Автор Тема: Громадске ТВ - брак професіоналізму, шкідництво... що це?  (Прочитано 1806 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline polelis

• Ветеран форума
Я шокований, в Україні війна, а вони на реґулярній основі надають ефір відвертим українофобам.

Що  найгірше,  шо вони не можуть на рівних з ними вести дискусію.
Коли Укр армія віддає ворогові танки і кораблі, то журналісти віддаюь ворогові ефір,
що наносить не меншу шкоду Україні.
Громадське називає це "свободою слова" ?!!!

Сьогодні Наталка Гуменюк мала інтервю 3 таким кремлядем як Максим Шевченко. Он ушол очень доволЕн- заданіє виполніл.

Я все сподівався що з часом вони помудрішають, наберуться досвіду... на жаль вже не вірю що щось може змінитися. Потрібно міняти людей...

Offline navi

• Full Member
  • so far so good
Я шокований, в Україні війна, а вони на реґулярній основі надають ефір відвертим українофобам.

Що  найгірше,  шо вони не можуть на рівних з ними вести дискусію.
Коли Укр армія віддає ворогові танки і кораблі, то журналісти віддаюь ворогові ефір,
що наносить не меншу шкоду Україні.
Громадське називає це "свободою слова" ?!!!

Сьогодні Наталка Гуменюк мала інтервю 3 таким кремлядем як Максим Шевченко. Он ушол очень доволЕн- заданіє виполніл.

Я все сподівався що з часом вони помудрішають, наберуться досвіду... на жаль вже не вірю що щось може змінитися. Потрібно міняти людей...
да, хробацьке не радует в последнее время

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
Они последнее время совсем сдулись.
Наверное энтузиазм закончился.

Offline Груздев

• Hero Member
и на 112м тот  шевченко был сегодня... самое прикольное, что на рус.тв  от украины  только царёв да витренко  -никого от новой власти

Offline b_ware

• Sr. Member
А вы шо хотели - информационный вакуум? Ну то езжайте к поребрикам. Громадське, кончено, аматоры, но их работу можно только приветствовать. Подают все шо могут, а выводы каждый делает сам. Привыкли, понимаешь, шо им партия и правительство новостную подборку готовят...

Offline polelis

• Ветеран форума

Скрипін сьогодно невдало пожартував: якщо на Армію громадяни зібрали 100млн. то нам вистачило б і 15 млн.
Я пам'ятаю як під час Майдану він просто взяв і поїхав на Кіпр (путівка горіла)
Тепер - горить Україна.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Может Громадське тоже из БЮТа финансируется? Если да, не вижу причин для удивления.

Offline natusya

• Ветеран форума
Сейчас Бахтеева
ігнор Квант

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...

Скрипін сьогодно невдало пожартував: якщо на Армію громадяни зібрали 100млн. то нам вистачило б і 15 млн.
Я пам'ятаю як під час Майдану він просто взяв і поїхав на Кіпр (путівка горіла)
Тепер - горить Україна.

У них та же болезнь, что и у нашей власти. Малейший успех - перестают слышать критику. Звезду поймали.

Может Громадське тоже из БЮТа финансируется? Если да, не вижу причин для удивления.

Они все время прицельно отстреливают БЮТ.