0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Блядь, де ви вчилися....? Щоб таку ...уйню нести...
Я коли чую "розвиток суспільства" то одразу хочу ригати, блядь. Який нахуй розвиток?.Всі й фейсбуці сидять...
А шо ж робить? Розрив, панімаєш.....
O yeah!...It's me responsible for you making the beautiful country called Ukraine a Russian-speaking shit hole.
Подібно, що тема буде про розрив пукана в Іудушки
Та Іудушка, мабуть, сьогодні не в настрої. 'Пєрвоє мая' на носі, а Хуйло йому получку затримує
Цитата: Feral Cat від Квітня 30, 2018, 08:08:57 20:08O yeah!...It's me responsible for you making the beautiful country called Ukraine a Russian-speaking shit hole.перший раз бачу такий зворот It's me responsible
Я людина послідовна у поглядах. За це мене на СУПі люблять.А от у моїх нечисельних критиків в головах ніби коти весілля справляють.....
Який ти грамотний нащот акцентів і діялектів.
Та ти шо? Я т читаю ваші пости тут і сумно стає - таке котяче весіллє у вас в головах..
Пєрвоє мая - це у вас. А у нас - Cinco de Mayo...
Цитата: Feral Cat від Квітня 30, 2018, 11:23:44 23:23Пєрвоє мая - це у вас. А у нас - Cinco de Mayo... не псують мексиканці струнку чорно-білу картину американської національної єдності ?трохи їх там потрахуєш, напевно, за іспаномовність ?
Цитата: WestNik від Травня 01, 2018, 11:02:30 11:02Цитата: Feral Cat від Квітня 30, 2018, 11:23:44 23:23Пєрвоє мая - це у вас. А у нас - Cinco de Mayo... не псують мексиканці струнку чорно-білу картину американської національної єдності ?трохи їх там потрахуєш, напевно, за іспаномовність ?Ну, скоріше вони його трахають за долбойобізм
Цитата: RG від Травня 01, 2018, 11:50:20 11:50Цитата: WestNik від Травня 01, 2018, 11:02:30 11:02Цитата: Feral Cat від Квітня 30, 2018, 11:23:44 23:23Пєрвоє мая - це у вас. А у нас - Cinco de Mayo... не псують мексиканці струнку чорно-білу картину американської національної єдності ?трохи їх там потрахуєш, напевно, за іспаномовність ?Ну, скоріше вони його трахають за долбойобізм думаєш, при цьому не переходять на англійську українську ?