Автор Тема: Тарасик молодець  (Прочитано 448 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Тарасик молодець
« : Лютого 25, 2018, 05:03:38 17:03 »
Перебуваючи в абсолютній меншості, вставляв бездюлів довбаним зомбакам-тупіноїдам у вата-студії ЗіК :

Йому опонували зрадники Чумак і Шабунін

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Re: Тарасик молодець
« Reply #1 : Лютого 25, 2018, 05:21:36 17:21 »
Я от не можу зрозуміти- вони справді таки безмежно продажні мразі, що працюють або на компрадорську буржуазію ( ригів ), або безпосередньо на Тупіна- чи прикидаються скінченими виродками-зомбі ?

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 25, 2018, 05:35:29 17:35 »
Шабунін кричить Чорноволу- назвіть хоча б три позитивних результатів президентства Порошенка!
Тарас відповідає- я вже назвав один- це адміністративно-територіальна реформа. Можу назвати ще ...
Тут Шабунька перебиває ( між ділом встигаючи покласти свою долонь на долонь Чумака, що йому посміхався, як підор )- хто подавав законопроект про децентралізацію- Президент чи уряд ?

NB- самі ж казали ( Чумак на початку ), що през у відповіді за все, навіть за те, що не надається по Конституції як повноваження та сфера відповідальності... То що виходить- якщо щось погано в країні, то винний президент ( навіть за те, що агресор РФ на чолі з психопатом Путіним ні за що не пристануть на мир по факту, - хіба що Україна повністю капітулює,- але винний все одне Президент України, бо вона є слабшою ),- а от якщо щось добре, то през тут ні до чого, це- заслуга уряду...

От же зомбі йобнуті

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #3 : Лютого 25, 2018, 05:56:25 17:56 »
"Бляди сэр!"

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #4 : Лютого 25, 2018, 07:38:39 19:38 »
Бубунін - кацапська консерва, тут навіть сумнівів немає.

Чумака якось завжди пропускав мимо вух. Видно тільки, що дійсно якийсь мутний підарас  :smiley23: