Марсер дивиться як його колега рубає українців як червоний комісар селян і мовчки це підтримує. Бо дуже любить кнопку і за неї тримається.
Акакій Ватний карту України без 4 областей і Криму запостив - днів 10 мабуть не дали. А Гео - 3 місяці.
Якщо ти не протестуєш проти цього - ти мовчки підтримуєш це.
Але кнопка, звичайно. Моя прєлєсть.
Я скажу прямо - грати за правилами Тага було значно важче. Той поц примушував тримати баланс із кацапнею, слово "кацап" було банним як у Марека, а різним Сусям і Розовим Танкам треба було доводити, що вони чорти, а не просто слати нах, а АП вважала, що не визнавати існування України то солідна позиція, яка має право на повагу до себе. На тлі того Амід принаймні, з усіма його мухами, не підмахує ворогам.
Якщо там не буде мене, то за всякі наїзди на Томос і тому подібне взагалі ніхто не буде нічого робити. Мирося в темі Томоса сре Наріком і вимагає пояснень, за що її упекли на три дні. Мічіган примудряється навіть в доповідях ображати.
Те, що ти кажеш, викликано одним - відсутністю спільної політики модерації. Донча банив я, а вас із Гео Амід (і я більш ніж впевнений, що терміни зріжуть через якийсь час, особливо тобі, бо при фотографі УП говорити, що загиблий Шеремет був поц - то перебір). Я з ним по душах чи ні, а сильно говорити не рвуся, одного разу я його просив не писати "зрадойоп" у банах, другий раз я перепитав, чи в Миросі з Карофкою немає особливих привілеїв. Все.
Вибачте, що не б'юся за владу і не перетягаю кнопку на себе. Теоретично, до речі, можу її взагалі з себе зняти, приблизно здогадуюся, як це зробити (забанив же я себе сам якось, хоча модерський інтерфейс цього прямо не дозволяє).