Тіммі чомусь швидко линяє з СУПу, коли йому питання задаєш, пічалька.
Просто не люблю нервувати, бо мене злить коли говорю з сліпими.
Як вчить Біблія, немає більшого сліпого ніж той що відмовляється бачити.
Тіммі,так що щодо туфти,просвітиш сліпих чи тільки балаболити здатен?
Було колись відео з американських спецназовцем морськимх піхотинцем з Афгану. Коли вони там Бінладена ловили. По очах видно коли людина заламалась, це не скриєш, просто читається по очах... У того спецназовця читалось по очах що його зламав Афган. Махніа 2 метри роста і насправді є просто безвольною лялькою. Сумно. Це не поможе вилікувати ніяка сучасна медицина. Там показали відео коли їх взяли як він виразився в коробочку, вогневий мішок, пох як його назвати.
Вони викликали гелікоптер і їх вивезли звідти. Всіх його ніщаків без гелікоптера коли потрапили під перехрестний вогонь вистачило на 2-3 хвилини бою, щоб гелікоптер зміг підлетіти, прикрити вогнем і вивезти. Про що я ? Розвідка очі, звязок нервова система, без них всі ті супер ніщяки просто рубаються в капусти правильно вибраною позицією для засідки, а це не рівні інстинкту хороший солдат робить.
Я лише в скольз побачив згадку про це у тій статті, а це була і є наша ахілесова пята Армії. Звязок і розвідка, за логістику взагалі мовчу.
Взагалі якщо ворог здатен посадити американську авіацію а РФ це здатна, то американці не такі і герої і їх ніштяки ... ну дадуть виграш в пару сикунду.