Автор Тема: Доброго дня.  (Прочитано 7080 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Re: Доброго дня.
« Reply #90 : Січня 31, 2019, 09:39:05 09:39 »
не зрозумів, що пропонує вєня

підставляти дупу притулі, чи що  ?

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #91 : Січня 31, 2019, 10:09:13 10:09 »
не зрозумів, що пропонує вєня

контент же гєнєріть Альонушкє  :smilie5:

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #92 : Січня 31, 2019, 11:52:49 11:52 »
контент же гєнєріть Альонушкє  :smilie5:

забанені, я так розумію, мають ставати на коліна, щоб випросити таку честь ?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #93 : Січня 31, 2019, 11:56:15 11:56 »
Вєня - латентний раб. Мабуть дружина не згідна на БДСМ експерименти, так він до казльонки бігає :weep:
Mocsia delenda est

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #94 : Січня 31, 2019, 02:38:37 14:38 »
Вєня - латентний раб. Мабуть дружина не згідна на БДСМ експерименти, так він до казльонки бігає :weep:

зате на нього зійшла милість у вигляді права створення  тем на помийці

не кожен в житті досягає такого рівня

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #95 : Січня 31, 2019, 02:49:00 14:49 »
Навряд чи її поведінку можна пояснити ставкою на можливого переможця. Ставки в ризикованих іграх все одно більш обережні.
Швидше за все виконує завдання своїх ефесбешних кураторів, для яких справді настає момент, коли подальша доля агента не важлива, головне виконати диверсію тут і зараз.

Саме так.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #96 : Січня 31, 2019, 03:42:29 15:42 »
Никогда такого не было и вот опять  :smilie5:бывший форум "украинской правды" превращен в площадку для антиукраинской агитации туровских ботов, кацапов и сепаров под чутким руководством некой алены и в некое подобие срусского мира где на белое говорят черное, на черное белое..и я бы на месте нормальных людей которые продолжают пытаться там что-то писать прекратил это занятие, они там выполняют роль "мальчиков для битья" в токшоу кацапских пропагандонов для повышения рейтинга и количества просмотров..хотя наверное можно понять желание типа не сдаваться и пытаться свое мнение отстаивать до последнего - бана в ніколи c припиской "штабной бот Порошенка" попутно читая ветки тыгрыков-полосатых про "энергетику которой их питала Юля со сцены..и кибарги..кибарги вокруг Юли и снизошло на нас Юлино свечение...аллилуйя..."..но это не штабные боты..не..мерзкое зрелище короче  :smiley16:
стопудово

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #97 : Січня 31, 2019, 03:47:30 15:47 »
Мені сподобалася позначка навпроти бана Чандоса - партійний бот :weep:
При всьому тому всі чудово знають, хто істинні бютораси-партійці. Деякі , навіть, репортажі з партійних з'їздів ліплять, та - хуйтам- ніхто їх не банить.
До речі, Чандоса повернули. Запросіть його сюди. :smilie7:
Та не лише Чандоса треба сюди запросити, а всіх, кого вдасться.
Юзери, яких там ще не забанили, не втрачайте можливості запросити сюди цікавих вам людей. Про всяк випадок, бо в будь-який момент там можуть забанити або вас, або ваших друзів. Нехай тут буде хоча б резервна площадка на такий аварійний випадок.

Ну й прохання до адмінів СУПу. Я знаю, що у вас є певні упередження до деяких дописувачів ФУПу. Таких як Вені-Віді, Лисичка, Сom1 чи Стіві Джі. Але ситуація зараз переломна, то може забудемо про старі образи і дозволимо спілкуватись на СУПі всім притомним?

а в бан- лист....заглянути слабо? Де забанени Лєсічька і ВєніВіді?
Ком1 забанен. І буде забанен! Бо він -вата.
Стіві Джи теж забанен?

як це вже забебало. Якщо вони самі не хочуть писати, хто їм доктор?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #98 : Січня 31, 2019, 03:54:43 15:54 »
модер! рОзбань лесичьку!
ана не зобанена!

Тада ВениВиди!
он тожы незобанен!

Сматрити в бан-лизд!

модер! рОзбань лесичьку!
ана не зобанена!

Тада ВениВиди!
он тожы незобанен!

