Автор Тема: Обама попросив, пригрозив, подякував  (Прочитано 1846 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Обама попросив, пригрозив, подякував
« : Квітня 15, 2014, 07:14:44 07:14 »
Обама попросив путіна вплинути на сепаратистів, пригрозив йому новими санкціями, і подякував Києву за стриманість.  :eyes:

Отакоє-от... :smilie10:
If you are going through hell, keep going.

Offline burlington

• Sr. Member
Re: Обама попросив, пригрозив, подякував
« Reply #1 : Квітня 15, 2014, 07:26:25 07:26 »
На Україну світ дивиться як на якесь диво, яке здає свою територію без супротиву. Мені особисто соромно. Ніхто не заступиться, повірте мені. По-моєму, пора рятувати Центр і розділятись.

Offline Sojuznuk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Квітня 15, 2014, 07:28:05 07:28 »
Дякуємо і на цьому. Що іноземці можуть більшого зробити для України, коли самі українці відгукують :"Відділити Донбас, відділити Крим, хто не з нами всіх відділити!!!!" Я вже раз писав, скоро сусіднє село будуть відділяти. Ось такий "розум" у деяких наших співгромадян.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Квітня 15, 2014, 07:33:27 07:33 »
Дійсно, хєрня виходить. То світ дивувався, як украінці йшли з палицями проти снайперів. Тепер світ в ступорі як украінці здають територію хєр зна кому. НМД проблема в правлячій банді комсомольців-бізнесменів. Вони повне лайно і користуються тим, що люди із-за агресіі не наважуються на повстання проти них. :smilie2:

Offline Sojuznuk

• Hero Member
« Reply #4 : Квітня 15, 2014, 07:36:20 07:36 »
Дійсно, хєрня виходить. То світ дивувався, як украінці йшли з палицями проти снайперів. Тепер світ в ступорі як украінці здають територію хєр зна кому. НМД проблема в правлячій банді комсомольців-бізнесменів. Вони повне лайно і користуються тим, що люди із-за агресіі не наважуються на повстання проти них. :smilie2:

А люди і не здатні на повстання. Це вони (комсомольці-олігархи) повстали проти інших олігархів і просто використали дурнів (нехай мене вибачать ті українці, що страждали, але не можна приховувати правду).

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #5 : Квітня 15, 2014, 07:43:26 07:43 »
Може й так. Але тоді це ще гірше.

Offline Sojuznuk

• Hero Member
« Reply #6 : Квітня 15, 2014, 07:51:28 07:51 »
Може й так. Але тоді це ще гірше.

Звичайно, ситуація надзвичайно важка і винні у цьому перш за все самі українці (радикальні, вибачайте, у більшості із Заходу). Бо була людина нам послана Богом! Всього домігся сам, все для нас зробив! Не було проблем ні із фінансуванням ні із поступовим розвитком, але послухали брехливу злодійку і пустодзвонів від "Свободи". Але в любому випадку не слід опускати рук. Допишу пізніше, бо запізнююсь на роботу.  :smilie1:

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
« Reply #7 : Квітня 15, 2014, 08:42:54 08:42 »
История знает много таких примеров, когда заведомо более сильный и агрессивный сосед без боя, особенно при поддержке части местного населения, отжимал територии. История знает примеры длительных и изматывающих отступлений и последующих побед. Не думаю, что мировые политики не в курсе. Мы живем в 21 веке, мир учится вести безкровные войны. Но кое кто этого не понимает, по этому мы и слышим про поведение дикаря из 19 века.
Ник зарезервирован

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Квітня 15, 2014, 08:45:40 08:45 »
На Україну світ дивиться як на якесь диво, яке здає свою територію без супротиву. Мені особисто соромно. Ніхто не заступиться, повірте мені. По-моєму, пора рятувати Центр і розділятись.

Бютологіка detected.  :love: