Автор Тема: Полку политиков прибыло  (Прочитано 3285 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Полку политиков прибыло
« Reply #30 : Липня 30, 2018, 09:57:20 21:57 »
Я кажу, що слухав її по телебаченню. Думки її я читати не вмію.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #31 : Липня 30, 2018, 09:58:44 21:58 »
Гео, давай конкретно по цьому ролику. Він справді таке лайно, що треба за цей ролик судитися?
Приходько заставили в цьому ролику брехню передвиборчу говорити?
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #32 : Липня 30, 2018, 10:00:42 22:00 »
Я кажу, що слухав її по телебаченню. Думки її я читати не вмію.
Так давай оцінювати справи. Одна справа - виступ за Росію. Друга справа - радикальні слова по телеящику. Третя справа - брехня в соціальному ролику Порошенка...
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #34 : Жовтня 29, 2018, 09:41:42 21:41 »
Надька -2.
Потом будет постить ''внезапное прозрение'', что Жулья - сволочь.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #35 : Жовтня 29, 2018, 10:27:54 22:27 »
Надька -2.
Потом будет постить ''внезапное прозрение'', что Жулья - сволочь.
Може нова Гадя, може нова Ліза Багуцкая.
Це опудало виступало за Росію на Євробаченні, а тут раптом великою націоналісткою стало. Що не завадило їй в ряди макак записатись  :weep:

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #36 : Жовтня 29, 2018, 10:35:57 22:35 »
О, а йульки в сраче против Притулы приводили эту певунью как образец жертвы, и тут вдруг окпзуетсо шо она их сородычка  :love: и тоже, наверное, как и анархистЧапыга деушко абсолютно безвазмпздна тоисть даром(с) будет за ЮВТ

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #37 : Жовтня 29, 2018, 10:43:28 22:43 »
О, а йульки в сраче против Притулы приводили эту певунью как образец жертвы, и тут вдруг окпзуетсо шо она их сородычка  :love: и тоже, наверное, как и анархистЧапыга деушко абсолютно безвазмпздна тоисть даром(с) будет за ЮВТ
Ну де в чому юльки можливо праві, порівнюючи Притулу з Макакоприходькою.
Мені в спічах Притули теж один момент дуже не сподобався, а саме той, коли він почав доводити, що не порохобот і на Олешка почав срати.
Щось мені здається, що Притула того самого поля ягода, що і Настя Приходько.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #38 : Жовтня 29, 2018, 11:15:47 23:15 »
Настю ''подхватили''макаки.
Вот, что она постила ещё 16 октября:

'''Анастасія Приходько
15 октября в 20:37 ·

Доброго вечора дорогі друзі.

Сподіваюсь Ви з повагою зрозумієте мене.
За 5років які я прожила в Україні ми дуже багато зробили. Презентували альбом «Я вільна»
Ми випустили 10 відео, таких як «Половина пути»,
«Зацелована», «Не трагедия», «Герої не вмирають»,«дура Любовь»... Потім з 2015 року я почала писати власні пісні та музику, ми представили рік тому в «Atlas» нову програму «Крила» з одноіменного альбому! І потім зняли 5 відео на власні пісні «Луна ностальгія», «Тримай», «good bye”, “Крила» та «Саме той».
Відпочатку війни я підтримувала всіх кого можу,а також проїхала майже всю лінію фронта і підтримувала наших хлопців.
Власне ми майже закінчили роботу над моїм новим альбомом «Крила» який плануємо випустити на прикінці 2019 року як і обіцяла.
Також в Україні я отримала понад 15 різних нагород,від Філарета, за допомогу бійцям АТО,та звання Заслуженної Артистки України. Я вперше стала ведучою на телеканалі Ictv у програмі «Секретний фронт»,також започаткували та презентували рух «Вимагаю змін», якій я передаю повністю Андрію Гергерту. Ми обїздили майже всю Америку, Італію, Іспанію, безліч концертів по Україні,
Всі 5 років я віддала державі і людям які потребували моєї підтримки.
Тепер я хочу сказати головне!

Я іду зі сцени!!! Втомилась слухати про те що я не формат. Музиканту справжньому важко коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, нажаль те що продається в магазинах «все по 10» купують швидше!

Дякую всім хто був поруч, моїм друзям дякую за підтримку, моїй команді яка працювала зі мною, музикантам і просто людям які були поруч в складні часи.
Всі щось принесли в моє життя, я пробачаю всіх, і прошу вибачення за те що я хочу вперше за 11 років побути один на один з собою, приділити собі час!
Також я завершу всі справи які повинна була зробити і головне по суду доведу справу до кінця, 31 жовтня буду відстоювати свої права у залі печерского суду о 14:00 годині, також всіх чекаю! Не сумуйте мої друзі, все воно на краще може колись я вирішу знову заспівати для Вас.
З повагою Ваша А.Приходько
https://www.segodnya.ua/lifestyle/showbiz/ustala-slushat-chto-ya-ne-format-anastasiya-prihodko-uhodit-so-sceny-1179978.html
« Останнє редагування: Жовтня 29, 2018, 11:25:24 23:25 від злата »

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #39 : Жовтня 29, 2018, 11:17:08 23:17 »
Там был полный депресняк !
И тут рраз ! Макаки ее ''подхватили'' !
И теперь она с макаками !

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #40 : Жовтня 29, 2018, 11:23:50 23:23 »
И какой-то суд у Приходько  31 октября.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #41 : Жовтня 29, 2018, 11:28:11 23:28 »
И какой-то суд у Приходько  31 октября.
это она, наверное, из-за ролика где она снималась неведая апчьом оно

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #42 : Жовтня 29, 2018, 11:35:27 23:35 »
Скiльки коштувало Приходько любов за Юлю?..
Щось там не все так просто.
Слухав ii пiснi -  :smiley23:
Може, Юлька хоче вкласти грошi в певунью?..
 :smilie7:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #43 : Жовтня 30, 2018, 04:51:06 04:51 »
Всі продюсери приходьки : від кіркорова до макаки :rotate:
Mocsia delenda est

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #44 : Жовтня 30, 2018, 08:36:41 08:36 »
Всі продюсери приходьки : від кіркорова до макаки :rotate:
Ще одна б**дь лягла з Макакою в лiжко...
Не здивуюсь, коли дiзнаюсь, що... музична  кар'ера Приходько... давно скiнчiлася.

Offline злата

• Ветеран форума
« Останнє редагування: Жовтня 30, 2018, 08:56:11 08:56 від злата »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #47 : Жовтня 30, 2018, 01:03:59 13:03 »
Скiльки коштувало Приходько любов за Юлю?..
Щось там не все так просто.
Слухав ii пiснi -  :smiley23:
Може, Юлька хоче вкласти грошi в певунью?..

Анастасія Приходько розповіла, чому пішла в команду ЮВТ.

No money No honey

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #48 : Жовтня 30, 2018, 01:53:19 13:53 »
 :smiley24:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #49 : Жовтня 30, 2018, 08:48:33 20:48 »
Мда....я була про неї кращої думки. Не можна робити дурниці навіть назло комусь.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #50 : Жовтня 30, 2018, 08:50:13 20:50 »
Мда....я була про неї кращої думки. Не можна робити дурниці навіть назло комусь.
Та грошiй iй треба, тому й тягне до Мамцi-мiльярдершi.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #51 : Жовтня 31, 2018, 09:54:35 09:54 »
так Настя, которая Приходько, матерый политик - в 2015 году она к Ляшко ходила например  https://ukr.segodnya.ua/politics/v-radikalnuyu-partiyu-lyashko-vstupila-eshche-odna-izvestnaya-ukrainskaya-pevica-648948.html

Цитувати
Відома українська співачка Анастасія Приходько вирішила приєднатися до Радикальної партії Олега Ляшка. Про це повідомив сам Ляшко, опублікувавши також спільну фотографію з артисткою.

"Вітаю Анастасію Приходько у нашій команді", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше співачка також пояснила, чому зробила такий вибір.

"Ну що ж, зробила рішучий крок. Так, знайдеться багато людей, які запитають:" Навіщо тобі це? ". Пояснюю: я - корінна киянка. Я обожнюю своє рідне місто, і я хочу зробити його краще!" - написала Приходько в Facebook.

До того ж вона розповіла, що збирається займатися культурою Києва, і поділилася, якою бачить майбутню столицю.

"Я не економіст, не фінансист і не антикризовий менеджер. Я – людина мистецтва, людина культури. :love: Саме культурою я буду займатися, дай Бог, культурою міста Київ. Я хочу, щоб Київ повернув собі звання найзеленішої столиці Європи, я хочу, щоб кияни та гості міста відчували себе затишно, щоб була велика кількість фестивалів, концертів, виставок, творчих перформансів, пішохідних зон і просто затишку. Адже не хочеться, щоб Київ через земельні махінації, "кумівство", хаотичні і незаконні забудови перетворювався на сіре, безлике "щось". Хочеться, щоб з'явилися алеї фруктових дерев, хочеться якісного транспортного обслуговування, хочеться відродження... ", - зазначила співачка.

но потом что-то пошло не так https://viva.ua/lifestar/news/33986-prihodjko-prokommentirovala-svoy-uhod-iz-partii-lyashko.html

Цитувати
Анастасия Приходько сменила статус члена партии Олега Ляшко на гордое звание волонтера. Вероятно, певица разочаровалась в политике. По ее словам, она хочет совершать полезные поступки не ради денег или политической карьеры.

О том, почему Приходько ушла из политики, она подробно рассказала в блоге:

«Вот же удивительно, как много может сделать одна фотография! Да, я рассматривала вопрос о вступлении в партию! Но никто, понимаете, никто не спросил меня – зачем! Нет, не для политической карьеры. Ведь я имею музыкальную карьеру! И не ради денег. Мне так поступить не позволит совесть! :weep: Проехав с концертами по передовым и госпиталям, выступая перед стариками и онкобольными детьми, я наивно подумала, что вместе с любой партией смогла бы сделать что-то для них полезное и доброе. Я разработала проект помощи школам искусств и своей музыкальной школе Лысенко. Я мечтала о благотворительных концертах учащихся этих школ в «Домах малютки» и домах престарелых. Я видела, как должен зацвести вишневый сад в сырецкой роще и малыши, идущие со скрипочками и флейтами в школу Лысенко, будут вспоминать строчки Шевченко. Я планировала благотворительную акцию в поддержку молодых поэтов Украины. Но мне предложили просто политику. :weep: А я – убеждена, что в стране, раздираемой войной, добрые и конкретные дела принесут больше пользы, чем политические распри. В этой стране слово «волонтер» стало означать большую и бескорыстную украинскую душу, поэтому я остаюсь волонтером искусства. Вне партий и организаций!!! :weep: А то, что я запланировала – все равно осуществлю! И думаю, что вы меня поддержите!!! Слава Украине!!!»

кароч, барышня прирожденный политик - говорит и делает ровно противоположное своим заявлениям

Offline optimist

• Ветеран форума

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #53 : Жовтня 31, 2018, 12:57:20 12:57 »
-Он приказал еще спросить-с, не желаете ли вы продать мне, то есть на ... Шахты ваши-с, Анна Петровна..
 ... Я, того... купил ваши векселя у Петрина...
                                                                           А.П. Чехов

No money No honey

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #54 : Жовтня 31, 2018, 01:29:03 13:29 »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не платить налоги - это прямая дорога в политику

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #55 : Жовтня 31, 2018, 03:23:54 15:23 »
не платить налоги - это прямая дорога в политику
1000 зеленых - то же мне деньги...
Шлюхам на трассе и то (за ночь) больше дают.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #56 : Жовтня 31, 2018, 04:27:46 16:27 »

ну я думаю, что за свои выступления Настя брала больше, чем 1000 дол., но это когда берешь - то штука зеленых не деньги, а вот когда государству налогами надо отдать, так сразу осознание себя как политика приходит (доказано Приходько)

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #57 : Жовтня 31, 2018, 05:56:54 17:56 »

ну я думаю, что за свои выступления Настя брала больше, чем 1000 дол., но это когда берешь - то штука зеленых не деньги, а вот когда государству налогами надо отдать, так сразу осознание себя как политика приходит (доказано Приходько)

:smiley24:   :pooh_lol:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #58 : Жовтня 31, 2018, 06:13:37 18:13 »
Гм...  :smilie11:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #59 : Жовтня 31, 2018, 06:25:12 18:25 »
Вобщем , Насте нужны деньги.
Бабло.
Потому что она готова ''остаться в политике'', даже если юлька не победит на выборах.
Сама сказала.
Денег за певческую карьеру нет, пробует ''поднять бабло'' в политике.
Какие бы она лозунги не говорила, я думаю, она хочет просто бабла.
На жизнь.
Других путей его заработать не видит.
Это моё  мнение.