Коли коментувала Сержика А, дещо написала, але потім стерла. Це був коментар на тему актуальних power balance на фупі. В контексті, хто кого "любить", if you know what I mean
Це цікаво з точки зору психології груп. Не секрет, що у певних темах зараз є відповідна ієрархія. Прєдводітєль каманчєй Турч, його лейтенанти Фіма, Булька, Медвед, далі йдуть різні городи-лампогази-тороси-медведили-патріоти, яких я лише недавно навчилася розрізняти. Далі різні підгавкувачі типу Плезня, патлатої харі, соррі, якщо кого забула. Ну і внизу ієрархії мішок проспиртованих клітин під ніком Бандерівець і корисний ідіот Поліщук (якого у такій якості юзали Фіма та Турч і лише один Медведка зміг сказати йому страшну серм"яжну правду про те, як про нього насправді думає "спільнота"). Обоз баб"я не коментую - вони в цьому контексті не цікаві.
Так от, що я помітила. Є не лише латеральна ієрархія, як я описала вище, а і вертикальна. Наприклад, нік Медведка успішно булить практично всіх членів латеральної та вертикальної ієрархії.
Сам по собі Медведка є a highly intelligent, but sadly very troubled individual. Чому, всі знають, все це тисячу раз обговорювалося і обсмоктувалося, а я не люблю повторюватися. Тому винесемо його характеристику за дужки і сприйматимемо його таким, як він є.
Медведка систематично булить членів найнижчого рівня ієрархії - Бандерівця майже 90 відсотків від свого булінгу і наїхав на Поліщука конкретно принаймі раз (див. вище).
Далі недавно наїхав на члена наступного рівня ієрархії Плезня. На мій подив, Плзень не злився, а почав відгавкуватися і якось відстояв свій хиткий статус. Але тим не менше.
Далі йдемо вище. Нещодавно я насолодилася жабогадюкуванням медведки вс. СержикаА. Перевага, імхо, була на стороні медведки, бо він першим агресивно наїхав на Сержика.
Далі йдемо вище. У медведки був конфлікт з Булькою, де знову медведка був більш агресивним, а булька злився. На цьому ж рівні надзвичайно цікаво спостерігати динаміку між медведкою і Фімою, де вони типу друзі і нібито як wingmen for each other. Але одного разу медведка агресивно натякнув фімі і фіма повалився на підлогу, задерши лапки угору і уникаючи прямого конфлікту.
Але далі бачимо дивну річ. Ще недавно медведка агресивно кохав Турча. Це тривало практично роками, із численними фотожабами і навіть погрозами. І тут динаміка помінялася. Медведка поцілував перстня Турча, щоб не сказати більше. У мене є теорія, чому так сталося, але знову винесемо це за дужки.
Отже, Медведка покрив Бандерівця, Поліщука, Бульку, СержикаА, Фімочку і ще багатьох (всіх не згадаю). Турч покрив медведку. А хто ж покрив Турча та весь той іх альянс?
У конкретному контексті, що зараз спостерігаємо, їх всіх покрив ... Сергій. Звичайно, це моя суб"єктивна думка, але я так віжу
Вони кинули на нього все, що мали, докотилися до того, що використовували працівників своїх фірм, щоб рили на нього "компромат" ... але він вистояв.
Те, що йому закидають, це просто смішно. Він не порушував ніяких правил, а на фупі тисяча тем, які не мають до політичного обговорення ніякого відношення. Але у "спільноти" (насправді невеликої групи юзерів біля 20 чоловік, які абсолютно не представляють собою весь Фуп) вибіркове бачення і чому, всі теж прекрасно знають. І про це нормальні юзери теж писали тисячу раз.
Сподіваюсь, що відповідні блазні цього сумного цирку прочитають мій аналіз та замисляться. Життя і так коротке - невже вам так хочеться витрачати його дорогоцінні години на ОЦЕ??
ПС. Епічно сьогодні медвед патлату харю завалив. Такого блискавичного зливу не пам"ятаю на своїй фупівській пам"яті
Цікаво, чи буде рано чи пізно батл між медведкою і Турчем? якщо буде, я вже знаю, хто буде переможцем, but everything in due time ...
ПС-2. Сергію, медведка поводить себе як гей у поганому розумінні (хоча його булінг вважаю the necessary evil, якщо він направлений проти козлів і козлиць). Але думаю, що він straight у сексуальному плані. Тому постійно нагадую йому про придбання фіонітика для однієї особливої особи, і, як вказала у своїх попередніх постах на цьому форумі (у цій та інших темах), з радістю перешлю бабло на весілля, якщо воно відбудеться
. Don't bother with the invitation, though
.