0 Користувачів і 21 Гостей дивляться цю тему.
значить це правда шо дав грошей Биковій на форум ?ну тоді молодець.бо правди ніхто так і не знав на фупі.думали шо спорт або турч.а хто дав - то походу слав. і мовчав про це увесь час . так з ваших слів виходить.
Ліна - чесно ?вже давно байдуже.я понял і прастіл тих хто тримав мій нік там в темному бані кілька років. я знаю чому це було і що боялась йожа і ті хто її підтримував.і це була Йожа а не слав як тут у гілці написали два альтернативно обдаровані ніки яких я в житті не бачив і не знаю.
Не сідайте мені на голову...
ти якось казав, що гілка спеціально для цього створена. тож тримай слово. навіть якщо не подобається режим.
А національні традиції?
Я відокремив тему для ОСОБЛИВО УПОРОТИХ моментів цього "цугундєру"...а не ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ "А што там на упячкє?"Будете всиратись по упячці, я цю тему вб'ю і буду за упячку просто банити. Бо цьому сепарському ресурсу тут...НА СУПІ.... НЕ МІСЦЕ!Не сідайте мені на голову...
вбий тему. знищи повністю.мене вже ту нізащо кілька разів образили.просто я толерантний взагалі не розумію навіщо така тема
Притула мразь! Какая ты все таки мразь... В такой святой день, такое скотство. Просто сдохни тварь.
Притула своє отримає - її ресурс "УП" поступово вмирає, втрачаючи аудиторію.
она уже накосила бабла на жизнь на юге франции
вы посмотрите шо пищет этотпрасти гаспади иксперд это про применение калибра выше 120 Финиксcьогодні в 14:39IP/Host: ---.gutrade.kiev.uaГромадянка даунбасу, cьогодні в 14:31Розгорнути попередні цитати...А кто принимает такие решения?Комбат ..ну максимум комбріг.
Денак дуже розумна, спілкуюся з нею вже років 15.. вона зараз майже не пише, нема там з ким їй.Ще там є цікавий baggy, іноді в нього бувають дещо парадоксальні думки, іноді він буває багатослівним, але загалом дуже хороша і порядна людина
Денак дуже розумна та зважена, та ще й на додачу надзвичайно порядна людина, свого роду - ідеал дописувача форуму. Для мене вона в одному ряду з Аутлендером, Дівом, Радником, Старим Греком та Комашками.Стосовно Беггі. Він спробував писати на СУПі, але місцеві радикали його звідси вижили. Наскільки я пригадую, особливо РіГ постарався.
Нам бы Денак пригласитьудивительно тонкий и умный дописувач Denakcьогодні в 13:37IP/Host: ---.kuzia.net.uaShannou, cьогодні в 13:08В логическом ряду Сурок..адекватно..Т С одно слово лишнее.ви так дармаслово "адекватність", властиво, не є синонимом "осмисленість".скріше "стереотипність"