КЛОПОТАННЯ
Уважаємиє молодиє люді, гулявшиє по парку позавчора приблизно о 22.00.
Дуже приємно визнавати, що як вам, так і мені подобається цей парк - ідеальне місце для прогулянок і любованієм відкриваюшчимися неймовірними пейзажами. Але случілась прикра несподіванка. Сталося так, що ви у мене, мабуть помилково відібрали мобільну телехвону. Та ще й кредитну, што обідно вдвойнє. Дуже вас прошу, друзі мої, прийти до общего знамєнатєля в цьому непорозумінні і повернути мені телефон. Щиро ваш Лопатько Сергій Миколайович. М. Бузякин. вул. Червоних Трактористів 14, дом 8, кв. 36.
12.03.2018
Вельмиуважаємиє молодиє люді, находівшиєся біля під'їзду дома номер 8 по вулиці Червоних Трактористів 14 приблизно о 22.40.
Вчора, після прогулянки нашому з вами улюбленому парку, повертаючись додому, я був жорстоко відпижжен молодими людьми, дуже схожими на вас. Бо я встиг розпізнати пару вже знайомих облич. В результаті нанєсєнних побоїв в мене пропав гаманець з налічними дєньгамі, пропуск, банківські картки і мобільна телехвона мого сина, яку він подарував мені після першої нашої з вами зустрічі. Дуже больно і обідно, чесно вам скажу. Обідно за нєсправєдлівость, непорозуміння, прикру несподіванку. Больно в ребрах, шиї, чєлюсті і лівому вусі. Я дуже прошу зрозуміти мої проблеми і сподіваюсь на скороє вирішення непонятно звідки взявшегося прєдвзятого отношенія Вас до моєї персони. Будь ласка поверніть мені кредитну мобільну телефону, телефону мого сина - подарунок від рідної мені дитини, гаманця, пропуска і банківських карток. З повагою щиро ваш Лопатько Сергій Миколайович.
15.03.2018.
Ось я і вийшов із коми. Дуже дякую Богу, що живий, лікарям, що мене врятували і незнайомим молодим хлопцям, зі слів медперсоналу, дуже бажаючих до мене навідатись в палату реанімації. Які є в нас добрі люди! Дякую вам всім, хто завжди в тяжкі часи знаходиться поруч, людям не байдужим! Не переживайте за мене. Титанову пластину обіцяли вживити в череп десь за два місяця. Подвійний перелом щелепи - це пустякі. А відбиту почку вже видалили. Операція пройшла успєшно. Разом переможемо!
З повагою щиро ваш.... як каже медперснонал, що мене звуть Сергій.
17.01.2019