0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Цитаты заработали. Как надо мало человеку для счастья...Пришел с мордоровского ФУПа...и писать на СУПе невозможно...Цитаты глючат.Приехал из СССР, где жрать нечего...херово в Англии...жить нельзя. Левосторонне движение. Красава!
А що змінилось? я не в курсі.
це критика, сарказм , чи вияв пошани ? Піся.зверніть увагу на дату регістрації"консерви".
Цитати як цитати. А що було інакше?
Что-то я тоже никаких изменений не увидел.
В мене теж здається нічого не змінилось, тобто фіг його розбере, про що йдеться. Ну а враховуючи, що минулого разу на моє питання пан Юрій мені нахамив, то й питати більше не збираюсь.
А хто такий Поклін?
низький... може ослін?
Вам всім треба окуляри)) Пропало розгорнуте цитування, залишається тільки останнє повідомлення. Саме те, що ви цитуєте. В результаті супер- читабельно, нема довгих плахт, можна швидко зорієнтуватися в темі. Респектище.
Вам всім треба окуляри)) Пропало розгорнуте цитування, залишається тільки останнє повідомлення. Саме те, що ви цитуєте. В результаті супер- читабельно, нема довгих плахт, можна швидко зорієнтуватися в темі.Респектище.
Флудер-коментатор у нас вже був.Тепер буде і флудер-топікстартер.Олдвуд русинської раси.
Флудер-полiтiнформатор - теж... не завадив би нам...
До речіІноді «плахти» бувають не зайвимиОстаннього цитування зазвичай недостатньо, щоб вкурити діалог
Діалог іноді займав сторінку)
не звертай уваги, пердунам за 40 , важко перелаштуватись навіть до доброго.
Мені теж за 40