Автор Тема: Дау Трань  (Прочитано 865 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
Дау Трань
« : Лютого 21, 2018, 12:47:17 12:47 »
 Дау трань- борьба в стане врага.Вьетнамцы - читай СССР - читай коммунисты, проиграв все до одной битвы с армией США, применили тактику изменения внешней политики с улиц Америки. Получилось. Дау трань работает до сих пор.

Линдон Джонсон слушает отчёт своего зятя о реальном положении дел во Вьетнаме, 31 июля 1968 года, Вашингтон

«Надо прочувствовать исторический контекст того времени; усталость и отчаяние, которыми сквозит это фото становятся более понятны, если знаешь, что:
— людские резервы пополнения армии во Вьетнаме исчерпаны — там уже 540 тысяч человек, призыв туда запрещён, только добровольцы, осуществлён первый набор из полицейской академии,
— вьетнамцы несут огромные потери, но будто оживают как феникс, потери США и Ю.Вьетнама не такие большие, но от этого не менее болезненные,
— антивоенные выступления студентов и примкнувших к ним — на своём пике, по всей стране,
— недавно убиты Роберт Кеннеди и Кинг,
— расовые беспорядки — по всей стране, линчуют белых, Чёрные пантеры стали модным трендом, не переставая быть вооружённой до зубов организацией антиправительственного толка, их воспевают Леннон и Джоплин,
— сам Линдон Джонсон лишившись поддержки даже со стороны однопартийцев, объявил о снятии своей кандидатуры со следующих президентских выборов, в затылок ему дышит напористый и беспринципный Никсон.

Не то что "есть отчего схватиться за голову" — есть отчего вообще не отрывать рук от неё...

VI Lyman В этом же контексте подумалось о Нашем Президенте, поседевшим и постаревшим на 20лет за эти 4 года.......

Offline shifr

• Hero Member
Re: Дау Трань
« Reply #1 : Лютого 21, 2018, 01:20:41 13:20 »
Так і є. Звичайно Порох не святий, але такий жорсткий пресінг, очевидно роблять кацапи.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 21, 2018, 06:39:07 18:39 »
Даруйте мені мою відвертість, але проблеми Пороха- це в першу чергу проблеми самого Пороха. Дай Боже йому здоров'я з ними впоратись, але нам, звичайним людям, якщо ми не на зарплаті тут сидимо, в першу чергу варто подумати, чи варто ( даруйте мені оцю тавтологію ) жити в одній країні з абсолютно божевільними ( єбанутими ) зрадойобами... Наскільки це безпечно- коли біля тебе весь час швендяють якісь зомбі, яких запрограмували на твоє знищення ( не тебе персонально, а взагалі нормальних людей )
І це ще не почалась роботизація, коли гуманоїдів будуть масово звільняти, заміняючи їх роботами, й на зомбі-мавп уже реально нападе цілковита депресія й вони стануть ще дурніше та агресивніше, ніж зараз... Мені,  наприклад, вистачає неприємних вражень від спілкування з теперішніми єбанатами, що являють собою картину "очевидне й неймовірне", а що буде потім?
Може, краще було б емігрувати до США, та жити в якомусь штаті, де криміногенна ситуація є безпечною? Все одне я вже нічим тут нікому не допоможу- економіка Україна й так, нарешті, встала на шлях більш-менш правильних , інклюзивних економічних інститутів, років через 15-20 тут буде теперішня Польща- але населена теперішніми єбаньками... ( вони ж нікуди не дінуться ). То що мене тут тримає?
Гадаю, Пороху вистачить розуму, праці й наснаги, щоб перемогти Тупіна, а я вже відчуваю себе вільним

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #3 : Лютого 21, 2018, 07:38:00 19:38 »
Даруйте мені мою відвертість, але проблеми Пороха- це в першу чергу проблеми самого Пороха. Дай Боже йому здоров'я з ними впоратись, але нам, звичайним людям, якщо ми не на зарплаті тут сидимо, в першу чергу варто подумати, чи варто ( даруйте мені оцю тавтологію ) жити в одній країні з абсолютно божевільними ( єбанутими ) зрадойобами... Наскільки це безпечно- коли біля тебе весь час швендяють якісь зомбі, яких запрограмували на твоє знищення ( не тебе персонально, а взагалі нормальних людей )
І це ще не почалась роботизація, коли гуманоїдів будуть масово звільняти, заміняючи їх роботами, й на зомбі-мавп уже реально нападе цілковита депресія й вони стануть ще дурніше та агресивніше, ніж зараз... Мені,  наприклад, вистачає неприємних вражень від спілкування з теперішніми єбанатами, що являють собою картину "очевидне й неймовірне", а що буде потім?
Може, краще було б емігрувати до США, та жити в якомусь штаті, де криміногенна ситуація є безпечною? Все одне я вже нічим тут нікому не допоможу- економіка Україна й так, нарешті, встала на шлях більш-менш правильних , інклюзивних економічних інститутів, років через 15-20 тут буде теперішня Польща- але населена теперішніми єбаньками... ( вони ж нікуди не дінуться ). То що мене тут тримає?
Гадаю, Пороху вистачить розуму, праці й наснаги, щоб перемогти Тупіна, а я вже відчуваю себе вільним

