На ФУПі в Адмінці йде жваве обговорення моєї особистості.
Послідовна БЮТівка
эЛКа виступила зі своєю аналітикою.
І так як я не маю можливості відповісти там на всі ці закиди, я розкажу "свій шлях бота" тут.
От її дописування:
взагалі с задармапродавши не все так просто.
вона дійсно, якась панянка з харкову з онуками, тортиками -усі пам'ятають її рукотворні чудові вироби - і перманентною ненавістю до ЮВТ.
і підтримкою влади в особі ющенка. потім був янук -і задармапродавши мочила ЮВТ.
потім я її не пам'ятаю присутність на фупі деякий час.
і ось пару років тому чи рік тому вона з'явилася на фуп.
і мене вразило тоді, що вона з лютою ненавістю, майже такою презирою як і до ЮВТ, писала, нападала на Порошенка-президента.
че точно!
я ще тоді здивувалася -ого метаморфоза. бо за моїми очикуваннями, вона мала би підтримувати владу, пороха, бо його лояльно сприймає ющ.
так от, -деякий час вона мочила* пороха як скажена.
И раптом - розворіт на 180 градусів. задармапродавши почала писати панегірікі Порошенкові. ЩО СІ СТАЛО? ЯК? ЧОМУ? ))))))
...і от тут в мене закрадаються підозри, що, таки, її можливо прикупили на ферму порохоботства.
бо ще вчора вона мене вразила таким кондовим, шаблонним, методичкованим постом -про то, як в президії сидить сама молодь і бла-бла-бла. ну реально - пост з методички. штампований такий. такий за лекалами технологичними, пропагандонскими.
ТОМУ -вважаю, що Pravda не помилилася.
По-перше, я не перманентно ненавиджу Косату, а постійно. І мені фіг, хто там в нас є президент - чи то Ющенко, чи Янукович, чи Порошенко. Бо вважаю Косату просто замаскованим ворогом. Така ж собі ригіоналка з лівим спрямуванням та підх*йловка тільки у вишиванці.По-друге. На ФУПі мене не було саме деякий час, доки ФУП знов не запрацював нормально.А от саме
эЛКа таки декілька років там не було.
На президентських виборах підтримала Порошенко. І зовсім не тому, що його підтримав Ющенко. Я, навіть, про це і не знала та й мені це було не цікаво. Я його підтримала за ідеологічні напрямки.
2014-15 рік у Харкові - це ще повна невизначенність. Йде війна. Підтримуємо армію всім чим можливо. У шпиталях без сліз не можна було вийти з палати. Я хороню друзів, знайомих, колег. А ще поранення і дуже близького родича. Пам*ятаю, як ховала родину одного активіста, якому сепари оголосили свій "джихад". Потім теракт у Харкові, де гине син наших знайомих п*ятнадцятирічний Данило. Мені здавалось що от-от це все скінчиться, що от зараз влада зробить щось таке, що одразу "згинуть наші вороженьки". Насувалася просто втома та розгубленість.
Мабуть, я була не одна у такому стані.
Просто мабуть були завишені очікування.
А тут ще почала працювати і внутрішня опозиція у самому серці БПП. Зі своїми спічами почав виступати Лещенко та інші шабунькіни. Звісно, що й Порошенко не без гріха. Мені не подобалось тоді те, що коїлось. Знову ж повторю - я забажала усього і одразу! Щоб одномоментно перемогти корупцію, одномоментно підняти армію, одномоментно збільшити рівень життя. Хоча розум і казав, що так не буває, але сердце цього потребувало.
Ну, і звісно, я теж знайшла винного у всіх негараздах. Не пройшла, так би мовити, іспиту.
І це каже скоріше про те, що я не "хворію" сліпою любов*ю до якоїсь владної особистості.
Знаєте, я у той час собі нагадувала героїню повісті О.Толстого "Гадюка".
Тривала моя "зрада" зовсім недовго. Наполегливість та активність Порошенка почали приносити свої плоди. Він, насправді, багато робив для України. Я б сказала, що він за свою каденцію зробив більше, ніж усі взяті разом його попередники у державницькому плані. Просто треба було подивитися ширше та вийти за межі дрібних свар, які особливо роздмухували наші ЗМІ.
Ото ж ніхто мене не перекупляв. То вже взагалі, якась хвороблива фантазія чи конспіралогія.
Навпаки, скоріше доводить мій шлях свідомим.
Не треба мені приписувати і сліпої любові. Я добре бачу і помилки. Є речі, які мені не подобаються, але якщо вважаємо себе демократами, то треба і приймати її негативні сторони (я маю на увазі потребу знищення синяків, які підіймають голову, Мудачука, деяких тв каналів). Ну, а зараз, взагалі, коли дивишся на увесь цей зверинець кандидатів, та ще й який очолює мати корупції, чорна мітка України, то просто іншого вибору крім Порошенко я не бачу. Я просто не хочу повернення у минуле, і знов, і знов проходити цей шлях.