєр-зна куди в якісь індії, шрі-ланки, таїланди, єбипти, туреччини і віддають купу бабла місцеви абізянам нізхєр собачий. І це все шоб похвалитися сусідові чи якійсь бляді - А я в етам гаду атдихал там і там.. Типу - магу сібє пазволіть, бо я ето - крутой і вєсь нахуй цивілозванний... І це при тому, що у абсолютної більшості таких атдихающіх - ніхуя нема в заощадженнях, живуть вони в хуйзнаяких хрущовках-чєшках-многоетажках, і ніхуя не думають ані про дітей, ані про власну старість, ані про цілковиту безглуздість того, щоб тинятися десь серед азіятів, жерти там усіляке гівно і пекти свої обважнілі жирні тіла тиждень під тропічним сонцем у майже 100% вологості.
Тайобжежтвоюмать! Та поїдь на тиждень кудись в Україні - є маса цікавих місць, і їжа там добра, і люди нормальні, і природа непогана. Та ж поїдь в село до рідні навіть хоч і далекої - побудь пару днів на природі - яка не є, а своя, приємна.
Так ні - екзотіку йому подавай, блядь! І шоб обов“язково десь там де, корови по вулицях ходять чи мавпи банани з рук виривають, і обов“язково щоб їжа була екзотична із брудних рук якогось аборигена! Бо він експлорер, нах!...
Тьху!...