Автор Тема: Хряк  (Прочитано 776 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Хряк
« : Листопада 18, 2018, 12:11:41 12:11 »
Типу травмований сильно, в реанімацію попав.

Завтра мав виступати з останнім словом в Оболонському суді.

Экс-президент Украины Виктор Янукович, предположительно, был госпитализирован в московский НИИ скорой помощи имени Н. В. Склифосовского. Об этом сообщает Комсомольская правда со ссылкой на источники в воскресенье, 18 ноября.

По данным издания, Янукович поступил в медицинское учреждение в пятницу в обездвиженном состоянии с подозрением на травму позвоночника и травму колена, которые он получил во время игры в теннис "на известном подмосковном теннисном корте".

"Врач сообщил, что несколько людей, сопровождали Виктора Януковича – кто это – ему неизвестно. В блоке больницы, где ему оказывалась помощь, на короткое время ограничили доступ для посетителей, затем он был направлен в реанимацию, но в скором времени Януковича увезли в какую-то частную клинику", – говорится в сообщении.

Янукович госпитализирован в Москве – СМИ

Online div

• Ветеран форума
Re: Хряк
« Reply #1 : Листопада 18, 2018, 12:12:55 12:12 »
Цитувати

Скорее всего это и есть причина "травмы"

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #2 : Листопада 18, 2018, 12:16:31 12:16 »
Цитувати

Так виглядає. Хоча він нібито погодився виступати.

Вже колись писав що таки напоїть Хуйло Хряка русскім чайком з полонієм, щоб кінці в воду сховати  :smilie7:

Online div

• Ветеран форума
« Reply #3 : Листопада 18, 2018, 12:21:50 12:21 »
Цитувати

Так виглядає. Хоча він нібито погодився виступати.

Вже колись писав що таки напоїть Хуйло Хряка русскім чайком з полонієм, щоб кінці в воду сховати  :smilie7:

Та может и не все так радикально, просто залегло туловище на больничку с целью дальнейшего затягивания процесса

Offline Нельотчик

• Hero Member
« Reply #4 : Листопада 18, 2018, 12:37:03 12:37 »
Коли хуйло вважатиме доцільним - буде давати прес-конференції і скакати як молода лань.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #5 : Листопада 18, 2018, 12:40:10 12:40 »
Він і так затримався на цьому світі. Я думала, Хуйло його значно швидше ліквідує.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #6 : Листопада 18, 2018, 12:59:41 12:59 »
Він і так затримався на цьому світі. Я думала, Хуйло його значно швидше ліквідує.
Якщо вірити українським соціолухам, то українці вважають Хряка найкращим українським президетном за всі часи:
http://kievvlast.com.ua/text/luchshim-byvshim-prezidentom-ukraintsy-schitayut-yanukovicha-a-v-kachestve-novogo-vidyat-skoree-timoshenkorezultaty-sotsoprosa?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

Тому Макака, Грицацуй та Кошулинський мають підстави починати верещати, що це Порох організував замах на їхнього саратніка  :weep:.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #7 : Листопада 18, 2018, 01:02:42 13:02 »
Хто ж вірить нашим соціолухам?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Листопада 18, 2018, 01:11:52 13:11 »
Якщо вірити українським соціолухам, то українці вважають Хряка найкращим українським президетном за всі часи:
http://kievvlast.com.ua/text/luchshim-byvshim-prezidentom-ukraintsy-schitayut-yanukovicha-a-v-kachestve-novogo-vidyat-skoree-timoshenkorezultaty-sotsoprosa?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

Тому Макака, Грицацуй та Кошулинський мають підстави починати верещати, що це Порох організував замах на їхнього саратніка  :weep:.

