В военкомат записался или так...как всегда юлек-звиздобол-ватник?
Ні, сам туди не приходив. Повісткою мене не викликали.
І в 2014 році, коли все почалося, мене теж туди не викликали В моєму тодішньому віці( між 45 і 50) в військомат, як правило, не викликають.
мне будет 51 год.
Юля не говорила тебе, что врать нехорошо?
Мені в наступному році буде 51.( виходить, ми ровесники)
Я громадянин України і мешкаю тільки в Україні, живу тут постійно з народження.
Я маю досвід 2 роки служби в Сов. Армії, рядовим (86-88).
Але
я не є професійний військовий. І я лямку тягнув в ЗРВ, ПВО КРАЇНИ, на ЗРК С-75 і С-125.
Тобто, бойового досвіду служби в СВ чи в ВДВ я не маю ніякого.
Після, ніколи більше, військового досвіду я вже не мав.
.....................................................................................
А тепер найголовніше.
Чому не ходив я до військомату сам, добровольцем ?
Тому що коли дійсно війна, то це має бути таки-війна, а не сіро-буро-малиновий олігархічний бардак.
Коли ворог реально напав - то перше що робиться, це припиняються дип. відносини з ворогом, перекриваються кордони і вся країна починає жити в умовах військового стану.
Перше, що будь-яка номальна країна зробила б в цій ситуації - це перекрила б весь транзит будь-яких товарів з Росії (найперше - газ і нафта). І тоді б, можливо, ніякої війни б і не розпочалося б, Принаймні, вона б не набула б такого розмаху і таких наслідків.
Наприклад, колись маленька Грузія дуже багато років жила без дип. відносин з РФ і нічого, вижила.
Була весна(2014) і певний час без опалення й гарячої води можна було прожити.
Турчинов був лише ВО, тимчасовим, але ж Петя ставши справжнім Президентом, що робив?
Дип. відносини не переривав, об"являв перемир"я за перимир"ям, аж поки американці, буквально підсрачниками таки заставили його реально організовувати бойові дії ( липень 2014).
І найцікавіше - торгівля з окупантом не припинялась, а процвітала.
І ще.
Яка ж це могла бути війна, коли залишились відкриті офшори, рос. олігархи ( і Ахметов теж) рубають бабло на нашій території, Ахметов ще й на окуповані території постачає тим виродкам-колаборантам жратву, щоб вони там з голоду не повиздихали.
ТО ЩО Ж ЦЕ ЗА ВІЙНА
?
Гібридність тієї війни здійснювала не тільки Росія, а й найвище керівництво України.............................
Що важливо? А те, що не можливо добитися перемоги в війні, якщо агентурні елементи супротивника посіли й посідають багато важливих посад в МО і в СБУ і навіть на Банковій.
Не буде перемоги, коли ворог сидів фактично в Києві і з початком війни вся ворожа агентура видалена не була.
Тобто, те, що я вже тут казав безліч разів:
З ПОРОШЕНКОМ ПЕРЕМОГИ НЕ БУДЕ..................................................................
Всезагальна мобілізація об"явлена не була.
Кордон закритий не був. Економічні взаємини з ворогом не припинялись
Якби не барижне керівництво країни, то кожен, хто здатен тримати зброю, не сидів би дома, на роботі і я особисто я в тому числі.
Я сам не пішов до військомату добровільно без повістки.
Я це чітко й прямо розповів, які мої особисті причини й мотивація.
Але, тим не менше, кожного, хто взяв до рук зброю, в ЗСУ чи в добротах, я дуже поважаю, абсолютно не залежно від того, які в кого з них політичні погляди й переконання.
Кожен солдат не може бути політиком і не зобов"язаний досконало розбиратися у всіх політичних хитросплетіннях.
.................................................
Хочу тільки сказити, що
війна - це завжди наслідок прорахунків і недологусті в політиці.Причому не тільки керівників країни, а й широких верств простого населення.
Елементарна байдужість, забудькуватість, груповий примітивний егоїзм завжди призводить до дуже тяжких наслідків.
Через ці огидні ментальні риси, в 20-му столітті, Україна вже втратила не мало своїх етнічних територій ( приблизно одна третина). Продовжує втрачати й ще і, на жаль, як я бачу, продовжуватиме це робити і в найближчі роки ( на превиликий жаль).
Geo , є ще якісь до мене запитання?
Можеш задавати.