0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Треба трохи підняти квоту.Бо наразі гаврюша абізянов забанений, і якось нудно.Ні з кого поглузувати
А зачем заводить чертей, если они и так тут? Видел здесь куку рузного петуха, даже дедунька стеол забегал... Просто они сцыкуны. Без козьей аленушкиной защиты боятся пискнуть.
Кабс, як для тебе зв"язала би і притягла сюди кілька юльків. Але де їх взяти? У якому заповіднику? ФУП не пропонувати
Цитата: Capitain Cubs від Жовтня 06, 2018, 10:20:13 10:20Треба трохи підняти квоту.Бо наразі гаврюша абізянов забанений, і якось нудно.Ні з кого поглузувати Підтримую цього дописувача Треба провести якийсь кастинг і відібрати пару-трійку. Нашого штатного включимо в комісію по відбору, щоб фальшивих не підсунули
Кто на ФУПе может ещё темы открывать? Повесьте там объяву что на СУП требуются юльки в количестве 3-5 штук. Инвентарный номер и неприкосновенность гарантируем
Як на мене,простіше з ними на ФУПі посратися ,ніж тут розводити-там їх цілий зоопарк,ще й чередою бігають
Принайні в клітці з мавпами тепло, як стверджував Ремарк в одному своєму романі
Ідейний там тільки Свалкер, всі решту - пристосуванці і заробітчани
Цитата: RG від Жовтня 06, 2018, 06:09:29 18:09Ідейний там тільки Свалкер, всі решту - пристосуванці і заробітчани Ашнарик імхо ідейніший за Свалкера
Я думаю, свлкер - кремлядь.Причём , агрессивная.Косит под юлька.
Кому не вистачає спілкування із БЮТорасами, хто хоче подискутувати із ними, той може стати перед стіною і доводити свою правоту та її не правоту.Нахуй нужні штабні зомбаки? Для срачу? А нахуй потрібний тут срачь?