Зайшла зробити кілька постів про ковід та й разом привіт Фімочці передам, бо воно лягло і
ушиці батога трампона просить
Ну як ти, Фімо? Бачу, що повернулася із відпочинку зла та знервована, як єгипетська кобра
. Не встигла вийти із бану та виповзти з літака, як буквально із другого поста почала накладати у мою сторону
. Уявляю, як ти аж сичала від frustration, читаючи мої коментарі і не маючи змоги відповісти під час бану
.
Але ж сама напросилася і знову рветься на амбразуру. І за кого? ось не уявляю, як нормальна адекватна та психічно здорова особа може займатися тим, чим ти займаєшся у темі про квартирку. Як можна після цього йти у родину, до дітей, приміром, почитати їм казочки на ніч? це ж просто страшенний піпець. And what for? відчути себе чоловіком, мачо? то запам"ятай - справжні чоловіки знаходяться на стороні добра, а не зла і справжні чоловіки завжди самі по собі, а не у зграї. Ну і якість твоїх "побратимів" - це просто ...
Зате Зелений Крокодил - БРАВО! БРАВІСІМО! Це було абсолютно круто, мегареспект! У чувака реально мега-гонади і правильні чоловічі (та і людські) цінності
.
Ну і Сергій, як завжди, на висоті! Особливо сьогодні - почитала із задоволенням
.
Зараз на берегах Темзи пролунає термоядерний вибух
Фіма, ну не тобі взагалі щось коментувати по Сергію ... . Як вдало підмітили на іншому форумі, у нашого підстаркуватого недоросля (С) типове тільце 45-річного одруженого чоловіка із proverbial сальцем на пузику, унікальна мордочка (яку не коментуємо, бо по ній уже все сказано) і ментальність 13-літнього прищавого підлітка
. Якщо у тебе і тобі подібних Сергій викликає почуття власної неадекватності та чоловічих заздрощів, то було б краще для тебе і тобі подібних так відкрито це не демонструвати і так люто не шкваритися
.
Ну і ти все ніяк не можеш заспокоїтися з мого приводу. Спочатку у своїй багатій уяві ти літав у Калгарі, а зараз вже у своїй уяві розмовляєш зі мною
. Це піпець, друзі
.
Re: Шикарная Кухня(с) Сборка—установка))
Хома Л.
9 листопада 2021 22:50:54
IP/Host: ---.skybroadband.com
Myroslava, 9 листопада 2021 20:40:01
про Лексус і діаманти
я знаю шо ти читаєш. Шалом!
Фіма, з тебе вже реально всі ржуть! звернися до психоаналітика чи до психіатОра, поки ще не пізно. Бо у тебе вже ситуація, як у цій пісеньці
.
[/youtube]
Особливо ржала від слів "When I also found out that you had brains, that's just about sealed it for me'. F***ing A!!
(
Для адекватних з почуттям гумору: ця пісня і весь проект Tam Harrow (feat. Tom Hooker) - це гумористична пародія. Мужчинка зліва співав за відому зірку Дена Хероу. Світ-чупс повинен знати, хто це. Він записав багато суперкульних треків за останні роки - деякі серйозні, а деякі гумористичні. Дуже рекомендую. І ця пісенька просто бомбезна - яка мелодія, які баси, так і хочеться танцювати ).
Ну, пішла я. А напаслєдок я скажу:
1) Фімо, дівчинко, не плач - не потоне в річці м"яч. Скоро з бану вийде ЧьоткоПатріотка - будеш уявляти її мною to your heart's content
2) Не каліч українську мову, пліз. Не "машіть", а "махайте"
.
3) Не треба нити та брехати про нібито моє злиття твоїх фоток Хорвату. Я тобі вже раз пояснила, що якби я хотіла це зробити, то він би мав твої дані набагато раніше. А так лише лінивий не знайшов би їх, тим більше що ти залив сала за шкірку дуже багатьом людям (ти дійсно читав чужі привати
? це дно
). Про твої власні дії щодо даних інших юзерів я вже мовчу - за таке раніше банили навічно.
4) Не забувай, що це я вирішую, чи /коли кинути
палицю ласий шматочок бездомному песику
. І це залежить суто від мого бажання, а не від того, яку чергову фігню ти напишеш про мене на фупі
.
ПС. Бачу, коє-кто відволікся від манчінгу підбитого міллю рудого карпета і так розумію, що намагається відкласти яйця у мою сторону, як Фіма? якщо абревіатура натяк на мене, то ні, я ніколи не спілкувалася з Білим Хорватом поза форумом. Хоча дійсно дала йому та деяким іншим свій імейл перед тим, як покинути фуп назавжди. Але він мені ні разу не написав, а зв"язатися з ним у мене нема можливості, навіть якби я і хотіла.
ПС-2. Фімочка, ну звичайно ж, що я читаю - ти думаєш, що Америку комусь цим відкрив? Тим більше що я читаю не тільки тебе особисто, а і інших дописувачів. So f**ing what? Не відволікайся на непотрібні та непродуктивні думки про мене - там ЧП запалює bright city lights, if you know what I mean (С)
.
Хм ... думаю, там таки варіант 2), як вказано у постингу вище. Which automatically means it's simply not worth my time.
ПC-3. Як би хотілося, щоб нік ЧП був одним із нас - тих, хто за правду і проти булінгу. Може, так воно і є. Але somehow I have my doubts ...
ПС-4. О, бачу, чупс дописав про музику. Так, конкретно та вище пісенька швидко набридне. А ось цю я слухаю уже надцятий раз та балдію. Планувала вам її на Різдво запостити з найкращими побажаннями. Але чому б і не сьогодні? It's a perfect day, moment and time
.
Love your life and find a way
to treasure every moment passing
love your life and seize the day
before it is too late ...