0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Мне сказали что возможна поденная абонплата. Проверю на днях
Цитата: div від Січня 04, 2019, 10:47:32 22:47Мне сказали что возможна поденная абонплата. Проверю на дняхhttps://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/arhive/comfortableВін позначений як архівний, але через Мій київстар поки що перехід доступний. Щоденна абонплата - теж абонплата, яку зніматимуть незалежно, дзвоните чи ні.
Короче если надурили то я буду уходить кудато на меньшую абонплату. Тримоб там вроде есть с копеечной абонплатой, попробуем. На интернете от них я сидел года три назад, не жаловался
Закривають старі тарифи, де нема абонплати.У найгіршій ситуації опиняться ті, хто дзвонив дуже рідко, і тепер доведеться викласти мінімум 65 грн./28 днів. За умови переходу на тариф за 75 грн. і відмови від пакетних мегабайтів.
$2.3 на місяць і вони ще скаржаться...
Цитата: BlackCat від Січня 04, 2019, 10:20:05 22:20Закривають старі тарифи, де нема абонплати.У найгіршій ситуації опиняться ті, хто дзвонив дуже рідко, і тепер доведеться викласти мінімум 65 грн./28 днів. За умови переходу на тариф за 75 грн. і відмови від пакетних мегабайтів.$2.3 на місяць і вони ще скаржаться...
Вартість повністю відповідає якості. Про 3G/4G поза населеними пунктами як правило можна тільки мріяти, причому телефон не просто перемикається на 2G, але часто інтернет не працює зовсім. Та що там казати, у межах міст теж може переключити на 2G.
давай нам таку ж саму платню, навiть, погодинну, як в США..