Автор Тема: Гнап тоже обещает сделать как Садовой  (Прочитано 350 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Гнап тоже обещает сделать как Садовой
« : Березня 01, 2019, 04:23:32 16:23 »
 popcorn2 popcorn2

Журналіст і кандидат у президенти України Дмитра Гнапа Гнап заявив, що готовий зняти свою кандидатуру на користь єдиного кандидата від демократичних сил. Про це він сказав сьогодні у своєму відеозверенні на сторінці у Facebook.

«Сьогодні сталась важлива подія – Андрій Садовий підтримав Анатолія Гриценка на президентських виборах і задля цього знімає свою кандидатур. Це дуже важливий, відповідальний, дуже патріотичний крок, який я всіляко вітаю. І, як ви пам’ятаєте, раніше я теж обіцяв зняти свою кандидатуру, якщо буде обраний єдиний кандидат від демократичних сил. Я підтверджую цю свою обіцянку і готовий теж знятися на користь Анатолія Гриценка. Єдине, що в цьому питанні остаточне рішення має ухвалити з’їзд нашої партії «Сила людей», який відбудеться завтра, куди ми, власне, і запрошуємо також до участі Анатолія Гриценка», – сказав Гнап.

Гнап подякував всім, хто підтримував його участь у президентській виборчій кампанії.

Сьогодні кандидат у президенти України, мер Львова Андрій Садовий заявив, що відмовляється від наміру балотуватися на виборах президента України і підтримає іншого кандидата Анатолія Гриценка Садовий повідомив, що на початку наступного тижня підпише з Гриценком публічну угоду, де будуть закладені «важливі принципи».
https://www.radiosvoboda.org/a/news-gnap-vybory/29798226.html?fbclid=IwAR25096DL1-b2uE2SIQAhjbqbvFVOS6JYdKXASAzBQ-yPvrCyf9OBCj2OZY

Offline Шарик72

• Hero Member
Re: Гнап тоже обещает сделать как Садовой
« Reply #1 : Березня 01, 2019, 04:34:51 16:34 »
скільки нулі не перемножуй, а всерівно буде нуль

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #2 : Березня 01, 2019, 05:28:06 17:28 »
скільки нулі не перемножуй, а всерівно буде нуль
Ну не скажіть, за допомогою такого фокусу Гнап став багатшим на 2 млн. грн.
Гроші, які йому збирали, собі в кишеню покладе  :laugh:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #3 : Березня 01, 2019, 05:33:54 17:33 »
Ну не скажіть, за допомогою такого фокусу Гнап став багатшим на 2 млн. грн.
Гроші, які йому збирали, собі в кишеню покладе  :laugh:

Гнапь нагнаплєноє!!! :smiley24:
Mocsia delenda est