Гео, я тобі хочу сказати, що вплив ФУПу на суспільство дуже-дуже перебільшений.
У 2004 році я приїхав на Майдан, і в перший день повісив на груди аркуш паперу А4 формату, з роздрукивкою великими літерами " Ф У П ".
За цілий день я так і не знайшов жодного ФУПівця.
5-6 людей, телефони яких я мав, підходили.
А з натовпу ніхто не обізвався, хоча людей там були тисячі.
Пару разів питали в натовпі - що таке ФУП. І все.
Не зовсім так.
На тіктоках, інстаграмах сидять дурнуваті малолєткі, або мукли, або овуляшкі. І Сєргєй Чєрновци.
Ікси - короткі повідомлення. Щось тільки перданув, і закінчились "ліміти буквочєк". Не розгонишся. Модерація соціалістів-ідіотів Маска.
Мордокнига - вінегрет. Хто шо а чьом, те і ліпить. Модерація - Цукерберг і СНГовська комса.
Тєлєга - взагалі ТУПО ФСБшний треш.
А упячка....Довбні-пенсіонери СССР....з часто-густо ВИЩОЮ освітою. Або ті, кому за 40. Тобто ДОРОСЛІ ХОМ"ЯКИ, часто з ОСВІТОЮ. І БАГАТО КОВБАСНИКІВ.
Другими словами - доволі цікава і масова частина України для ДОСЛІДІВ всілякими ПОКИДЬКАМИ: політтехнологами, політичниими консультантами і іншою блядотою, яка любить потикати в пересічного українця паличкою. Але не в мукл і овуляшек з 12-річними геймерами. Як ось, наприклад, той же 27-річний ОПшечний Фаворіт-Юніор Діма Літвін.
Тому сидять спеціально навчені ГНІДИ...і ВКИДУЮТЬ.
Інші скоти дивляться в коробочку з мишами....і записують в блокнотики.
А хто починає возбухати, тих давить і затикає рота срата АдміноМодерація упячки.
Навіть, рідкісний Скот ОлдБой, думаю не одну докторську вже написав, поки на упячкє сидів. А кінчені Інтрудери з Сурками взагалі мали трамплін.
Тобто, не треба ПРИМЕНШУВАТИ ідею "упячкі-полігона".