Жере пачками димедрол і не спить.
І не кажи...
Таки не дають піти
Я розумію, що знищені продуктами бродіння синапси не дозволяють адекватно оцінювати реальність.
Що значить "не спить", придурки? коли у вас ніч, в Канаді день, не в курсі? мій останній пост вчора зроблений днем по місцевому часу.
По-друге, дімедролу в Канаді нема. Тут не продають обезболююче без припису лікаря. Про пігулки та інші інсинуації можете і не намагатися - nobody is buying.
Щодо спалених синапсів, ой, ржала this morning
Ні, це не сценка битви бомжів під мостом - ета ФУП, дєтка
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1106053.msg25641856#msg25641856The gist. Нік Бандерівець ніяк не міг зрозуміти, чому нік медвед його переслідує, доки я йому не пояснила the root cause
ТУТ.У Бандерівця настав момент істини, і щоб помститися за роки принижень, він вирішив потикати шкварчащою сігарєткою (С) у відкриту рану мєдведки:
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1106053.msg25641856#msg25641856Re: Чоловік + жінка = хто платить в ресторані? :D
Бандер1вець
17 серпня 2021 22:42:48
IP/Host: ---.komitex.net
medved, 17 серпня 2021 21:05:15
Розгорнути попередні цитати...
spierdalaj, pierdolony cwelu
IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
як погодка в чехії ?
тобі з 5 ранку коди писати треба. не проспи дивись.
ше мусиш виставити якесь моє фото яке ти на своєму компі зберігаєш.
давай не встидайся. виставляй мої фото. цікаво які з тих шо я стер ти зберіг на память
і поясни форуму навіщо ти зберігаєш на своєму компі мої фотографії які я тут витер через 5 хвилин ?
п.с. я з Асті вчора по телефону розмовляв.
живи тепер із цим параноїк довбаний.А тепер хочете взнати, хто дійсно не спав вночі? і ні, це була не я. Це був нік мєдвєдка, якого демарш Бандерівця добив, а особливо заява, що сама Асті спілкувалася з ним по телефону.
Тому without further ado, мєдвєд став вимагати підтвердження, чи був таки цей вікопомний дзвінок
.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1106053.msg25643082#msg25643082Re: Чоловік + жінка = хто платить в ресторані? :D
medved
cьогодні в 11:56
IP/Host: ---.opera-mini.net
Бандер1вець, 17 серпня 2021 22:42:48
Розгорнути попередні цитати...
IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
як погодка в чехії ?
тобі з 5 ранку коди писати треба. не проспи дивись.
ше мусиш виставити якесь моє фото яке ти на своєму компі зберігаєш.
давай не встидайся. виставляй мої фото. цікаво які з тих шо я стер ти зберіг на память
і поясни форуму навіщо ти зберігаєш на своєму компі мої фотографії які я тут витер через 5 хвилин ?
п.с. я з Асті вчора по телефону розмовляв.
живи тепер із цим параноїк довбаний.
Пані Asti не підтверджує твоє кукарєкання, пєрдолоний єбанько з пiздою на голові.Живи з цим.Але це ще не все! Мєдвєдка у якості
компромату вишукав цитати Бандерівця, де він позитивно говорить та підтримує ворогів Асті Сергія та Хорвата
Тобто випадки, коли Бандерівець, власне, поводився як людина. Їх компіляцію можна прочитати
ТУТ..
ААА! Сльози з очей біжать - давно я так не ржала! Alien vs Predator, один набір спалених мізків проти іншого
Ставлю на медведку - він принаймі пам"ятає, що писав 24 години назад