Пляць, люди, ну не тягайте вже хоч сюди цю низькопробну заказуху   :fp2

З медіапиздотниками і так званими соціолухами все зрозуміло, вони свої копійки за це отримали. Але нафіга ще безплатно таку херню тиражувати ?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #9 : Листопада 18, 2018, 01:17:47 13:17 »

З медіапиздотниками і так званими соціолухами все зрозуміло, вони свої копійки за це отримали. Але нафіга ще безплатно таку херню тиражувати ?
Я думаю ми маємо знати, яка фігня в головах українських манюпасів твориться після кількох років бомбардування цих голів лайном медіа3,13здотників.
Принаймні в середовищі львівської професури в Політехніці - тотальна здрада. Хоча відкрито Хряка ще не хвалять, поки що сцять.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #10 : Листопада 18, 2018, 01:22:19 13:22 »

Я думаю ми маємо знати, яка фігня в головах українських манюпасів твориться після кількох років бомбардування цих голів лайном медіа3,13здотників.
Принаймні в середовищі львівської професури в Політехніці - тотальна здрада. Хоча відкрито Хряка ще не хвалять, поки що сцять.

- Чому Політех не на Городоцькій знаходиться ?

- Двох цирків на одній вулиці забагато  :smilie5:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #11 : Листопада 18, 2018, 01:42:33 13:42 »
 :smiley24:
Я думав, Хряк вже конi кинув - в його вiцi грати в тенiс:Sho_za: - кому вони лакшину на вуха вiшають?..
Тим паче Клiнiка Склiфасовського - це... порушення психiки, тобто, був мозог та весь витiк...
Пора вже Хряка в Лондон вiдправляти - на шпiлi Солсберi дивитися  -  коли вже Хуйло його Новiчком угостiт?..
 :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #12 : Листопада 18, 2018, 06:46:00 18:46 »
А як все добре почiналося - купа охорони, масовка... й треба ж було комусь таки яйцем кинути...

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #13 : Листопада 18, 2018, 07:08:20 19:08 »
А як все добре почiналося - купа охорони, масовка... й треба ж було комусь таки яйцем кинути...

Може, рецидив стався  :weep:

Offline ska

• Hero Member
« Reply #14 : Листопада 18, 2018, 09:08:49 21:08 »
Вот для меня всегда было загадкой, как за него можно было голосовать :smiley16:, а сломал он ногу голову или хвост, то таке

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #15 : Листопада 18, 2018, 09:12:11 21:12 »
Може, рецидив стався  :weep:
Якесь воно дурне й хворе - коли вiд яйця падае.
Та не лише вiд яйця - згадайте, як на Хряка вiнок в Парке Слави впав - прямо в лоб.
Скорiш за все, Хуйло щось таки Хрку готуе  - пять рокiв сидiти в Московii та робити вигляд, що в нього е тетрадочка...  - не цiкаво.
Щось таки буде - або дуба дасть, або. - Новiчок.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #16 : Листопада 19, 2018, 09:26:28 09:26 »
Це ж як треба грати в тенiс, аби отримати таку трафму?...
Щось там вiд нас приховують - не може вiд тенiсу бути травми - це ж не футбол, не баскетбол, де гравцi часто штовхають одне одного...
https://newsone.ua/news/society/advokat-janukovicha-hospitalizirovali-ne-menee-chem-na-dve-tri-nedeli-on-fakticheski-obezdvizhen.html
Схоже на те, що Хряк просто злякався вироку Суду - його слово... вже нiчого не варто.
Коли воно буде мичати чи що воно буде бормотати... нi кого не хвилюе.
Не Суд, так Бог його покарае - iз ним Хряк вже нiяк не домовиться.

Online div

• Ветеран форума
« Reply #17 : Листопада 19, 2018, 10:23:19 10:23 »
Надыбал

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #18 : Листопада 19, 2018, 10:48:45 10:48 »
Цитувати
Схоже на те, що Хряк просто злякався вироку Суду
где-то так, сегодня на всех голубых экранах адвокат овоща с трогательной историей что тот "в соплях и слезах"(с) на койке и свидетельствовать в суде даже по видеосвязи не сможет