Сматрити в бан-лизд!

модер! рОзбань лесичьку!
ана не зобанена!

Тада ВениВиди!
он тожы незобанен!

Сматрити в бан-лизд!

Сколько можно, бордерлэндер?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #99 : Січня 31, 2019, 04:03:59 16:03 »
ВениВиди заходит сюда с одной фразой: бросайте этот отстойный СУП, айда генерить контент для ФСБ на самый крутой украинский форум ФУП!

Все... больше от него ничего тут не услышишь.

Лесичька не зобанена тожы. Ана можыт йумаридь на анлбанскам тут, низабывая, чдо эда нифега не форум ДВАЧ.
Первыйнах!

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #100 : Січня 31, 2019, 04:15:46 16:15 »
модер! рОзбань лесичьку!
ана не зобанена!

Тада ВениВиди!
он тожы незобанен!

Сматрити в бан-лизд!

модер! рОзбань лесичьку!
ана не зобанена!

Тада ВениВиди!
он тожы незобанен!

Сматрити в бан-лизд!

модер! рОзбань лесичьку!
ана не зобанена!

Тада ВениВиди!
он тожы незобанен!

Сматрити в бан-лизд!

Сколько можно, бордерлэндер?
Гео, ти зараз наочно демонструєш упередженність, про яку я писав.
Зрештою, роби як знаєш, ти модер і будуєш такий форум, як хочеш.
Як на мене, зараз непогано було б створити тут площадку, на якій могли би бути почутими усі, кому ольгінці та бютораси затискають можливість висловитись там. Навіть якщо вони іноді дають слабину і генерять контент. Але ні - то ні
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #101 : Січня 31, 2019, 04:21:24 16:21 »
Гео, ти зараз наочно демонструєш упередженність, про яку я писав.
Зрештою, роби як знаєш, ти модер і будуєш такий форум, як хочеш.
Як на мене, зараз непогано було б створити тут площадку, на якій могли би бути почутими усі, кому ольгінці та бютораси затискають можливість висловитись там. Навіть якщо вони іноді дають слабину і генерять контент. Але ні - то ні

Мгм.

Ком1 тут тупо плодил флудные ветки и на замечания от меня-модера... просто и прямо послал меня дословно на хуй. Какие у него предпочтения в политике, я знаю вначале по ФУПу, а пртом и тут.

Це упередженість?

Веня просто с ФУПом задолбал всех туда тянуть.
Леса создана для трепа, троллинга и срача. Гугл в помощь.

Двое из трех НЕ ЗАБАНЕНЫ. Ком-а я разбанивать не-бу-ду. Точка.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #102 : Січня 31, 2019, 04:22:48 16:22 »
ВениВиди заходит сюда с одной фразой: бросайте этот отстойный СУП, айда генерить контент для ФСБ на самый крутой украинский форум ФУП!

Все... больше от него ничего тут не услышишь.

Лесичька не зобанена тожы. Ана можыт йумаридь на анлбанскам тут, низабывая, чдо эда нифега не форум ДВАЧ.
Первыйнах!
А ти не припускаєш, що просто не розумієш, що тобі хоче сказати Вєні-Віді? Чи не хочеш розуміти?Як він може нам пропонувати генерити контент на упячці, якщо знає, що більшість з нас там просто забанена?
Знаєш, він тут мало пише - бо просто не хоче з тобою лаятись, а про твої настрої він чудово знає. Проте й на упячці він зараз пише десь в 10 раз менше, ніж нисав раніше.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #103 : Січня 31, 2019, 04:25:47 16:25 »
А ти не припускаєш, що просто не розумієш, що тобі хоче сказати Вєні-Віді? Чи не хочеш розуміти?Як він може нам пропонувати генерити контент на упячці, якщо знає, що більшість з нас там просто забанена?
Знаєш, він тут мало пише - бо просто не хоче з тобою лаятись, а про твої настрої він чудово знає. Проте й на упячці він зараз пише десь в 10 раз менше, ніж нисав раніше.

Я йому не даю писати в 20 разів більше?

Даю.

