Автор Тема: Скандальне вбивство  (Прочитано 2715 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Скандальне вбивство
« : Серпня 01, 2018, 08:31:21 20:31 »
Чомусь тут не обговорюють.
В новинах було. Вбивство Сармата з Бердянська.
Вбивцю затримано. Теж фінікс-добробатівець на призвіще Матюшин.
Служив в Торнадо потім у Азові. Зараз тусує у нацдружинах.
Чомусь я не здивований. :bch:
Mocsia delenda est

Offline timmiapostolms

• Hero Member
Re: Скандальне вбивство
« Reply #1 : Серпня 01, 2018, 08:37:04 20:37 »
Там якесь дивне убивство.

Offline Стиви Джи

• Sr. Member
  • Гурвіник-антисеміт
« Reply #2 : Серпня 01, 2018, 08:38:55 20:38 »
там все дивне
починаючи з особи того "Сармата"
Буду Ніцше читати, а потім превозмагать в собі поца, їбать по ночах дику вовчицю і в Ганконзі дурний план курить(с)

Offline timmiapostolms

• Hero Member
« Reply #3 : Серпня 01, 2018, 08:41:28 20:41 »
там все дивне
Відео перед судом, на якому він розповідає про конфлікт і місцевих ботах від місцевої вдали які тролять усіх, це зустрічається у всіх регіонах тактика...

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #4 : Серпня 01, 2018, 08:50:28 20:50 »
Удмуртські хом'яки встигли 17 сторінок зради надрочити, аж коли виявилася ця пікантна подробиця.
І гілка почала гальмувати.
Начальник цього Матюшина по Торнадо , дехто Цукура, якби натякає, що той аваківський.
Mocsia delenda est

Offline Mc5

• Newbie
  • *
« Reply #5 : Серпня 01, 2018, 08:52:34 20:52 »
Ввижаєшь, що обговорення захистників - має сенс?
Чи може  фінікс - то ж матьйуишин?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #6 : Серпня 01, 2018, 08:57:28 20:57 »
Ввижаєшь, що обговорення захистників - має сенс?
Чи може  фінікс - то ж матьйуишин?

Я вважаю , що шапіто з добробатами є звичайним політичним інструментом певних олігархічних груп.
Їх роль у визволені Донбаса перевищена , як мінімум, у мульон разів.
Mocsia delenda est

Offline timmiapostolms

• Hero Member
« Reply #7 : Серпня 01, 2018, 09:09:03 21:09 »

Я вважаю , що шапіто з добробатами є звичайним політичним інструментом певних олігархічних груп.
Їх роль у визволені Донбаса перевищена , як мінімум, у мульон разів.

І так і ні кабс, в так  і ні. :upa

Offline Стиви Джи

• Sr. Member
  • Гурвіник-антисеміт
« Reply #8 : Серпня 01, 2018, 09:10:05 21:10 »
там все дивне
Відео перед судом, на якому він розповідає про конфлікт і місцевих ботах від місцевої вдали які тролять усіх, це зустрічається у всіх регіонах тактика...

він тролив не усіх, а тих, за кого заплатили
ось, наприклад, губернатор Бриль- до березня 2018 ніхто навіть не чув, що у Сармата є якісь претензії до Бриля. А в березні цього року він як з цепу зірвався- в будівлю проривається, стріми веде, матюкається, грозить Бриля відмудохати,  почав на 24 квітня скликати мітинг-Бриля скидувати. Привезли бусіками фірми депутата-убютка, у якого з подачі Бриля ліцензію відібрали за численні порушення ( в тому числі і за нелегальні перевезення зі смертельними ДТП) чоловік 150 24 кваітня- на більше їх не вистачило.   Привезли ще з Маріуполя якусь тамтешню активістку-волонтерку, начебто відому в Маріку, щоб вона наїхала на Бриля за стан дороги Запоріжжя- Маріуполь. Бриль вийшов до мітингу, запропонував побесідувати, в тому числі- за дорогу, маріупольска тітка тіки но повелася бесідувати- Олешко влазить і починає кипіж, кидається на Бриля, той ще пару раз намагався поговорити - потім пішов собі. А мітинг простояв оплачені 1,5 години- і розійшовся. Маріупольска тітка потім гнівні пости на Олешка писала- її поюзали втемну, вона не хтіла скандалу і піару, а хтіла узнати, коли дорогу відремонтують. Їй після мітингу все розповіли, пояснили, показали листування з Кабміном тощо, вона пішла задоволена.
А що ж Олешко?
А він забув після 24 квітня про Бриля. От просто забув і все. так само, як не згадував про нього до березня. І в Запоріжжі більше про Олешка нічого не чули окрім того, що він там десь з мерією в Бердянську воює і все частіше в Херсон їздить з тамтешніми якісь "рівалюції" намагається влаштовувати. Гроші, сплачені за "хрестового похода на Бриля" скінчилися - і Олешко вже з ним не воював.  До речі, на мітингу 24 квітня з Олешком більшість АТОвців була не з Запоріжжя чи області, а з Херсону.
В 2015 році Олешко за гроші нардепа Пономарьова хуєсосив тодішнього мера-ригіонала Бакая на мерських виборах щоб його не переобрали, його й не переобрали. Тепер Олешко хуєсосить Пономарьова і його "Агрінол", хоча "Агрінол"вже багато років на ринку і в армію постачає мастило- але ж наїзд почався тільки цього року. Чому? Тому, що в ході банкрутства "Азмолу" (він ще при Януку в бакрутство пішов) в центрі міста великий шмат землі в центрі міста вивільнився, і його Пономарьов під себе підім'яти хтів. Але були й інші бажаючі, які "ввімкнули" Олешка. 
Якісь у нього в Херсоні були "замовлення", за які на нього там місцеві АТОвці наїжджали. Так що там все дуже заплутано, і оцей "активізм за викликом", відверто харить. У нас в місті є дійсно активісти ідейні, і коли вони навіть махровим зрадойобством займаються - не викликають огиди, ну у людей така позиція, мають право. Але є й "професійні активісти". які на замовлення одних мочать інших. Це огидно. І останніх чи не більше, ніж перших.   
Буду Ніцше читати, а потім превозмагать в собі поца, їбать по ночах дику вовчицю і в Ганконзі дурний план курить(с)

