Автор Тема: Как же тебя понять,если ти ничего не говоришь...  (Прочитано 510 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline likemovie

• Hero Member
Зебіла я ненавиджу ,але треба сказати правду-він в деяких моментах абсолютно правий.Вся донецька і луганська область-за Бойка,тому переговори з ордло і можливо обмін бранцями,будь які моменти Юякі ведуть до зменшення жертв-необхідність.Можливо,навіть спільне розміщення мам ополченців і наших воїнів на нулю-це вихід?Тоді там перестають стріляти автоматично.Друге-штаби Пороха не мають зворотнього звязку з виборцями,як це зробив зебіл-збір побажань від виборців.
Третє-відмова виводити своїх виборців на МАйдан-це сильний хід.Людям не потрібні заворушення на вулицях.І четверте,яке мене тривожить найбільше-знищення фашистської чуми Білецького.Юлька найняла їх для боротьби з Пороха.Вдумайтесь-юлька має свою приватну армію фашистів.Викинути і судити юльку і авакова-необхідність.

Offline likemovie

• Hero Member
Повторюю-рахую Петра кращим правителем з часів Ярослава Мудрого.Навіть якщо він програє ці вибори,в парламенті,а потім знов через 5 років балотуватись.Але думаю,що посил він зрозумів-будь яким чином припинити війну.Зробить це-вграє будь які вибори.
Найбільша помилка зебіла-обіцянка пенсій в ордло.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Можливо,навіть спільне розміщення мам ополченців і наших воїнів на нулю-це вихід?

Что ты куришь? Ну давай прикрывай москаля своей спиной , когда он будет обстреливать наших , которые знают , что где-то там ты типа миротворишь в обнимку с сепаром на которого москалю насрать.

Offline likemovie

• Hero Member
За зебіла проголосувало половина воїнів на передку.Я просто перебираю всі варіанти щобПетро виграв вибори.Навіть неймовірні.

Offline Комашки

• Ветеран форума
За зебіла проголосувало половина воїнів на передку.Я просто перебираю всі варіанти щобПетро виграв вибори.Навіть неймовірні.
Ні, ви просто верзете казнащо з ватною тонікою у вигляді "ополчєнцев" та "Порошенко має закінчити цю війну". Явище не нове, бажає успіхів з модераторами.

Offline likemovie

• Hero Member
Пропонуй щось інакше.Я за Пороха повністю і агітую безперервно.Моє завдання-зберегти Україну будь якими засобами,навіть неймовірними.Якщо поступитись навіть принципами-дозволено.80 проц бандюків з тієї орківської сторони-місцеві,і не треба закривати очі.Жити при кацапах не буду,і для мене був страшний сон правління Зека.Люди вже забули...Чесно-я спати не можу...
Я настільки в стресі,що можливо буду писати дурниці,але давайте й ви пропозиції...Неправильні,невірні,але давайте ідеї.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Пропонуй щось інакше.Я за Пороха повністю і агітую безперервно.Моє завдання-зберегти Україну будь якими засобами,навіть неймовірними.Якщо поступитись навіть принципами-дозволено.80 проц бандюків з тієї орківської сторони-місцеві,і не треба закривати очі.Жити при кацапах не буду,і для мене був страшний сон правління Зека.Люди вже забули...Чесно-я спати не можу...
Я настільки в стресі,що можливо буду писати дурниці,але давайте й ви пропозиції...Неправильні,невірні,але давайте ідеї.
Пропоную просто заспокоїтися, як варіант - прийняти седативних. Є очевидним, що в стресовому стані ані розумних ідей, ані взагалі чогось окрім підвищення рівня стресу ви ані собі ані людям не зробите.