Але йому ФУП муляє. І те, що нас там нема. Нехай пише тут хоч цілими днями. Але не агітує з ФСБшну помийку Притули.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #104 : Січня 31, 2019, 04:29:45 16:29 »
Он не Киркоров : не вижу ваших рук!!
Мы не голубой огонек в Останкино.
хочешь пой, хочешь пиши, хочешь дрова руби. Человек не забанен.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #105 : Січня 31, 2019, 04:37:35 16:37 »
Мгм.

Ком1 тут тупо плодил флудные ветки и на замечания от меня-модера... просто и прямо послал меня дословно на хуй. Какие у него предпочтения в политике, я знаю вначале по ФУПу, а пртом и тут.

Це упередженість?

Веня просто с ФУПом задолбал всех туда тянуть.
Леса создана для трепа, троллинга и срача. Гугл в помощь.

Двое из трех НЕ ЗАБАНЕНЫ. Ком-а я разбанивать не-бу-ду. Точка.
Ще раз, по Вєні. Ну не тягне він вас на ФУП, він каже, що на СУПі багатьом спілкуватись важко, бо на них вовком кидатись починають. Я з Вєні десь років з 10 віртуально дружу, часом сперечаємось, десь іноді він помиляється, іноді я, проте причин бурчати на нього зранку до ночі нема жодних.
По Лєсі. Навряд чи вона повернеться, але заради об'єктивності. Не треба мене відсилати в Гугл, я її дуже давно знаю. І по ЦУГу, і по фомоголіку. Я її спеціально просив повернутись на СУП. Ось ти пишеш, що вона створена "для трепа, троллинга и срача", а я би сказав, що вона кмітлива, дотепна і розумна. А твоя оцінка дуже схожа на оцінку Лєси такими довбнями як Ельгудер та Миклован з Людасом. Може варто подумати, чому так?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #106 : Січня 31, 2019, 04:48:58 16:48 »
Степан з категорії юзерів, що просто розважаються тролінгом.
Був ще один схожий Джоли Фол.
Їм такий форум , як наш нецікавий.
Mocsia delenda est

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #107 : Січня 31, 2019, 05:00:34 17:00 »
Степан з категорії юзерів, що просто розважаються тролінгом.
Був ще один схожий Джоли Фол.
Їм такий форум , як наш нецікавий.
Джолі Фол на СУПі довший час писав до речі.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #108 : Січня 31, 2019, 06:50:52 18:50 »
Кілька днів мене тут не було, а тут такий приємний сюрприз :) Вітаю Задарма  :smiley15:
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #109 : Січня 31, 2019, 06:54:07 18:54 »
Кілька днів мене тут не було, а тут такий приємний сюрприз :) Вітаю Задарма  :smiley15:

Привіт, привіт  :victory:

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #110 : Лютого 01, 2019, 01:31:54 01:31 »
Дна блд немає:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1023723.msg22165002#msg22165002

яка ж потвора ссука

Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #111 : Лютого 01, 2019, 07:24:47 07:24 »
Дна блд немає:

яка ж потвора ссука
Мироська виняткова потвора, часом думаю, що це еталон дніща. Але тоді згадую, що на упячці таких еталонів ще кілька десятків. Ельгуйдери, Пельфори, Білі Хорвати, Коровки, Дідусі, Асмодеї, Любрікантіси, Людаси, Аеліти, Косташі, Мічігани, Ночниє Кате...

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #112 : Лютого 01, 2019, 07:35:45 07:35 »
Дна блд немає:

яка ж потвора ссука

Эта шлёндра с "Дурдома" . От ткда на ФУП пришла огромная толка йулеботов , что четко укзывает кому продались узбеки  и кто их танцует сегодня.

Offline gremlin

• Hero Member
« Reply #113 : Лютого 01, 2019, 01:22:22 13:22 »
Вітаю, Задарма!
Не заходила пару днів на СУП, а тут людей все прибуває!

ПС. Сподіваюся, СБУ давно має О.Притулу під прицілом.
Так спаскудити український ресурс!

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #114 : Лютого 01, 2019, 03:29:37 15:29 »
Мироська виняткова потвора, часом думаю, що це еталон дніща. Але тоді згадую, що на упячці таких еталонів ще кілька десятків. Ельгуйдери, Пельфори, Білі Хорвати, Коровки, Дідусі, Асмодеї, Любрікантіси, Людаси, Аеліти, Косташі, Мічігани, Ночниє Кате...

