Автор Тема: Рашистів підвела тупість, наскільки я зрозумів  (Прочитано 2710 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
Вони поперлися не просто до ВВшників, а до конвойної частини.

А в цих хлопців у випадку нападу на конвоїра навички давно відпрацьовані: відразу несмртельний вогонь на ураження (по ногах та ін.). Оскільки організатори нападу були не місцеві, вони, мабуть, про те просто не знали.

Але чому місцеві колоради їм не підказали? Нащо пішли стадом на бійню?

До речі, раз пішла така гулянка, гарний момент зачистити міську раду, чи де там місцеве кубло тих колорадів.

Offline abandon

• Hero Member
Так, міськраду треба зачищати негайно.
Крім того, дуже важливо, що жодне "міліція с народом" від ватників вже не проканає. Я повністю впевнений, що громадська думка в Маріуполі після цієї ночі буде на боці українського закону.
« Останнє редагування: Квітня 17, 2014, 01:07:49 01:07 від abandon »

Astronaut

• Гість
Вони поперлися не просто до ВВшників, а до конвойної частини.

А в цих хлопців у випадку нападу на конвоїра навички давно відпрацьовані: відразу несмртельний вогонь на ураження (по ногах та ін.). Оскільки організатори нападу були не місцеві, вони, мабуть, про те просто не знали.

Але чому місцеві колоради їм не підказали? Нащо пішли стадом на бійню?

До речі, раз пішла така гулянка, гарний момент зачистити міську раду, чи де там місцеве кубло тих колорадів.
По-перше ще не вечір, нічого достеменно невідомо. По-друге "конвой" тут ні до чого. Треба просто робити як написано в уставі.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
По-перше ще не вечір, нічого достеменно невідомо. По-друге "конвой" тут ні до чого. Треба просто робити як написано в уставі.

По-перше, не в уставі, а в статуті, москалику :) (жарт, не ображайся)

По-друге, знати та вміти - різні речі. Тут допомогло те, що конвоїри завжди в тонусі, контингент в них, сам розумієш...

По-третє, начебто, все нормально: місцеві ЗМІ та очевидці у соцмережах пишуть, що там зараз зачистка - аж гай гуде. Підлетів якийся спецназ, пиздить колорадів та пакує пачками.

Так що, здається, ми нарешті перестали ганьбитися...

Offline pin2

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
нарешті я піду спокійно спати!  :smiley24:
маю надію, що до ранку ще станеться щось не менш позитивне!   :Prapor2:

Astronaut

• Гість

По-перше, не в уставі, а в статуті, москалику :) (жарт, не ображайся)

По-друге, знати та вміти - різні речі. Тут допомогло те, що конвоїри завжди в тонусі, контингент в них, сам розумієш...

По-третє, начебто, все нормально: місцеві ЗМІ та очевидці у соцмережах пишуть, що там зараз зачистка - аж гай гуде. Підлетів якийся спецназ, пиздить колорадів та пакує пачками.

ну гаразд, будемо сподіватись. А про "устав" то я на автоматі. Бо служив за СРСР ще. У ВВ, угу.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
ну гаразд, будемо сподіватись. А про "устав" то я на автоматі. Бо служив за СРСР ще. У ВВ, угу.
[/quote]

Тепер маєш повне право цим пишатися - вовани сьогодні виступили нічого собі! Врятували, можна сказати, репутацію українського вояка.

А десантників я 2 серпня лошити буду цілий день  :gigi:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =

хотілося б вірити що так і було!
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Loge

• Hero Member

Тепер маєш повне право цим пишатися - вовани сьогодні виступили нічого собі! Врятували, можна сказати, репутацію українського вояка.

А десантників я 2 серпня лошити буду цілий день  :gigi:
[/quote]

До 2 серпня ще треба дожити.
 :upa

Offline natusya

• Ветеран форума
ввалю сюда для позитива

&notif_t=notify_me
ігнор Квант

Offline Sergius

• Ветеран форума
Так, міськраду треба зачищати негайно.
Крім того, дуже важливо, що жодне "міліція с народом" від ватників вже не проканає. Я повністю впевнений, що громадська думка в Маріуполі після цієї ночі буде на боці українського закону.

Тип паче що мирове суспiльство на боцi украiни

Astronaut

• Гість
ввалю сюда для позитива

&notif_t=notify_me
Тупо пять! :smiley24:  :smilie5:

Offline Таємний Радник

• Hero Member

Саме до чого, бо нас вчили стріляти не задумуючись в разі будь-якої загрози.
Я якось одного депутата місцевого трохи не підстрелив, коли він за моїм наказом не зупинився на машині.
Просто автоматично дав чергу навздогін. І згадуючи себе молодого, стріляв би по натовпу гопників без вагань.