Ты будешь смеяться, но в США тоже самое
Просто США самая богатая страна региона, а Украина если не самая то одна из самых бедных.
Проблема не столько в людях сколько в "элите" Тупой совдеповский бюрократ может существовать только на нефтегазовой игле.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 21, 2018, 08:44:37 20:44 »
Sebastian Brant 
Я власне навів цей текст не з огляду персон у них задіяних, зацікавила низка історичних  історичних співпадінь.Поведінка нарширмас у умовах відносної свободи вибору дій.І Це не диктатура якась, не тоталітаризм якийсь довбаний.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 21, 2018, 09:00:58 21:00 »
я розумію

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Лютого 21, 2018, 09:30:32 21:30 »
В США зараз відбувається швидка поляризація і фрагментація суспільства в результаті безперервних атак з боку лівих (вони себе ще називають прогресистами) на традиційні американські вартості та інституції. Лідером цього процесу є так звані ліберальні еліти укупі з Голівудом, де всіляка шваль типу Клуні чи Де Ніро вважає себе чи не найрозмнішими діячами сучасности.
If you are going through hell, keep going.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 21, 2018, 09:52:02 21:52 »
В США зараз відбувається швидка поляризація і фрагментація суспільства в результаті безперервних атак з боку лівих (вони себе ще називають прогресистами) на традиційні американські вартості та інституції. Лідером цього процесу є так звані ліберальні еліти укупі з Голівудом, де всіляка шваль типу Клуні чи Де Ніро вважає себе чи не найрозмнішими діячами сучасности.

Ви надто заангажовані в цей процес, тому необ'єктивні. Експерти кажуть про те, що атаки йдуть не лише з боку ліваків, але й з боку правих популістів типу Трампа, якого Ви підтримуєте. Отже, Ви теж приймаєте участь у атаці на американські інститути

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 21, 2018, 09:54:34 21:54 »
В США зараз відбувається швидка поляризація і фрагментація суспільства в результаті безперервних атак з боку лівих (вони ... є так звані ліберальні еліти укупі з Голівудом, де всіляка шваль типу Клуні чи Де Ніро вважає себе чи не найрозмнішими діячами сучасности.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 21, 2018, 09:58:00 21:58 »
Популизм он и есть популизм
И пофик какой он левый, правый или даже средний

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 21, 2018, 11:13:49 23:13 »
Популизм он и есть популизм
И пофик какой он левый, правый или даже средний
Цитувати
Популізм правий та лівий: від різниці причин до різноманітності видів

Популізм існує в різних версіях. Для країн, що постають перед труднощами економічного характеру та високою нерівністю властиві прояви лівого популізму. Виражені проблеми неконтрольованої міграції чи національної безпеки виховують популістів правого типу. Популістським політикам легше мобілізувати населення орієнтуючись на конкретні проблеми, які його хвилюють.

Для країн північної Європи з широкими державами загального добробуту, характерні праві форми популізму як реакція на міграцію, що може створювати додатковий тиск на фіскальну систему, піднімаючи питання про підвищення податків або зниження соціальних витрат. Історично відомий «Прогресивний рух» США та більша частина латиноамериканського популізму приймають ліву форму. Більша частина європейських країн, що зіштовхнулися з популізмом на фоні проблем міграції та Дональд Трамп представляють його правий варіант.

Український різновид

В Україні популістські партії особливо поширені та впливові. Для них часто властива ідеологічна невизначеність — вони можуть одночасно схилятися до лівого та правого спектру, граючи на темах економічних проблем чи просуваючи ультраправі аргументи для вирішення проблем національної безпеки.

Український популізм спекулює на таких темах, як низькі доходи та бідність, повсюдна корупція, суб'єктивна несправедливість, пов'язана з нерівними можливостями та пануванням кумівства і олігархії. Хоча окремі виборці можуть усвідомлювати, наскільки обмежена ефективність вітчизняного державного управління, вони часто симпатизують радикальним мірам перерозподілу багатства чи націоналізації активів, що на їх думку дісталися їх власникам несправедливо; вважають, що доступ до багатства гарантується не важкою працею та достоїнствами, а політичними зв'язками та хабарництвом. Значні частки населення виражають відверті симпатії до комуністичного минулого та авторитарного підходу до вирішення проблем.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Лютого 21, 2018, 11:17:31 23:17 »
Трамп не атакує жодних американських інститутів. Він лише відбиває їхні атаки в такий спосіб захищаючи конституцію і конституційні права громадян.
Вам треба менше читати і дивитися заангажовані медія.

І до речі - political science has nothing to do with science. :smilie7:
If you are going through hell, keep going.