Автор Тема: Макака в пєрвую нєдєлю своєй работы намєрєна снізіть таріфи на жіліщно-комм  (Прочитано 3192 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума

Цитувати
І ти підтримуєш цю тварюку?
А чого це я повинен її вважати за тварюку? Чого? :smilie11:

Тому що вона пропонує знизити тарифи на ЖКХ, а різницю між реальної ціною і зниженими тарифами будуть оплачувати всі українці зі свого карману + оплачувати будуть сьогодніші діти і онуки оплачуючи кредити в майбутньому

Тому що саме високі тарифи стимулюють українців заробляти більше грошей. А дешеві тарифи призводили до поступової деградації до рівня екваторіальної африки, от там теж дешеві тарифи.

Або ти тупий і цього не розумієш або ти такий самий підорас як і твоя Макака
« Останнє редагування: Квітня 28, 2018, 02:15:46 02:15 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline div

• Ветеран форума

Цитувати
І ти підтримуєш цю тварюку?
А чого це я повинен її вважати за тварюку? Чого? :smilie11:

Тому що вона пропонує знизити тарифи на ЖКХ, а різницю між реальної ціною і зниженими тарифами будуть оплачувати всі українці зі свого карману + оплачувати будуть сьогодніші діти і онуки оплачуючи кредити в майбутньому

Тому що саме високі тарифи стимулюють українців заробляти більше грошей. А дешеві тарифи призводили до поступової деградації до рівня екваторіальної африки, от там теж дешеві тарифи.

Або ти тупий і цього не розумієш або ти такий самий підорас як і твоя Макака

Пидорас это мягко сказано
Это пятая колонна. И она опаснее чем все ихтамнеты потому как маскируются под патриотов

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Выход один. Проводить страшно непопулярные реформы и перестать воровать, душить малый и средний бизнес. Приводить крупных инвесторов. Заохочувати людей взагалі до бізнесу. Це стільки треба пройти, так все треба об коліно зламати...так протистояти корупції і дикому виттю популістів і зрадойобів...я не знаю... :tommy:

Offline RG

• Ветеран форума
А 'каждой бабє по мужику, каждому мужику па бутилкє водкі' макака теж організує ?  :gigi:

Offline WestNik

• Ветеран форума
Выход один. Проводить страшно непопулярные реформы и перестать воровать, душить малый и средний бизнес. Приводить крупных инвесторов. Заохочувати людей взагалі до бізнесу. Це стільки треба пройти, так все треба об коліно зламати...так протистояти корупції і дикому виттю популістів і зрадойобів...я не знаю... :tommy:

Це все і відбувається

Повільно, але по інакшому ніяк

Приклад Польщі , Грузії і т.д говорить, що суспільство може не встигнути за економічними перетвореннями, і це серйозна проблема

Offline div

• Ветеран форума

Це все і відбувається

Приклад Польщі , Грузії і т.д говорить, що суспільство може не встигнути за економічними перетвореннями, і це серйозна проблема

Уже не успевает
Рейтинги реваншистких партий про это говорят

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
В пєрвий дєнь своєго прєзідєнтства Тімошенко создаст нєбо и зємлю, воду и свєт и за свєт нє надо будєт платіть; на второй день — создаст твєрдую валюту посрєди волатільності, отделіт воду от піва; на третий — суши, спрінгроли і салат цезарь, на четвёртый — свєтіла, тєрпіла і чєпушила, на пятый — уже нікто і нє спросіт "пачєму ахмєтав нє сідіт", а на шестой — такі вєрньот коммунальніє таріфи на дотріасовий уровєнь...
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Geo

• Ветеран форума
В пєрвий дєнь своєго прєзідєнтства Тімошенко создаст нєбо и зємлю, воду и свєт и за свєт нє надо будєт платіть; на второй день — создаст твєрдую валюту посрєди волатільності, отделіт воду от піва; на третий — суши, спрінгроли і салат цезарь, на четвёртый — свєтіла, тєрпіла і чєпушила, на пятый — уже нікто і нє спросіт "пачєму ахмєтав нє сідіт", а на шестой — такі вєрньот коммунальніє таріфи на дотріасовий уровєнь...
:smiley24: :smilie5:

