Автор Тема: Як з 1990 року Кацапія засилала до нас своїх єнотів  (Прочитано 1332 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Люда

• Full Member
     Всім  привіт !   
   Засланим  єнотам всім  вішатись  :gigi:    :smilie7: 

Це бомба  :super:
   Виявлена  наймасштабніша корупційна схема видачі внутрішніх паспортів громадян України   при повній відсутності правових  підстав для цього,  яка започаткована практично з дня отримання Україною незалежності ,  з  1990  року,   і успішно діє до цього часу завдяки старим консервам і  новим єнотам.
    Всі  внутрішні паспорти громадян України, які видавались органами державної влади України при відсутності на це правових  підстав,   починаючи  з  1990 року,   містили серії, які  є  двозначною комбінацією  виключно з певної  групи букв, яка постійно  останнім часом  поповнюється новими буквами,   після  "засвітки"  старих букв.   Є перспектива збільшення кількості таких букв до 18-ти.
    Нещодавно з'явилась нова буква "Р", а   вже оформлюються паспорти з буквати "Ч" і "Ш".  В запасі ще є 9 букв.
    Василь Грицак - стара консерва, встиг понаприймати  після 1 травня 2018 року когорту єнотів з буквою "р".  Хоча деякі  вже  замінили первинні паспорти на ті, які без "поганих" букв.
      Зараз    з  30 травня 2018 року така схема  запрацювала на окупованих територіях Луганської   області.   В червні туди було завезено обладнання  для  друку  ID-карт, разом  з  працівниками  ДМСУ,  які    створили там клони   підрозділів  ДМСУ,   і     підключені  до єдиної  електронної  системи    через  "оригінальні"   підрозділи  ДМСУ  Луганської  області.   
      В  "курсі"   виявились  виключно  очільники  цих  "оригінальних"   підрозділів    +    адміністратор-технарь  цієї  електронної системи . 
     Перед  спокусою  збагатитись не встояли спочатку  7 очільників  підрозділів ДМСУ  Луганської області,  тепер додалось ще 2  (для нових букв).

Виявилось,  що  кришують цю схему і організовують також  9   членів Колегії  ДМСУ   за спиною  керівника  ДМСУ .    Але , виявилось,   що  ниточки ведуть ще далі,  в  КМУ.    Там  встигли  замаратись  в  цій  ганебній  схемі  аж 4  наших міністра:  Насалик,  Кістіон, Петренко і Черниш.

Це практично, бомба  і  один  з величезних  гнійників, які  дістались нам у спадщину  від  епохи Кравчука - Кучми - Ющенка,   і  нашій  новій  владі    прийдеться    її  викорінювати. 
      Слава Україні  ,  з нами Бог !   Слава  йому !    :Prapor2: :Prapor2: :Prapor2:

ПС:   отже,   всі  ті,   хто  мав первинний паспорт України, починаючи з  1990 року,  серія якого є  будь-якою комбінацією   виключно  з  групи букв "к л м н о п р  ч ш "  ,  і, можливо,  тепер "ґ  у ф х ц щ ю я ь" ,  -   заслані  до нас  єноти  !    :smilie5: :smilie7:   

Цікаво,  Олена Притула  і  Василь  Грицак   пам'ятають   свій  перший  український паспорт  незалежної  України ?   :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
Ссылку можно?

Offline Люда

• Full Member
Ссылку можно?

От прямо зараз !   :smilie7:   Наші люди - всюди !  :smiley24:  Україна - форевер !  :Prapor2:

До речі, ще  3  міністра вчасно  зійшли з цієї  теми .  :lol:

Offline Alison

• Hero Member
фігня якась
паcпотри з літерою Н в серії має вся Черкаська обл з 1996 року
і половина Київської з 1999 року

Люда, де ви таку тарву берете?

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
Скандалы, интриги, расследования  (с)

Offline Люда

• Full Member
фігня якась

Якщо це "АН" - то це  справжній паспорт,  якщо обидві букви з  групи "поганих " букв, то це - агент .

Offline div

• Ветеран форума
фігня якась

Люда помоему уже один раза покидала этот форум "навсегда". Чувствуется скоро нас ждет следующая серия мармезонского балета

Offline Люда

• Full Member
....
Люда помоему уже один раза покидала этот форум "навсегда". Чувствуется скоро нас ждет следующая серия мармезонского балета

Я  вибачилась перед Capitain Cubs-ом .  Він  не ображається.  Що ще ?   :smiley14:

Offline div

• Ветеран форума
....

