Не гадалося, що мій перший допис, на цьому форумі, виявиться пов'язаним з подібною ситуацією... Прикро...
Річ у тому, що постійний сморід на ФУПі, теми -- при прочитання яких, просто перегортаєш сторінки, оскільки автори всих дописів на них -- в ігнорі, змусили мене шукати ресурс де люди -- насправді -- вболівали б за Україну.
Просто читав, довгий час, СУП.
Потім -- запросив зареєструватися тут пана beggy ( побачивши, що він це зробив -- пройшов процедуру реєстрації й сам ).
Негоже, як на мене, поводити себе подібним чином -- шпиняючи людину нізащо...
Скажімо, той же -- не проти ночі, згаданий -- Аеліт, у мене на ФУПі давно в списку "нечитаємих". Ставлення до нього -- як і у більшості з вас.
Я не робив би надзусилля над собою, аби зустрітися з подібною особою...
А у пана beggy ,як я розумію, інший підхід. Він воліє знати ВСІ ( і слабкі, і сильні сторони потенційного ворога ). Бо він -- Воїн ( і досить специфічної "спеціалізації" ).
Чоловік дав перелік рис (не карикатурних, викривлених --, а реальних -- як він їх побачив), потенційного -- м'яко кажучи -- опонента. Що є важливішим, сприйняти -- нову для більшості -- інформацію, а чи почати ганьбити людину, котра цю інформацію надала ?
P.s. прошу -- любителів чіплятися до кожного слова -- не коментувати і не допитуватися стосовно, згаданого мною, означення Воїн. Повірте -- я знаю, про що пишу.