Я тільки після того, як мінімум три години милю руки в окропі!
Чому, спитаєте всі ви?
Тому що:
Вчені та медики визначили час для миття рук
Вчені підрахували оптимальний час для миття рук.
При розрахунках до уваги бралися свідчення медиків, які рекомендують до 20 секунд милити долоні при температурі 15 °C-38 °C , передає Ukr.Media.
Миття рук має стати звичкою кожної людини, оскільки інфекції та хвороби від брудних долонь можуть мати летальний результат. Цей спосіб визнаний ефективним профілактичним методом блокування процесів інфікування організму людини шкідливими мікробами. Вчені розрахували, що процедура «очищення» рук має тривати від 10 до 20 секунд.
Не зайвим буде дотримання правил гігієни з використанням антибактеріального мила і при температурі від 15 °C до 38 °C. На переконання фахівців, якщо дотримуватися просте правило гігієни можна убезпечити себе від деяких видів патогенних мікроорганізмів.
А якщо Лихоманка Ебола???
Цього буде замало!
Тому пропоную робити ,як я роблю. Не менше трьох годин намилювання долонів і тримання в каструлі з окропом. Тільки так ми можемо убезпечити наше дорогоцінне життя від Страшних, Смертельних Вірусів і бактерій.
Пропоную обговорити це вельми важливе питання, дорогі мої ФУПчєгі...ОЙ СУПчєгі!
В наступній темі ми обговоримо не менш важливе питання про зарплатню наймитам и глибину французького поцілунку.