0 Користувачів і 18 Гостей дивляться цю тему.
пропоную нам всім себе трохи похвалити- кацапи на фупі вже не генерують теми про суп
Хм, мені це не подобається. Нехай би краще генерували.Турчинофф байдики б'є, доведеться і його в список підарів записати, якщо перестане СУП рекламувати
Дочь ахвітцера https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1033395.0tom_cat cьогодні в 13:38IP/Host: 77.111.247.---Пишуть - будуть підміняти бьюлетні по дорозі до виборчих комісій. Логічно тоді, чому не закупили урни. Бо закупка вдвічі більшої кількості урн викликала б набагато більше питань, ніж друк надлишкових бьюлетнів.
от цього б підарка та переїбати б з носака:https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1033393.msg22368944#msg22368944Re: Що будете робити при варіанті Кнуру малюють в першому турі 53%?DeL1T cьогодні в 13:42IP/Host: ---.under.net.uaодне з двохабо кривава баня (петро замочить не одну небесну сотню, нарікши їх агентами москви)або розпад країни під тиском зовнішніх сил. ніхто воювати за Петра не піде і цим гріх не скористатися.ну можливий симбіоз двох варіантів вище.
Це персонаж з дуже серйозними розладами психіки.
А так ось воно що. А то думав, що у мене одного там ігнор зламався.Список там вщерть був заповнений. Близько 150.
Ну так що ж поробиш, доведеться ігнорувати той гадюшник цілком. Там є кілька цікавих людей. На щастя, на фупі світ клином не зійшовся, з кимось по скайпу поспілкуюсь, а комусь і подзвоню...Упс. Декого забув викреслити, прошу пардону.
А так ось воно що. А то думав, що у мене одного там ігнор зламався.Список там вщерть був заповнений. Близько 150, більше не лізло. (click to show/hide)
Вудкокрада РСП будемо в список заносити?
зирку надо сюда перетащить еще
зірці тут не цікаво.У неї своя місія і власне фупівська.
Гео, меня попросили быть передастом (Парламентариев не чмырить).Гонта спрашивает: за что он тут дважды забаненый?
Ну так основной ник можно же ж разбанить?
ким бути??? чи це стьоб?
Меня попросили запитати та передати.Що не так з моїм почуттям гумору?) Вибачте, якщо трохі шокує.
Все нормально. Ви задали питання за ЩО. Я відповів.Посилання дати? Чи самі знайдете бан-ліст?