Offline Mc5

• Newbie
  • *
« Reply #9 : Серпня 01, 2018, 09:16:21 21:16 »
Киньтег камнем, хто нє!
Може почнемо розділяти На війну та післявоєнні діїї?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #10 : Серпня 01, 2018, 09:29:35 21:29 »
близько 300 осіб в 2014 - всьо.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #11 : Серпня 01, 2018, 09:33:42 21:33 »
Киньтег камнем, хто нє!

Посвідчення УБД не є індульгенцією.
Я своє навіть у трамваях не показую.
Економлю трохи на комуні , та інколи на міжміських автобусах катаюсь.
На інше не хочеться витрачати. Навіть на "активну життєву позицію".
Mocsia delenda est

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #12 : Серпня 01, 2018, 09:39:53 21:39 »
Удмуртські хом'яки встигли 17 сторінок зради надрочити, аж коли виявилася ця пікантна подробиця.

У порівнянні з виттям зрадо%:бів на пуфику фупівська гілка - просто няшний дитячий садочок. На уаполітикс у вбивстві звинуватили особисто Порошенка  :smilie10: . Просто якийсь зрадофільский шабаш!  :Ganba:.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #13 : Серпня 01, 2018, 09:42:44 21:42 »

У порівнянні з виттям зрадо%:бів на пуфику фупівська гілка - просто няшний дитячий садочок. На уаполітикс у вбивстві звинуватили особисто Порошенка  :smilie10: . Просто якийсь зрадофільский шабаш!  :Ganba:.

Це дуже зручна штука , коли за все в твоєму житті відповідає шоколадний барига. :bch:
Mocsia delenda est

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #14 : Серпня 01, 2018, 09:53:57 21:53 »
Щодо того чого не обговорюють. Як на мене обговорювати в перші години і давити на емоції це ботівська забава. А в нас вони забанені.
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #15 : Серпня 01, 2018, 09:54:37 21:54 »

Це дуже зручна штука , коли за все в твоєму житті відповідає шоколадний барига. :bch:

:lol:  :smiley24:

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #16 : Серпня 01, 2018, 09:59:29 21:59 »
Киньтег камнем, хто нє!

а я пам'ятаю, як Ви, капітане, тоді пішли на захист. Ви, і мої знайомі хлопці 30-35 річні, - назавжди для мене будете Героями. І онукам розповім і заповім шанувати Захисників.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #17 : Серпня 01, 2018, 10:07:58 22:07 »
Щодо того чого не обговорюють. Як на мене обговорювати в перші години і давити на емоції це ботівська забава. А в нас вони забанені.
Я наприклад стараюсь не сперечатись стосовно речей, в яких нічого не розумію. От і про цього Сармата практично нічого не чув, поки Стіві не розповів. Тепер більш-менш зрозуміло що й до чого.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #18 : Серпня 01, 2018, 10:09:13 22:09 »
зрозуміло, що кацапи розхитують

Offline Mc5

• Newbie
  • *
« Reply #19 : Серпня 01, 2018, 10:14:17 22:14 »
Киньтег камнем, хто нє!

Ага, згоден!
Никуйя не бранзуледко!
А вот как я должен сприймати?
Решение добробати добробата порешили, нихт не влаштовує! Я не дебіл же, ну я ж могу в ето веридь?
Можеш трамваї не всюди, а може життя така

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #20 : Серпня 01, 2018, 10:16:02 22:16 »
Киньтег камнем, хто нє!
Для чого кидатись камінням  :smilie10:?