Offline div

• Ветеран форума

:lol:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Новини iз майбутнього...
Сьогоднi Юлiя Володимирiвна приiхала в Качанiвську жiночу виправну колонiю, де пройшлася територiею та цехами.
На прохання Юлii Володимiровни iй вiдкрили камеру, де вона перебувала в 2013 роцi, але так сталося, що iз входом в камеру, врубили сирену й дверi камери миттево зачiнилися.
Кандидат в През. й досi сидить в тiй самiй камерi, стучить в дверi, але система змiнила коди доступу й нi хто не може вiдкрити тi клятi дверi.
Коли Адм. Колонii знайшла комп. iз кодами дверей, виявилося, що це не помилка, а справдi пiдсудна (осуджена) Тимошенко Ю. В.,  що й досi перебувае в Качан.  колонii, яка справдi буда засуджена по вироку Суду.
Отак наша Юля - на свою голову -  з'iздила в Качанiвку та лишилася там до закiнчення термiну ув'язнення...
 :smilie7:

Offline WestNik

• Ветеран форума

Це все і відбувається

Уже не успевает
Рейтинги реваншистких партий про это говорят

Поки що це відбулося в Грузії , Польщі і Чехії

Як відбудеться в Україні, можна буде про це поговорити як про факт

Offline BlackCat

• Ветеран форума
"Первые шаги, которые будут сделаны в течение первой недели — будет списан долг бедных людей за ЖКХ!  :fp2 Потому что наличие этого долга свидетельствует о непосильности установленных тарифов для людей. И для того, чтобы по ним рассчитаться, бедным людям скоро придется продавать свои почки :fp2. Мы снимем с них этот груз", — сказала она.

От же ж нагла брехуха!
Бідні люди вже давно оформили субсидію. І вони зацікавлені сплачувати вчасно, бо є ризик втратити субсидію на цілком законних підставах.

Здається, не раз писали про жлобів, які мають 4-5-ти значні суми боргів з комуналки, бо тупо її не платять. Чи не цим особам макака хоче списати борги?

Offline finli

• Ветеран форума
Після перемого ЮВТ тарифи обов"язково будуть знижені.
І що в цьому паганого?

Українці сворюватимуть робочі місця в своїй країні, житимуть, працюватимуть, народжуватимуть дітей, а не тинятимуться по європейських нетрях в пошуках грошей.

Що в цьому поганого?

Чи тут зібралися холуї Ахметова, Фірташа, Григоришина, які годуються з їхніх грошей?
Я це правильно зрозумів ?

Чи ви хочете, щоб знелюднення України продовжувалось і далі ?

Offline div

• Ветеран форума
Після перемого ЮВТ тарифи обов"язково будуть знижені.
І що в цьому паганого?

Українці сворюватимуть робочі місця в своїй країні, житимуть, працюватимуть, народжуватимуть дітей, а не тинятимуться по європейських нетрях в пошуках грошей.

Що в цьому поганого?

Чи тут зібралися холуї Ахметова, Фірташа, Григоришина, які годуються з їхніх грошей?
Я це правильно зрозумів ?

Чи ви хочете, щоб знелюднення України продовжувалось і далі ?

От ты ржешь, а они действительно так думают  :eyes:

Offline RG

• Ветеран форума
Макакоїди думають ?  :weep:

Вони здатні тільки ретранслювати хуйню, яку їм на Турівській тулять.   

Offline div

• Ветеран форума

Не, я вот про это

Цитувати

Они действительно думают что после приходя Люли к власти в стане потекут кисельные реки. Понятно что только рядовые идиоты так думают. Крупняк который в курсах, типа Немыри, просто юзает их в своих интересах

Offline RG

• Ветеран форума

Не, я вот про это

Цитувати

Они действительно думают что после приходя Люли к власти в стане потекут кисельные реки. Понятно что только рядовые идиоты так думают. Крупняк который в курсах, типа Немыри, просто юзает их в своих интересах

Та навряд чи навіть там є багато таких, що в цю туфту вірять   :smilie5:

Наш бабцейобнутий, наприклад, точно не вірить, це легко по його писанині можна визначити. Просто працює клоуном у підарасів  :love:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Наш бабцейобнутий, наприклад, точно не вірить, це легко по його писанині можна визначити.
Просто працює клоуном у підарасів.
:smiley24:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума