Тобто за членські внески ви отримуєте право відкрити обмежену кількість «цензурованих» тем, в яких ви будете модератором
Занадто складно, люди такого не сприймають. Все повинно бути максимально просто, нехай навіть в чомусь і на шкоду досконалості.
просто абсолютно
заплатив 1000 грн
рік маєш право відкривати 10 тем на тиждень з власною "цензурою"
відповідно, кожен, хто заплатив членський внесок, стає модератором
є мотивація скидатись, є мотивація писати
впевнений , суп би підняв відвідуваність
Что такое 1000 грн. для партии "Батькивщина"?
Вы будете иметь 100000000000000000000000000000000000000 партийных веток по 1000 грн. Где будут модераторами Дидуси, Валеты и Вадимы.
Люди...дорогие...вы мозги пропили или просто потеряли в детском саду? Без обид. Просто ворпос....
Есл начнут на любом ресурсе писать за бабло...УГАДАЙТЕ! ЙЙЙЙОПТАААА ХТОШ тама будит ПЕСАДЬ???
спробую творчо підійти до вашого питання
1 - з'ясовуємо, скільки потрібно грошей на рік- умовно 100 000 грн
2 - пропонуємо скинутись всім, хто хоче , щоб фінансування ресурсу для нього було зрозумілим, очевидно, якщо скидатись по 1000 , їх мало б бути 100 , якщо по 2000 - 50, тобто не безкінечна кількість. Думаю, першочергово мали б долучатись існуючі юзери. При записуванні на форум, як на мене, треба було б поділитись по партійних списках
3 - важливі "закони" форуму і їх дотримання- це не настільки складно. Я вже пропонував- модеруються тільки автори в "цензурованих" гілках, тому роботи для модератора буде небагато.
4 - також вже говорив, модераторів треба формувати, виходячи із виборів у ВР за партійними списками- це найбільш зрозумілий спосіб
можу продовжувати далі і сам, але я сподівався, що мене будуть не тільки критикувати , а і пропонувати