Якщо мова йде про добровольчий рух, то я би сформулював свою позицію так:
- добровольчий рух розвивати як прояв патріотизму,
- добровольців воїнів ЗСУ усіляко підтримувати, в тому числі матеріально,
- усілякі махновські банди, які мародерять під видом добробатів, розпустити нафіг, якщо хтось не хоче здаватись та вливатись в лави ЗСУ - випалювати розпеченим залізом і напалмом до сьомого коліна.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #21 : Серпня 01, 2018, 10:20:40 22:20 »
Киньтег камнем, хто нє!

а я пам'ятаю, як Ви, капітане, тоді пішли на захист. Ви, і мої знайомі хлопці 30-35 річні, - назавжди для мене будете Героями. І онукам розповім і заповім шанувати Захисників.

:smiley24: :smiley24: :smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline Mc5

• Newbie
  • *
« Reply #22 : Серпня 01, 2018, 10:26:51 22:26 »
- усілякі махновські банди, які мародерять під видом добробатів, розпустити нафіг, якщо хтось не хоче здаватись та вливатись в лави ЗСУ - випалювати розпеченим залізом і напалмом до сьомого коліна.
Єто да!!! Солдатами не рождаюдцо
Как раз слухаю-
Свято место не бывает в пустоте
Лишним телом заложили котлован
Красной тряпкой обернули катафалк
Бравой песней заглушили злое горе, ведь
Солдатами не рождаются
Солдатами умирают

Свято место не бывает без врага
Полированным прикладом — наугад
В непростреленной шинели — напролом
Бравым маршем заглушив зубовный скрежет, ведь
Солдатами не рождаются
Солдатами умирают

Свято место не бывает в чистоте
Смрадным ветром затопили берега
Гнойным прахом напитали чернозём
Табаком закоротив хмельные ноздри, ведь...
Солдатами не рождаются
Солдатами умирают

Свято место не бывает без греха
Закусить девичьим криком — благодать
Пригубить медовой браги — да поблевать
Красным флагом утерев густые слёзы, ведь
Солдатами не рождаются
Солдатами умирают

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #23 : Серпня 01, 2018, 11:39:47 23:39 »

На форумі гастера ліпєцкого ще хтось пише навіть   :smilie10:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #24 : Серпня 01, 2018, 11:50:04 23:50 »

Ну враховуючи, що там є Костя -малдаванін, Людас, Миклован та Ельгуідер, підозрюю, що писати ця четвірка там буде навіть тоді, коли сама читтати той форум перестане.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #25 : Серпня 02, 2018, 03:21:46 03:21 »

Ну враховуючи, що там є Костя -малдаванін, Людас, Миклован та Ельгуідер, підозрюю, що писати ця четвірка там буде навіть тоді, коли сама читтати той форум перестане.

:lol: :lol: :lol:

Вони так раділи, коли повиганяли клятих порохоботів (порохобот у них автоматично той, хто  не бажає бути свідком зради), почали організовувати новий форум ... за 2 тижні назбирали аж ... 12 чоловік :). Зате щасливі, що разом :).

Offline Аборигеныч

• Hero Member
« Reply #26 : Серпня 02, 2018, 07:39:10 07:39 »

Вони так раділи, коли повиганяли клятих порохоботів (порохобот у них автоматично той, хто  не бажає бути свідком зради), почали організовувати новий форум ... за 2 тижні назбирали аж ... 12 чоловік :). Зате щасливі, що разом :).
[/quote]

Кто там повыгонял? Юзеры, сами разбежались. Зажав нос! Удивительно, что пара юзеркинь осталась. После таких оскорблений? :smilie10: Для меня, последней каплей, стала фраза одного из владельцев, "о козлах которые мешают жить". Где то уже такое слышали... :smilie5:
скаче дид ишак лютуе

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #27 : Серпня 02, 2018, 08:24:10 08:24 »
Власне, сценарій однаковий.
Щось трапляється з "атошником-добробатівцем", то починається геволт про шоколадну владу.
І раптом - хуяк - причина у іншому/інших "атошниках-добробатівцях".
Якби ж це поодинокий випадок...
Отже маємо контрольоване і покинуте контролерами поле всіляких "атошників-добробатівців".
Саме це все нагадує 90-ті, коли "теми" мінялися одна за одною, а діючі особи лишалися тими ж.
Mocsia delenda est

Offline Нельотчик

• Hero Member
« Reply #28 : Серпня 02, 2018, 09:23:29 09:23 »
Власне, сценарій однаковий.
Щось трапляється з "атошником-добробатівцем", то починається геволт про шоколадну владу.
І раптом - хуяк - причина у іншому/інших "атошниках-добробатівцях".
У Херсоні навіть встигли провести "народне віче", де швиденько прокляли всіх "шоколадних бариг".

Offline Стиви Джи

• Sr. Member
  • Гурвіник-антисеміт
« Reply #29 : Серпня 02, 2018, 10:29:17 10:29 »

:lol: :lol: :lol:

якось так цей мєждусобойчік виглядає