elgie пише
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1061439.0 :
РІВНО РІК ТОМУ я ізнов зареєструвався на ФУПі.
Після довгої перерви.
Аж з 2005-го року, коли адміни повидаляли старі еккаунти і примусили всіх перереєструватися з якимися колдойобінами у вигляді нових правил. Оскільки Помаранчева революція вже тоді закінчилася, і мені не цікаві були осі оті після-драчні "баталії" з пришелепленими юлькАми і трохи підохуївшими від "вот ета паваротт!" сіняками, я обламавсь і заново реєструватись не став. Просто поглядав "збоку", заходив сюди регулярно, бо часто-густо цікаві дискусії все ж траплялися.
Рік тому, спостерігаючи за вакханалією зрадойопів і просто прокацапських мандавошек, я вирішив заново активно долучитися до "ексченджу" – ні, я зовсім не сподівався "переконати", "довести" та т.ін. Мені вже достатньо рочків, щоб знати, що переконати можна тільки дуже і дуже маленький відсоток людських істот - і те тільки якщо маєш справу із sapiens, яких, за моїм твердим переконанням, у загальній популяції не більш 15% (це у всьому світі). Я просто намагався хоча б трошки РОЗЧИНИТИ своєю поміркованою позицією той нестрімний потік лайна, який виливався (і продовжує литися) через форум.
Маю констатувати, що це все – МАРНО. На жаль.
Сьогодні також перший день, коли я пишу після бану у ТРИ МІСЯЦІ. Пишу у коментах (і так – розповсюджую флуд, сьодні мій день, йухуу, і мені пох на всі нові бани), бо за цілий рік мені не надали права відкривати свої теми (мабуть, рилом нє вишел). Нажаль, це – один з проявів тієї деградації ФУПа, яку не можливо вже не помічати. ФУП перетворився на треш і помийку, в якій активно блокуються помірковані і державницько вмотивовані дописувачі, але привільно почуваються патентовані зрадойопи, псевдо-патріоти, кацапи, совки, істерички і просто рафіновані дегенерати. Список довгий. Так само, на превеликий жаль, деградація ФУПа – це відбиток занепаду і зкурвлення Упячки. Таваріщ Pravda, здається, забулася, з чого і з кого Укрправда починалася. І якими були стандарти саме ЖУРНАЛІСТИКИ, започатковані Гією. Я УП читаю із самого початку і бачу все це дуже чітко. Зкурвлення розпочалося з «Сина Бога» Бородатої Жінки Сірьожи. Далі покотилося. На сьогодні Упячка мало чим (по суті) відрізняється від прокацапських ресурсів. Так само "недорогеньки" УП з радістю таскали фейки і неперевірені «новини», розповсюджували зраду і топили Пороха. Так само УП надавала платформу антиукраїнській сволоті під прикриттям «стандартів БеБеЦе». Так само зара у режимі «теплої ванни» висвітлює Бусічку і його «новиє ліца» (подивіться всі останні інтерв’ю).
Найогидніше, втім – повне і остаточне падіння інтелектуального рівня пересічного форумчанина. Мене просто реально фізично нудить від занурювання у глибини щоденного дибілізму, який демонструє більшість (БІЛЬШІСТЬ!) дописувачів, починаючи від повної відсутності логіки і навмисного ігнорування фактів, і до агресивного розповсюдження теорій змов, підтримки бляхарів та супротивників щеплень, дитячих крісел і сплати податків. Зелена пошесть – то взагалі якась блювота мізкових процесів. Дуже схоже на те, що кацаби таки виграли і цей раунд інфо-війни, бо УП і ФУП залишалися першим і (донедавна) останнім форпостом про-української позиції. Хоча… Вважаючи на те, що трьом чвертям «українців» (насправді – хахлів) ідентичність «на хлєб нє намажеш», мабуть, це закономірно.
Я не хочу більше в цьому всьому приймати участь, тому – «їбітєс колам».
Цей текст користувач elgie вставляє у кожну гілку на хвуппі