Автор Тема: Интересно, а Львов, Франык, Луцк и тд реально хотят быть галицкой резервацией?  (Прочитано 659 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline _GP_

• Hero Member
В составе южного федерального? Или ещё подумают?  :smiley16:

https://mobile.twitter.com/babaikit/status/1112993749947289601

Offline ксeня

• Hero Member
В плані? На ЗУ зеленого підераса точно не буде, це я можу сказати на 100%.

Offline _GP_

• Hero Member

20+% голосов непонятно за что и за кого, Франковск за Йулю голоснул, в Киеве ваты хватает, но на Западной.. , призываю опомниться, почитать что пишут откровенные враги, пойти и сделать правильный выбор на данном этапе

Offline ксeня

• Hero Member
20+% голосов непонятно за что и за кого, Франковск за Йулю голоснул, в Киеве ваты хватает, но на Западной.. , призываю опомниться, почитать что пишут откровенные враги, пойти и сделать правильный выбор на данном этапе

Мої земляки гівнюки, звичайно, але в другому турі дадуть результат за Пороха.

Offline mikrosha

• Jr. Member
  • **
Поміж Луцьком і Фраником прірва набагато глибша, ніж між Фраником і Донецьком.. Менталітет зовсім інший. Луцьк-Рівне - повна протилежність Львову чи Франику-Тернополю

Offline majesty

• Ветеран форума
Поміж Луцьком і Фраником прірва набагато глибша, ніж між Фраником і Донецьком.. Менталітет зовсім інший. Луцьк-Рівне - повна протилежність Львову чи Франику-Тернополю

подробнее

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
 :fp2

Кого вы обсуждаете? Базарную хабалку с рэпаными пятками...Ментбастер.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Резервацією бачити нас хоче хуйло

Я себе відчуваю українцем без прив’язки до Галичини

Offline mikrosha

• Jr. Member
  • **
подробнее

Шо подробнєє?
Тобі про ментальність, мову чи культуру?
Волинь 200 років в складі Рос. Імперії сильно далися взнаки.
Між Радивиловим і Дубно - практично ментальний кордон.

Offline majesty

• Ветеран форума
Шо подробнєє?
Тобі про ментальність, мову чи культуру?
Волинь 200 років в складі Рос. Імперії сильно далися взнаки.
Між Радивиловим і Дубно - практично ментальний кордон.

про ментальность
я далек от ваших мест
корни в центре
даже под столицей

Offline _GP_

• Hero Member
Мої земляки гівнюки, звичайно, але в другому турі дадуть результат за Пороха.

Надеюсь что народ отдуплится и в Киеве тоже, бо если что эти уроды первым делом возьмутся как раз за Киев и западную Украину, как рассадник "бандеровщины", я кста не думаю что такие животные типа монтянши ретранслируют поток сознания вазелина, но просто през вазелин это нечто такое невнятно-аморфно-марионеточно-тупое, что этого этого эксперимента над страной может легко стать получение кацами и такими животными карт бланша на все что они хотят

Offline mikrosha

• Jr. Member
  • **
про ментальность
я далек от ваших мест
корни в центре
даже под столицей

Луцьк і Рівне по ментальності десь як Черкаси чи Полтава приблизно. До галичан ставляться як до іншопланетян. Греко-католицьких церков практично немає. Мова і акцент відрізняються просто разюче.
Львівян називають вуйками, Тернопіль - заповідником

Offline Dust

• Hero Member

У Луцьку гопники захопили владу і поставили на царство якогось наложника Паліци:

Цитувати
В.о. мера Луцька став новообраний секретар міськради
Виконувачем обов’язків луцького мера став нещодавно обраний секретар міськради Ігор Поліщук.

Про це IA ZIK повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

Нагадаємо, під час чергової 21-ї сесії міської ради депутати підтримали рішення «Про дострокове припинення повноважень Луцького міського голови Романюка М.Я.»

Документом обранці громади взяли до відома факт дострокового припинення повноважень Луцького міського голови Миколи Романюка у зв’язку з його смертю 3 лютого 2017 року.

Таким чином, секретар міської ради Ігор Поліщук виконує обов’язки Луцького міського голови.

Нагадаємо, після смерті луцького мера Миколи Романюка «Укроп» сформував нову більшість у міськраді, об’єднавшись із «Батьківщиною», Радикальною партією Олега Ляшка та перебіжчиками із БПП. Депутати звільнили секретаря міськради від «Самопомочі» Юлію Вусенко та обрали на цю посаду представника «Укропу» Ігоря Поліщука.

Водночас чотири фракції («Самопоміч», БПП, «Народний контроль» та «Свобода») бойкотували зміну секретаря міськради. Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик назвав зміну влади в Луцьку незаконною і закликав правоохоронців розібратися у ситуації.

Своєю чергою, Юлія Вусенко оскаржує своє звільнення в суді. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2017/03/30/vo_mera_lutska_stav_novoobranyy_sekretar_miskrady_1070747

Юлія Вусенко прокоментувала напад на колишнього чоловіка

Нагадаємо, у ніч на 30 березня зловмисники перестріли Дмитра Вусенка на вулиці Стрілецькій та декілька разів ударили.

"Побили близьку мені людину, батька моїх дітей. Перед тим як бити - викрикнули погрози- передавши мені привіт. Били жорстоко... Зламані кістки, розбита у чотирьох місцях голова, багато крові", - пише Юлія Вусенко в Facebook.

Offline Полли

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
за юлю проголосовала область

Франик за пороха как и 2 района ИФ области. Еще раз - селяне хотят газ на шару вот и купились на юлю. дрова тут не 5 копеек стоят.

вата есть везде

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member

Ми все пам'ятаємо.
Операція «Запад» розпочалася 21 жовтня 1947-го року, о другій годині ночі. Протягом доби виселили в Сибір  76 192 осіб.
 18 866 чоловіків, 35 152 жінки та 22 174 дитини.