Хунта, а хто в цих церковних справах шарить- що там чутно, коли нам цей томос можуть надати?
Бо щось у мене таке відчуття, що всі останні істерики їбливої макаки, всі ці ромські та гейські погроми тощо- пов'язано саме з томосом, варто було в квітні почати Пороху движуху- і почалася ця вся хуйня.
Вселенскому пофик все эти цыгане, а тем тем более, даже в плюс
я не кажу що на нього це вплине, я маю на увазі, що у когось так запалав пердак від думки про томос, що всі сили кинуті на розхитування ситуації в країні
ну ось якого хуя, завалося б, Юля стартувала з виборчою кампанією за 10 місяців до виборів- білборди, "Новий курс", оце ось усе? Логічно це було б робити у вересні-жовтні, не раніше, а не у чеврні, коли всі по дачах та на морях. Чому б вона робила такі рішучі і зашкварні заяви як учора? Чому кожного дня якісь мітинги та погроми?
Здається мені, що русня так бздить надання томосу, що кинула всі сили на роздмухування кипіжу, а коли в них той мандєаль закінчиться- і військові дії можуть активізувати
Бо якщо московську церкву з України попруть- це означатиме, що Україна ними втрачена остаточно, а в самій УПЦ МП частина єпископів хоче від Гундяя уїбати, і після томосу цпе зробить. Рашка цього допустити не може.