Автор Тема: ще не на передовій? долучайся до бойкоту окупантів в магазині  (Прочитано 1320 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума

Цитувати
Сьогодні в мене гарний настрій, тому хочу поділитися суто таким дівчачим позитивом.

Все більше і більше підтримки українському. Знайшла новенький магазин із косметикою ("Дінь-Дінь" називається). Там у кожному відділі по центру полиць позначені українські товари. Так і просяться на ручки:)

І так, купую рідке мило, шампунь, BB-cream та помаду гігієнічну, але кольорову. І вкладаюся в 100грн.!:) Все суперової якості, підтверджено двома експертами (я і кума:)).

Фотка номер два, ілюструє той факт, що в улюбленому магазині з'явились товари вироблені в ЄС замість російських. Дякую, любі "Два кроки від хати"!

Мораль того всього така: виживемо і прорвемось!

https://www.facebook.com/groups/LvivBoycott/permalink/300081156816124/?stream_ref=2
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Maverick

• Sr. Member
В воскресенье в Караване покупал кофе. Взял Якобс, а на нем фломастером кто-то написал "москальське". Посмотрел штрихкод, и правда москальське. Спасибо патриотам от людей с миопией  :smilie1:

Offline RadioGaGa

• Hero Member
В воскресенье в Караване покупал кофе. Взял Якобс, а на нем фломастером кто-то написал "москальське". Посмотрел штрихкод, и правда москальське. Спасибо патриотам от людей с миопией  :smilie1:

сети сами должны отреагировать скоро
и не брать товар, который народ игнорирует

Offline El_Parasito

• Hero Member
:laugh:
Dann wollen wir streiten sieben Tage lang.

Offline Inesa

• Hero Member
Извините, вопрос немного не в тему, но накануне Пасхи актуальный, церкви Московского патриархата  тоже бойкотируем? Или церковь вне политики?

Offline Maverick

• Sr. Member

сети сами должны отреагировать скоро
и не брать товар, который народ игнорирует

Чтобы игнорировать часто приходится очень сильно  присматриваться. А производитель себя не пиарит (я такой, растакой, весь из себя российский), а очень мелко шифруется. Блин, прям как зеленые человечки, пока рассмотришь шо оно, а оно уже у тебя в доме.