Я  вибачилась перед Capitain Cubs-ом .  Він  не ображається.  Що ще ?   :smiley14:

Меня ваши глубоко интимные взаимоотношеня с Кабсом волнуют мало
Я про вот это http://ukrpravda.net/index.php?topic=46532.msg1215312#msg1215312
Так понимаю админ к вашим просьбам не прислушался?

Offline Люда

• Full Member
....

Саме взаємовідносини з Кабсом були  останньою краплею для мого псіха.  Адмін, як бачите,   розуміється на   жіночих  характерах.

А ви незадоволені ?   Чи  вам страшно ?  :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
Розумився б, согласился б

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
....

Саме взаємовідносини з Кабсом були  останньою краплею для мого псіха.  Адмін, як бачите,   розуміється на   жіночих  характерах.

А ви незадоволені ?   Чи  вам страшно ?  :smilie7:

Опять воду мутите на "ФСБ-шном форуме"?

Offline Люда

• Full Member
....

Geo,  ви не раді ?   :smilie7:

Offline Geo

• Ветеран форума
....

Geo,  ви не раді ?   :smilie7:

Я наблюдаю.

Offline Люда

• Full Member
...
Я наблюдаю.

Так можливо, розкажете, хто взламав мою електронну скриньку і приєднав її до СУПу ?   :smilie5:

Offline Geo

• Ветеран форума
...
Я наблюдаю.

Так можливо, розкажете, хто взламав мою електронну скриньку і приєднав її до СУПу ?   :smilie5:

Що?

Offline Аборигеныч

• Hero Member
...
Я наблюдаю.

:weep: :lol: :smiley24:
скаче дид ишак лютуе

Offline div

• Ветеран форума
...
Я наблюдаю.

Що?

:weep:

Offline Geo

• Ветеран форума
...
Я наблюдаю.

Що?

Це якийсь тяжкий випадок у психіатрії. Мені не смішно. У нас такого пункту в правилах Форуму нема.

Offline Люда

• Full Member
...
Що?

Зрозуміло, ви не в  курсі. Якийсь жартівник замість видаленої мною поштової скриньки, з якою я реєструвалась на СУПі,  приєднав  до СУПу іншу мою поштову скриньку  , за що я йому щиро дякую  :smiley15:

Offline Geo

• Ветеран форума
...
Що?

Зрозуміло, ви не в  курсі. Якийсь жартівник замість видаленої мною поштової скриньки, з якою я реєструвалась на СУПі,  приєднав  до СУПу іншу мою поштову скриньку  , за що я йому щиро дякую  :smiley15:

Серйозно? Ніфігасобі...Може Моссад?

Offline div

• Ветеран форума
...
Я наблюдаю.

Що?

Це якийсь тяжкий випадок у психіатрії. Мені не смішно. У нас такого пункту в правилах Форуму нема.

Та забей. Она ж вроде как безвредная

Offline Люда

• Full Member
...
...

Мені пофіг, хто .   :smilie5:

Offline Geo

• Ветеран форума
...
Я наблюдаю.

Що?

Та забей. Она ж вроде как безвредная

? Подивимось...У нас на такому матеріалі-вкидах-маячні в ЗМІ і ТБ ціла система вибудована. І система працює. Если человеку сто раз сказать - свинья, на сто первый раз он хрюкнет.

Offline Geo

• Ветеран форума
...
...

Мені пофіг, хто .   :smilie5:

Це вже крок вперед.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
ех, харашо ! :bch:
Mocsia delenda est

Offline Outlander

• Ветеран форума
На кожному форумі має бути свій міський божевільний.  :gigi:

Просто коли їх число стає більше ніж нормальних людей форум перетворюється на упячку.  :love:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Це за х-ня? Паперові паспорти вже 2 роки як не видають.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Просто коли їх число стає більше ніж нормальних людей форум перетворюється на упячку.  :love:
Мені здається, що пані Люда просто нас тролить, бо інакше вона би спершу засвітилась на упячці (божевільним туди потрапити набагато легше, ніж на СУП).
Швидше за все це якась фанатка Юлі або цугівка.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Geo

• Ветеран форума

Мені здається, що пані Люда просто нас тролить, бо інакше вона би спершу засвітилась на упячці (божевільним туди потрапити набагато легше, ніж на СУП).
Швидше за все це якась фанатка Юлі або цугівка.

Взаимоисключающе.  :laugh: