0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Не думаю что при поднятии в Украине среднегодовой температуры на 4 градуса она станет необитаемойПочему? Потому что существует и успешно обитаемы масса стран где и в настоящее время среднегодовая температура на 4 градуса выше чем в Украине
Пересядьте на лісапєти, відмовтеся від кондиціонерів, холодильників та пральних машин. Перестаньте жерти яловичину і бздіти - і все одразу стане на місце.
Цитата: div від Лютого 15, 2018, 06:17:03 18:17Не думаю что при поднятии в Украине среднегодовой температуры на 4 градуса она станет необитаемойПочему? Потому что существует и успешно обитаемы масса стран где и в настоящее время среднегодовая температура на 4 градуса выше чем в Украине1) +4 це середня температура на планеті включно з океанами, арктикою. Антарктикою.Для суші це вийде до +10 залежно від широти. Для середземномор'я розраховують як +9До цього ще треба додати збільшення вологості повітря. Конкретно вологість впливає як функціонує організм людину в спеку
Цитата: bugaga від Лютого 15, 2018, 06:28:59 18:28Цитата: div від Лютого 15, 2018, 06:17:03 18:17Не думаю что при поднятии в Украине среднегодовой температуры на 4 градуса она станет необитаемойПочему? Потому что существует и успешно обитаемы масса стран где и в настоящее время среднегодовая температура на 4 градуса выше чем в Украине1) +4 це середня температура на планеті включно з океанами, арктикою. Антарктикою.Для суші це вийде до +10 залежно від широти. Для середземномор'я розраховують як +9До цього ще треба додати збільшення вологості повітря. Конкретно вологість впливає як функціонує організм людину в спекулетом средняя температура в Индии на 10 градусов больше чем в Украинеhttp://www.svali.ru/climat/91/index.htmhttp://www.svali.ru/climat/33/index.htm
Цитата: Feral Cat від Лютого 15, 2018, 06:31:46 18:31Пересядьте на лісапєти, відмовтеся від кондиціонерів, холодильників та пральних машин. Перестаньте жерти яловичину і бздіти - і все одразу стане на місце. Можна просто заборонити спалювання газу нафти вугілля. А так хто хоче може хоч на лисапеді хоч автівкою
віднімаємо від 2018 року 32 роки і дивимося, які регіони за цей час обезлюднілиповна хрінь британських вчених, особливо враховуючи реальні зміни в природокористуванні в останні 10- 15 років
Цитата: WestNik від Лютого 16, 2018, 12:02:54 12:02віднімаємо від 2018 року 32 роки і дивимося, які регіони за цей час обезлюднілиповна хрінь британських вчених, особливо враховуючи реальні зміни в природокористуванні в останні 10- 15 роківа чому ви вирішили що там лінійна залежність від року?нє до цієї карти можна придратися, але з інших причин
А чому не лінійна ?Впевнений, найгірші десятиліття вже пройшли, тому лінійна - це песимістичний прогноз
Цитата: WestNik від Лютого 16, 2018, 12:50:57 12:50А чому не лінійна ?Впевнений, найгірші десятиліття вже пройшли, тому лінійна - це песимістичний прогнозВсі існуючі моделі нелінейні.Тому що в дію вступають додаткові фактори.Чому ж найгірші десятиліття вже пройшли якщо викиди CO2 продовжуються.
Цитата: bugaga від Лютого 16, 2018, 01:02:21 13:02Цитата: WestNik від Лютого 16, 2018, 12:50:57 12:50А чому не лінійна ?Впевнений, найгірші десятиліття вже пройшли, тому лінійна - це песимістичний прогнозВсі існуючі моделі нелінейні.Тому що в дію вступають додаткові фактори.Чому ж найгірші десятиліття вже пройшли якщо викиди CO2 продовжуються.32 роки назад ніхто і не говорив про відновлювану енергетикуСьогодні питанням залишається лише темп її впровадженняІ так, я впевнений, залежність оптимістично- нелінійна
Цитата: WestNik від Лютого 16, 2018, 01:06:19 13:06Цитата: bugaga від Лютого 16, 2018, 01:02:21 13:02Цитата: WestNik від Лютого 16, 2018, 12:50:57 12:50А чому не лінійна ?Впевнений, найгірші десятиліття вже пройшли, тому лінійна - це песимістичний прогнозВсі існуючі моделі нелінейні.Тому що в дію вступають додаткові фактори.Чому ж найгірші десятиліття вже пройшли якщо викиди CO2 продовжуються.32 роки назад ніхто і не говорив про відновлювану енергетикуСьогодні питанням залишається лише темп її впровадженняІ так, я впевнений, залежність оптимістично- нелінійнапо факту станом на 2018 рік зараз емісії CO2 та метану не знижуютьсяЩоб вийти на +2С в 2050 роцілюдство повинно було:або з 2011 кожного року на 3.7% знижувати емісіїабо з 2015 кожного року на 5.3% знижувати емісіїабо з 2020 кожного року на 9% знижувати емісії
Інвестиції в зелену енергетику сягнули торік 286 мільярдів доларів, йдеться у звіті Renewables Global Status. Країни, що розвиваються, вперше витратили більше за багаті держави.
ЦитуватиІнвестиції в зелену енергетику сягнули торік 286 мільярдів доларів, йдеться у звіті Renewables Global Status. Країни, що розвиваються, вперше витратили більше за багаті держави.станом на сьогодні емісії не зменшуються, бо збільшується попит на енергію
У скільки обходиться виробництво однієї Тесли?
Ага. Одна Тесла це чотири Тойоти.
Я iжджу на Honda Accord. На біса мені якесь гівно типу Ніссану? І на біса мені Тесла, коли я на одному баку проїжджаю 650 км?І мій Акорд новий обійшовся мені в 23 тис. доларів.