Мироська витягла з довічного бану тігріка, куди того відправив Бетоняр.
Тігрік генерувала контент під ніком Вєршіна.
Як тільки тігріка повернули, Вєршіна 17 грудня "уєхала в камандіровку в Фінляндію"

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1027394.msg22145408#msg22145408

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #115 : Лютого 01, 2019, 03:51:36 15:51 »
Не звертайте уваги. Там таке кодло, що нам їх не перетравити. Тільки у лайні забруднимося.
Войовнича секта.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #116 : Лютого 01, 2019, 04:33:14 16:33 »
Мироська витягла з довічного бану тігріка, куди того відправив Бетоняр.
Тігрік генерувала контент під ніком Вєршіна.
Як тільки тігріка повернули, Вєршіна 17 грудня "уєхала в камандіровку в Фінляндію"

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1027394.msg22145408#msg22145408

:weep:
Я був переконаний, шо Тігрік Паласатий то є Ночноє Кате, здається Слав про то писав. Але може в того одоробала і не 2 ніки, а набагато більше.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #117 : Лютого 01, 2019, 04:41:42 16:41 »
Не звертайте уваги. Там таке кодло, що нам їх не перетравити. Тільки у лайні забруднимося.
Войовнича секта.
То навіть не секта, а бригада ольгінців на підряді. Бо ніякої віри в Макаку в них нема, коли Юльку садили на мітинги в її підтримку ходило рівно 2 фупчики: Ошнарій та здається Овен  :weep:.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #118 : Лютого 01, 2019, 06:22:44 18:22 »
То навіть не секта, а бригада ольгінців на підряді. Бо ніякої віри в Макаку в них нема, коли Юльку садили на мітинги в її підтримку ходило рівно 2 фупчики: Ошнарій та здається Овен  :weep:.

+

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #119 : Лютого 01, 2019, 07:57:08 19:57 »
:weep:
Я був переконаний, шо Тігрік Паласатий то є Ночноє Кате, здається Слав про то писав. Але може в того одоробала і не 2 ніки, а набагато більше.

Ось Вєршіна 5 грудня оголосила про збори в Фінляндію https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1022668.msg21918601#msg21918601

ФЗВ. Що брати на Північ?
Вершина  5 грудня 2018 05:25:31
Вперше їду в північні країни. Польща, Литва, Латвія, Естонія, Фінляндія. Не уявляю , що брати з одягу. Читаю, що латвійська зима м'яка, а фінська може бути досить морозною. Хто подорожував, поділіться тонкощами. Їдемо автобусом.

Ось їде " знайомитись із тамтешнім самоврядуванням." https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1022668.msg21918633#msg21918633

Вершина      5 грудня 2018 07:23:14   
От чого не люблю, то це возити за собою гардероб. Ще й взуття. Дякую за поради. Їдемо групою, знайомитись із тамтешнім самоврядуванням. У фіннів потрапляємо на Різдво. Ще й подруга там живе .  Все зрозуміла.  Беру ще одну дорожню сумку. Автобус буде весь час з нами. Оці поїздки в невідомість мене жахають. Хоча весь час в дорозі і збираюся миттєво і оптимально. А оці светри - чобітки

Відразу  ж 7 грудня вигулькує  тігрік-паласатий, який майже три роки просидів у бані, та якого витягла мироська:
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1022722.msg21926995#msg21926995

тигрик паласатий   7 грудня 2018 12:14:46
Саме так. Земля - це те, що не має продаватися. А якщо і продаватися, то тільки в державу.

І 16 грудня, коли стало зрозуміло, що тігрік остаточно освоївся на упячці після трьохрічного бану, його іншу іпостась -  Вєршіну , наклавши маску на обличчя, остаточно відправляють у вирій:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1023724.msg21968714#msg21968714
 Вершина  16 грудня 2018 11:57:13
  А, он тобі що пече! Не сумнівайся! Два чемодани речей вже в бусіку з вчорашнього ранку! Наплічник в прихожій. А я ще маю не повну годинку повалятись на тахті. Наклала собі маску на обличчя, релаксую.

« Останнє редагування: Лютого 01, 2019, 08:03:40 20:03 від medved »