Автор Тема: Абіжають сепарів в СБУ - заглавна стаття на УП  (Прочитано 449 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline богдан одеський

• Sr. Member
Не думав, що мене ще шось може вибісити але прочитав статтю за посиланням. Виявилась заглавна УП. Плачєт дєвушка що абіжають, дапрашивают сєпарков в СБУ по програмі "вернись додому". Ще трошки і УП почне писати про "убівц данецкого народа". Нема дна падіння...

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Війна повинна бути прозорою!  Плани Генштаба повинні бути відкритими для суспільства! Спецслужби повинні бути прозорими і чесними перед будь-якими ЗМІ!
Державна таємниця - не прозоро і не чесно!
Гриф - "цілком таємно" - суцільна ганьба і ніяк не "стандарти БіБіСі"!
Від громадян не може бути ніяких тайн у держави!
Спецоперация з "підставою" Бабченка - ганьба і зрада! Краще б його чесно і прозоро вбили! Головне - чесно і прозоро! Будь-яка "спецоперація" спецслужб - нонсенс в умовах демократії. Все повинно бут відкрито, прозоро і без таємниць від народу! Це не демократія, коли щось приховується від ЗМІ.
Воєнні контракти "Укроборонпрома" -  в студію! Будемо розбиратись: скільки, що, куди і як!

Тільки так ми збудуємо нормальну країну!

Список підписів молодих і перспективних довбойобів "поколєнія Пепсі", які не тримали в житті нічого, важчого за хуй, або кулькову ручку прілагаєццо.

Offline богдан одеський

• Sr. Member
Все думав, як назвати цих довбойобів. Дякую Гео, в точку - поколеніє Пепсі.

Offline Geo

• Ветеран форума
Все думав, як назвати цих довбойобів. Дякую Гео, в точку - поколеніє Пепсі.

Надо было валить в Канаду в начале 90-х нам с женой. Просто тупо струхнули "менять круто жизнь".

Подзадолбал меня уже этот непроходимый, перманентный, трэшевый, некомпетентный, ламерский, дилетантский, крайне борзый и самоуверенный звиздец.

Старое поколение - "совок". Новое поколение "суши, смузи и Пэпси".

Эра ебанатов плавно перетекает в эру ебанатов.

Offline Geo

• Ветеран форума
"олдскульный" Дятел Чечетов VS "нью дженерейшн" Тупая Курица Залищук.

Кто более для истории ценен?: (с) А?  :smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума
"олдскульный" Дятел Джангиров VS "нью дженерейшн" Тупой Павлин Гнап.

Кто более для истории ценен?: (с) А?  :smilie9:

И так...во всем... :suicide2:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Нарешті ми почуємо Путін прийди. :smiley23:
Під овації народу.

Offline Geo

• Ветеран форума
Нарешті ми почуємо Путін прийди. :smiley23:
Під овації народу.

А то ми не чуємо?

- алльо...алььо! Це студія...? Драстуйте!! Я Ганна Петрівна з села! Я хочу сказати, що ми ніхфіга не розуміємо! Шо такоє ця НАТА..і навіщо нам до тієї НАТИ йти! Ось..я вам кажу чесно! Ви ж журналісти повинні об'ясніть людЯм все! Хорошо оно ілі плохо..ця НАТА.
- Алльо! Ви мене чуєте? Алльо! Це Іван Петрович! А куди я попав? У ехвіру? Йоп...а я до кума набирав...Та ладно, раз так...скажу...олігархи - тварюки! Порошенко - гад! Все крадуть, ніяк не нажеруться у простова народа! ПРОСТОВА НАРОДА!!!! У мене сусід - ПАДЛА! Олігарх! Має трьох свиноматок і колодязь! А я все життя працюю і пенсія хер по мордє! Ні кола, ні двора! А сосєд за жида Гройсмана! Ось так от! Казззззьььолл!
- альо! Ой, здрастуйте...Я Марічка...Що я хотіла запитать? Ой, що ж я хотіла запитать...я так хвилююся...що забула, що я хотіла запитать...Стійте, почекайте...що ж я хотіла запитать...А кабмін мене зараз чує? А чого в нас цілу неділю...ліфт паламатий стоїть? Бо в мене 8 діточок і три коляски...ще з трьома діточками...Як мені ото підніматися наверх? Чує кабмін таке моє запитання?

тануна*уй.

Offline LSD

• Sr. Member
Не думав, що мене ще шось може вибісити але прочитав статтю за посиланням. Виявилась заглавна УП. Плачєт дєвушка що абіжають, дапрашивают сєпарков в СБУ по програмі "вернись додому". Ще трошки і УП почне писати про "убівц данецкого народа". Нема дна падіння...
Якби тільки це,там ще є стаття економічна правда про нові вимоги мадярів до України якогось Сидоренка...
“Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!” Андрей Шептицький