Автор Тема: Ситуація Донецьк Луганськ від Лесі Оробець  (Прочитано 2064 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Potato

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • In Potato We Trust
Леся Оробець
5 хв ·

ЛУГАНСЬК: переважно хороше

50% міліції написало рапорти, 50% залишилось служити Україні. Вся зброя, боєприпаси роздані міліціонерам, збройні кімнати пусті (легкий дисонанс з Кримом та Донецьком). Вся секретка надійно схована. Всі дороги Луганської області закриті блок-постами проукраїнської міліції.

Із негативу. Дуже виросла злочинність (на 300%), оскільки вся міліція охороняє РУВС або стоїть на блок-постах. Окрім того, різко виросло безробіття, що і зумовило ріст розбоїв. Місцевий СБУ захоплювали сокіл, беркут та афганці, що качали ситуацію, щоб отримати ті ж привілеї, що їхні "брати по розуму" в Криму.

ДОНЕЦЬК: ситуація вкрай погана

Місцева міліція практично в повному складі зрадила Україну. Всі (або майже всі) блок-пости контролюються колорадосами. Відбулось повноцінне вторгнення. Розвідувально-диверсійних груп ГРУ ГШ ВС РФ як мінімум кілька, загальною силою до батальйона.

Якщо ситуацію не переламати протягом доби, українські прикордонники і армія не зможуть відбити фронтальний наступ російських військ на кордоні (їм по суті відрізали всі комунікації). Почали ходити по квартирах людей з проукраїнськими поглядами (дані з глибини області фрагментарні).

Українські десантники з-під Дніпра таки перекинуті в район Славянська, але їхній командир уже півтори доби не проявляє жодної належної активності, що все більше викликає паралелі з кримськими подіями.

Із позитиву. Є розрізнені групи людей, що не готові йти "під руку" путіна і чинять опір, в тому числі збройний. Мінімум 10 колорадосів були сьогодні знищені. У підтвердженому з трьох джерел випадку, невідомі троє приїхали під блок-пост, убили всіх колорадосів з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки.

Про інші ознаки АТО на території області моїм співбесідникам не відомо. 17 квітня в Донецьку планують великий про-український мітинг. Дехто пророкує побоїще, а хтось бачить у цьому певний шанс.

На правах ВИСНОВКІВ:

1. Місцеві феодали намагаються продати свої послуги подорожче тій з столиць, яка прогарантує їм повне безроздільне княжіння і дотації. На зразок кадирівської Чечні.

2. У прикордонних областях панує самозаспокоєння на предмет своєї "іншості" від Донецька. Віра в те, що грушники не можуть штурмувати їхні РУВС і не знайдеться 300 відморозків, кому вони роздадуть зброю, перш ніж зникнути. Особливо непевно в Харкові.

3. За цю добу до мене по-справжньому дійшло, як же ж легко було воювати в рідному Києві.

Offline abandon

• Hero Member
Re: Ситуація Донецьк Луганськ від Лесі Оробець
« Reply #1 : Квітня 14, 2014, 11:38:34 23:38 »
Більше чуток, ніж фактів. Вона фізично не могла стільки побачити і зрозуміти, що відбувається.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #2 : Квітня 14, 2014, 11:40:05 23:40 »
Дешевый пиар, подрастает Юле смена. Такой текст я из Киева могу написать, с той же степенью достоверности.

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #3 : Квітня 14, 2014, 11:41:38 23:41 »
Дешевый пиар, подрастает Юле смена. Такой текст я из Киева могу написать, с той же степенью достоверности.

она весь майдан отработала на ногах

а что ты делал, я не знаю

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #4 : Квітня 14, 2014, 11:42:08 23:42 »
Я Лесі вірю. Вона під час подій у Києві дійсно ризикувала життям.

Але мене ось це турбує:

Але їхній командир уже півтори доби не проявляє жодної належної активності, що все більше викликає паралелі з кримськими подіями
If you are going through hell, keep going.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #5 : Квітня 14, 2014, 11:42:34 23:42 »

Она в Днепре

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
« Reply #6 : Квітня 14, 2014, 11:43:41 23:43 »
Трындит как троцкий.
Недавно менты на перекрестке в Кр Луче не пропустили автобусы с украинскими военными на Луганск.
Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #7 : Квітня 14, 2014, 11:45:04 23:45 »
Мінімум 10 колорадосів були сьогодні знищені. У підтвердженому з трьох джерел випадку, невідомі троє приїхали під блок-пост, убили всіх колорадосів з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки

ни от кого кроме как от нее об этом сегодня не слышал...хотя в целом ей верю

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #8 : Квітня 14, 2014, 11:45:36 23:45 »
Трындит как троцкий.
Недавно менты на перекрестке в Кр Луче не пропустили автобусы с украинскими военными на Луганск.

а шо там в Кр Луче?
там вроде народный мэр
и УВД отстояли
как ситуация?

Offline DeL1T

• Hero Member
« Reply #9 : Квітня 14, 2014, 11:46:36 23:46 »
Из ее постов понятно что от Донецка больше минусов чем плюсов. Насильно мил не будешь... Сбудецца мечта о колючей проволоке...

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
« Reply #10 : Квітня 14, 2014, 11:56:45 23:56 »
Трындит как троцкий.

а шо там в Кр Луче?
там вроде народный мэр
и УВД отстояли
как ситуация?
Та ниче там пока нету,несколько автобусов сначала развернули под Ровеньками,потом не пустили на Луганск под Кр Лучем,отправили с сопровождением на Дебальцево.
Бывалый и Бугага - брехуны!