Автор Тема: Такой интересный этот сайт с петициями, оказывается!  (Прочитано 281 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
Вот это - лидер, однозначно:

"Задля покращення робочих умов необхідно зобов'язати в державних та приватних підприємствах вішати на вході дзеркало".

Ваще ниипу, на хера ему зеркало и как это влияет на условия работы, но видно, что искренне написано, болит человеку! Я вот даже думаю подписать.

Еще из прекрасного:

"Сделать доступную трансляцию футбольных матчей премьер лиги и еврокубков для населения не способных приобрести платное спутниковое ТВ". Это я тоже за. Ахметов со своим "Футбол 1" заипал.

"Ми нащадки древніх Козацьких родів – українці козацького роду, заявляємо про створення Козацької національної меншини з історичним центром находження в Україні та правом бути визнаним корінним народом України". Ну акуеть...

"Запретить ламинат (паркет) и др. твердые покрытия пола в многоэтажныж панельных домах. Использование таких покрытий приводит к нарушению покоя соседей живущих этажом ниже - и является причиной конфликтов в доме". Каким, мля, конфликтам? Тетка, ты напиши хоть два слова, чем тебе паркет так мешает?

"Повернути історичну назву нашої держави, а саме Київська Русь і затвердити червоно-чорний прапор державним, та затвердити великий герб!!!" Опять же.

Offline svit

• Ветеран форума
"Запретить ламинат (паркет) и др. твердые покрытия пола в многоэтажныж панельных домах. Использование таких покрытий приводит к нарушению покоя соседей живущих этажом ниже - и является причиной конфликтов в доме". Каким, мля, конфликтам? Тетка, ты напиши хоть два слова, чем тебе паркет так мешает?

А от це має право на життя :laugh:
Коли сусіди зверху по ламінату ходять на підборах, або діти весь день розкидують якісь металеві чи що кульки, іграшки ітд... це жесть :weep:

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
А от це має право на життя :laugh:
Коли сусіди зверху по ламінату ходять на підборах, або діти весь день розкидують якісь металеві чи що кульки, іграшки ітд... це жесть :weep:

аааа, он воно про що насправді... так треба ж було написати  :gigi: